בדיקות זיכרון

אודין

New member
בדיקות זיכרון

אני מרגישה שאם הייתי עושה בדיקות מציאות בצורה סדירה היו לי כבר המון חלומות צלולים!!! היום, למשל זכרתי 4 חלומות (3 מהם, 1,2 ו-4, היו בהמשכים) ו -3 מתוכם היו קשורים או לנושא החלומות ישירות (אחד מהם על הפורום הזה
) או למשהו שלפני השינה חזרתי עליו כדי לחלום על עליו ובכל זאת לא נכנסתי לחלום צלול!!! למישהו יש דרך נורמלית למתי לעשות בדיקות מציאות? אני נכנסת\יוצאת מחדר לעיתים קרובות מדי אבל שותה\מסתכלת על השעון (האנולוגי, שאני לא יכולה לכוון שיצפצף כל חצי שעה) לעיתים רחוקות מדי. אוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שריר

New member
כמה דברים

תחשבי קודם כל איפה את נמצאת רוב היום או על מה את חושבת רוב היום ואז כל פעם שאת חושבת או נמצאת במקום הזה תעשי כמה שיותר בדיקות מציאות. את בכלל יודעת למה בדיקות מציאות עובדות מה הרעיון שמאחוריהן? דבר שני חלימת חלומות צלולים בעזרת בדיקות מציאות אמורה לקחת יותר זמן משאר הטכניקות האחרות בגלל שהיא קשורה לתת מודע ועד שהתת מודע קולט שכל פעם שאת בנקודה A את צריכה לעשות בדיקת מציאות לוקח זמן בערך חודש. אם את לא יודעת מה הרעיון של בדיקות מציאות אני אסביר לך ואז אולי תביני מתי עדיף לעשות בדיקות מציאות. אוקי אני בטח יגיד פה הרבה דברים לא נכונים ואני אצטרך הרבה תיקונים אז שבז וכל מי שמבין בזה שייתקן אותי אחר כך. הרעיון של החלום הוא שיקוף המציאות פחות או יותר, דברים שחולפים את המודע ומגיעים לתת מודע או דברים שמעסיקים את המודע הרבה עד שהם מגיעים לתת מודע. התת מודע שולט בחלום ובגלל זה את לא יכולה לעשות בו כלום, חלום צלול זה שאת מודעת שאת חולמת ואז המודע משתלט על החלום. אז איך בדיקות מציאות עוזרות, בדיקות מציאות עוזרות לנו להבחין בין מציאות לחלום איך הן קורות בחלום ולמה הן לא תמיד קורות, מה שרוב האנשים לא יודעים על בדיקות מציאות זה שהן קשורות לתת מודע, כדי שהן ייקרו בחלום את צריכה שהן יגיעו לתת מודע כי הרי התת מודע שולט בחלום. איך את עושה את זה, את פשוט עושה כמה שיותר בדיקות מציאות אבל כדי להעלות את הסיכוי עוד משהו שיכול לעזור זה שתעשי אותן בזמן הנכון, מהו הזמן הנכון זו קצת בעיה להסביר. פשוט כבר אין לי כח אני אנסה להסביר אחר כך

אודין

New member
../images/Emo51.gif אבל...... + משהו על ווילד

א. אני יודעת מה זה בדיקות מציאות, לא היית צריך לכתוב על זה אבל תודה. ב. להגיע לחלום צלול בעזרת בדיקות מציאות לוקח הרבה זמן אבל איזו שיטה אחרת יש אם לא רוצים להתעורר אחרי 6 שעות? מילד אי אפשר לעשות בלי לקום בלילה ועם ווילד היו לי כמה בעיות: * כשאני עוומדת להכנס לשלב של הרעידות וכבר מתחילה להכנס אליו יש לי בעיות עם "מה לעשות עם הנשימה", כלומר אני מרגישה שאני לא נושמת טבעי וחופשי ובאמת הנשימות מוציאות אותי מהרעידות. *במקרים אחרים, עוד לפני הרעידות והשיתוק שינה (שפעם נכנסתי אליו חלקית אבל איבדתי את המודעות) יש לי בכל מיני מקומות בגוף (שריר הרגליים בעיקר) הרגשה כזו משונה, כמו גירוד אבל לא צריך לגרד אלא לכווץ את השריר. מרוב שזה מציק לי או שאני מכווצת את השריר (וחוזרת להתחלת הווילד) או שאני לא ואז זה עובר לשרירים אחרים (זה לא השיתוק שינה או הרעידות, היה לי אותם פעם) ומרוב שאני מתרכזת בזה (לא מצליחה שלא) אני מאבדת מודעות. סליחה על הסעיפים...........

wee man

New member
כמה זמן בערך

לורקח לך להגיע לשלב של הרעידות?? מי שמבין טוב או שכבר נכנס בוילד שיספר, כמה זמן לוקח להיכנס בוילד??? ואגב, וילד עובד גם יותר טוב אם מתעוררים אחרי 6 שעות ואז חוזרים לישון... ינון

אודין

New member
בשביל להכנס לווילד...

אני סופרת לאט- 1 אני חולמת, 2 אני חולמת וכו´. הגעתי לרעידות פעמים- פעם ראשונה ב-90 ומשהו ופעם שנייה כבר ב-64 אבל ניסיתי עוד כמה פעמים ולא הגעתי בכלל, למרות שעברתי את 200...

שריר

New member
לא ידוע גם לי לא הלך עם וילד

והתת מודע אחרי שאני מבין את כל הרעיון שלו אין לי בעיה להתחיל לנסות פשוט אני עסוק בדברים אחרים עכשיו ואין לי ממש זמן או כח לזה

yariv~2

New member
אולי תתלי שלט בחדר? ../images/Emo12.gif

*אממ.. רק שההורים לא יראו ויחשבו שהשתגעת
)

למעלה