בדיקות תוכנה

Oren Oren

New member
בדיקות תוכנה

אני כרגע בודק חומרה,ויש באפשרותי להתקדם בחברה למשרה שעוסקת בבדיקות תוכנה במחלקת פיתוח. מהמעט שהסביר לי הר"צ הבנתי שאין לי צורך בקידוד קוד ,המקסימום שאצטרך זה כתיבת מעט סקריפטים. טוב ,בגלל שאני בא מעולם האלקטרוניקה,אני בהתלבטות . אז אשמח אם תעזרו לי בכך שתאמרו לי: מה השם הרשמי של התפקיד?(זה QA?) מה בדיוק (מניסיונכם) עושה בודק כזה ? משעמם? או כל פעם בודקים משהו אחר ? מה המשכורת המקובלת לתפקיד? האם הניסיון של בדיקת חומרה וגם ניסיון בבדיקות תוכנה יאפשרו לי להתקדם בעתיד? תודה מראש לעונים.

אפרתש

New member
לא נשמע מרתק

רק כתיבת סקריפטים? בדרך כלל אלה תפקידים לא מרתקים, שגם לא מכשירים לתפקיד אחר. תבקש לדבר עם מישהו בצוות המיועד, שיספר לך יותר על מה שהוא עושה. אתה נהנה ממה שאתה עושה עכשו? איך בדיוק אתה בודק חומרה? באיזה כלים?

Oren Oren

New member
תגובה

הענין הוא שבדיקות התוכנה הן במחלקת פיתוח, מה שיאפשר לי להתקדם שם לדברים שאני רוצה. למדתי אלקטרוניקה לא התוכנה,לכן רציתי דוגמאות ספציפיות לגבי מה עושים שם.

אפרתש

New member
משתנה מחברה לחברה

ולפעמים גם בין אנשים באותה חברה. תלוי בך ובצרכים של החברה. אתה יכול לעבוד בתפקיד קרוב לפיתוח, אבל אתה גם עלול להיתקע בתפקיד שמצד אחד הוא לא מעניין, ומצד שני הוא מלחיץ. לכן המלצתי לך לבקש לדבר עם מישהו זוטר בצוות, שהוא יוכל להגיד לך במה מדובר. אם אמרו לך שרק תכתוב סקריפטים, זה אומר שלא תגיע לתפקיד פיתוח. אבל זה אומר שאתה עושה אוטומציה של העבודה. ושם אתה יכול להראות יצירתיות, אחריות, ראש גדול.

למעלה