בדיקות מציאות..

jazzyjester

New member
בדיקות מציאות..

חברי הפורום שלום רב ! צצה במוחי מחשבה לבדיקות מציאות , לא יודע עד כמה היא נבונה ואין לי ספק שכבר חשבתם על זה אבל עדיין ברצוני להתיעץ איתכם. אמרתי שאני אשתמש בצבע הצהוב כבדיקת מציאות, כלומר בכל מקום שאני נמצא ורואה צהוב, מיד עושה בדיקת מציאות. הבחנתי כי במהלך היום באופן אוטומטי אני מבצע הרבה בדיקות מציאות חלקן אפילו מבלי שאני ישים לב אליהן ואחרות עם יותר כנות, אבל העיקר שעושה אותם הרבה כי יש הרבה צהוב מסביב. השאלה שלי היא האם יש לבדיקת מציאות של צבעים סיכוי להצליח מול בדיקות מציאות אחרות ? תודה.

idan334

New member
שלום

אם הבנתי אותך נכון,אני חושב שיש סיכוי לבדיקה מציאותית של צבעים מול בדיקות מציאותיות שונות,לדעתי כל הבדיקות המציאותיות הם טובות. ורעיון נחמד. בהצלחה! לילה טוב

אני לא חושב שזה משנה מה תבחר..

העיקר שתעשה הרבה בדיקות מציאות.. יעני זאת שיטה טובה. אולי אני אאמץ אותה לעצמי..

silverhawk

New member
אחלה רעיון

בעקרון, כל דבר שאתה נתקל בו פעמים רבות במהלך היום עשוי לשמש מקור טוב לתזכורת לביצוע בדיקת מציאות. רק דאג להקפיד לערוך את הבדיקה בכל פעם (גם אם אתה בטוח לחלוטין שאתה ער) וכמו שצריך (להאמין בעובדה שהבדיקה תצליח).

guttmann

New member
כדאי לך ליקרוא קצת בפורום...

בעיקרון בדיקת מציאות היא בדיקה שאת עושה במהלך היום מספר פעמים רב ככל שאת יכולה :) בדיקת מציאות אומרת לך בעצם אם את חולמת או לא. אני אישית מישתמש בבדיקת מציאות של שעון דיגיטאלי שבה את מיסתכלת על השעון, מסיטה את המבט ושוב מסתכלת. אם הספרות זזות באופן מוזר או שהשעה השנייה בכלל לא קשורה לראשונה - סביר להניח שאת חולמת :) אני גם מישתמש בבדיקת מציאות של טקסט (שוב אותו הליך, הטקסט אמור להישתנות ולהיות מוזר ) יש עוד כל מני בדיקות מציאות אבל את אלה הכי קל לי לבצע. חיצלול מגניב, סער. :)

אוןקיי הבנתי... אבל...

איך אפשר לשלוט בחלום? כי זה קרה לי פעם אחת וממש במקרה כלומר איך אני גורמת לעצמי לבדוק משהו נגיד את השעון או בשיטה של הטקסט?

לקשמי

New member
בדיוק בשביל זה עושים בדיקת מציאות

הרעיון הוא שבחלום את תתנהגי כמו שאת מתנהגת במציאות. ואם במציאות את יוצרת הרגל לעשות בדיקות מציאות, סביר להניח שתעשי את זה גם בחלום, פשוט מכוח ההרגל. רק שאז בדיקת המציאות בדרך כלל תראה לך שאת חולמת.

למעלה