בדיקת מציאות זה דבר חיוני
אך אני לא בטוחה שלגמרי הכרחי. לי היו חלומות צלולים גם בלי שעשיתי שום דבר בשביל זה, אלא זה פשוט קרה, אבל קרה לעיתים רחוקות. אחר כך החלטתי שאני רוצה לחצלל לעיתים יותר קרובות ולכן נכנסתי לאתר ולפורום הזה. אז במשך כמה ימים (אפילו פחות משבוע) עשיתי בדיקות מציאות + יומן חלומות וזה הוכיח את עצמו. כי מעצם המודעות לזה התחלתי לעשות בדיקות מציאות גם בחלומות, מה שהגביר אצלי את התכיפות שבה אני מחצללת. יחד עם זאת לאחרונה גם אני כמעט או בכלל לא עושה בדיקות מציאות ובכל זאת יוצא לי לחצלל. הייתה פעם אחת שאחותי, שיודעת שאני עובדת על הנושא הזה שאלה אותי "נו, מה עם החלומות הצלולים?", וזה היה אחרי איזה שבוע שלא רק שלא חצללתי, גם לא עשיתי בדיקות מציאות אבל הייתה לי הרגשה שרק בגלל השאלה שלה אני אחצלל בלילה שאחרי זה ובאמת ככה קרה! שבוע אחר כך, זה גם היה שבוע נטול בדיקות מציאות ואפילו בקושי זכרתי את החלומות הרגילים שלי. אבל הלכתי לישון תוך כדי שאמרתי לעצמי "אני הולכת לחלום הלילה חלום צלול", מתוך כוונה אמיתית שזה יקרה ובאמת ככה קרה, חלמתי חלום צלול. כך שאני חושבת שזה גם עניין של מודעות. פשוט להיות מודע לכל הנושא הזה של חלומות צלולים ולאפשרות שזה יקרה.