בדיקות hiv+הפטיטיס

איגי84

New member
בדיקות hiv+הפטיטיס

לא יודעת אם מישהי תדע לענות לי, אבל מה איכפת לי לנסות...

ביום שלישי מתוכננת שאיבה, ועכשיו גיליתי שעברה יותר משנה מאז הבדיקות האחרונות שעשיתי. ביקשו ממני לעשות מחר בדיקות ל-hiv והפטיטיס b+c באופן פרטי בהרצליה מדיקל סנטר.

עכשיו נזכרתי שהייתי לא מזמן מאושפזת באיכילוב עם הריון מחוץ לרחם שהסתיים בכריתת חצוצרה. הבדיקות שעשו לי במיון ובאשפוז לא מופיעות באתר של קופת חולים, אז אני לא יודעת מה בדיוק עשו (זה נראה שלא הכל מופיע בטופס שחרור). סביר להניח שלא עשו את הבדיקות שאני צריכה, נכון?

אמאלוסי

New member
לדעתי לא עשו לך וירולוגיה.

מאמינה שעשו ספירה, קרישה, כימיה וסוג דם.

איגי84

New member
תודה לכולן!

עשיתי בהרצליה מדיקל סנטר. הכל ביחד עלה 460 ש״ח.

נועה312

New member
אמנם החוץ רחמי שלי הסתיים במטוטרקסט

ולא בניתוח אבל יש לי תיעוד של כל הבדיקות שעשו לי במהלך האשפוז ולא עשו לי את הבדיקות האלה. אנחנו גם נתקלנו בזה שכשחזרנו לטיפולים אחרי החוץ רחמי גילינו שהבדיקות כבר לא בתוקף והיינו צריכים לרוץ לחדש אותם. בעלי עשה את הבדיקה בתל אביב בועד למלחמה באיידס בתשלום סימלי או שזה היה בכלל בחינם אז אם מדיקל דורשים סכום גבוה אולי זו אופציה..

איגי84

New member
תודה רבה לך!

זה בטח זול יותר לעשות את הבדיקה בועד למלחמה באיידס. סביר להניח שארצה לסיים עם הכל בבוקר ואעשה את הכל במדיקל סנטר, אבל אם הם יבקשו מחיר מופקע אזכור את העצה שלך.

PAND76

New member
הייתה לנו אותה בעיה בשאיבה האחרונה

צהבת בקופ"ח לוקחת משהו כמו יומיים. אבל לא הייתה לנו ברירה אלא לעשות HIV במדיקל. אם אתם עושים היום במהלך הבוקר, יש סיכוי שלא יגבו מכם אקסטרא כי זו בדיקה כביכול דחופה. לנו גבו וזיכו אותנו, כי אמנם מיהרנו לבצע הבדיקה כי ידענו שמתוכננת שאיבה, אבל תאריך לא היה לנו עדיין. ליתר ביטחון, צלצלי לאיכילוב. מה יכול להיות?

מפעם

New member
אנחנו באסותא והיו חסרות הבדיקות הנ"ל לפני שאיבה

הזמנו שירות אחות ללקיחת דמים מהבית של קופ"ח והבאנו את התוצאות של הצהבת איתנו. לתוצאות של האיידס הם נאלצו לחכות..

secondtime82

New member
לדעתי הכל צריך להיות במכתב שחרור

למה את חושבת שאין שם הכל?

לא מאמינה שעשו את הבדיקות הללו

אלה לא בדיקות שעושים במסגרת אשפוז, בהקשר שבו היית מאושפזת. לוקחים רק מה שרלוונטי למצבך.

איגי84

New member
תודה לכולן

אני כבר אחרי השאיבה. מחזיקה אצבעות להפריות...

למעלה