בדיקות הריון

קינן

New member
בדיקות הריון

ב 07.03 היה לי ביוץ. אני צריכה לקבל ביום ה´. היום 17.03 בצעתי בדיקות: פרוגסטרון 287 E2: 2156 HCG: 8 ולידו כתוב GRAYZONE מה זה אומר לגבי הריון, כי מצד אחד הפרוגסטרון וה E2 גבוהים ומצד שני הבטא מאוד נמוך

נועם@בת

New member
זה אומר שתצטרכי לחזור על הבדיקה

ביום חמישי. עשרה ימים אחרי הביוץ זה לפעמים גבולי. תוצאה של בטא גבוהה מעשר נחשבת להריון. תנשמי עמוק ותסחבי עוד יומיים, ואני מקווה מאוד שהפעם תקבלי בטא חיובית אמיתית. בהצלחה נועם

קייצית

New member
../images/Emo32.gifהמכשושה והמחבואים

יש לי אחור של 4 ימים, המכשפה קצת באה ואז התעופפה ושוב, ובינתיים היא לא חזרה. עשיתי כמובן כמובן בדיקת הריון ביתית ושלילי. נראה לי אי סדר שנוצר מהטיפול האחרון, לקחתי צטרוטייד (מישהי מזדהה ?). אני מניחה שאם ימשך אעשה בדיקת דם, השארתי הודעה לרופא (המאוד מאוד עסוק שלי) והוא לא חזר אלי, ביחידת ה- IFV זכיתי לדבר עם המזכירה הכל יכולה (אין גישה לדבר עם מישהו אחר...) שאמרה לי ש 4 ימי אחור זה כלום (!?! יש כאן הבנה מעמיקה של החומר האנושי שבו היא עוסקת...) ושאחכה עד אחרי פסח. אני יודעת שזה לא לעניין אבל אין לי כוח להתחיל להלחם כדי לקבל את התשומת לב שמגיעה לי.

קינן

New member
בדיקות חוזרות - כבר אין כוח../images/Emo4.gif

בצעתי שוב היום בדיקות לפי המלצת הרופא המטפל שלי. ושוב התשובה לא ברורה לי - כבר אין לי כוח. פרוגסטרון - 340 E2 - 1489 HCG - 15 אך שוב המילה GRAYZONE המזכירה במעבדה אמרה לי שזה לא חיובי בגלל "אותה מילה" ושצריך להיות רשום חיובי היוםזה היום ה 28 מהוסת והיום ה 11 מהביוץ אני צריכה לקבל אחרי 31 יום. 1. מה הבדיקות אומרות 2. מה אמורים להיות ערכי הפרוגסטרון וה E2 לערך בהריון 3. הרופא שלי אמר שאני יכולה לבצע שוב כל יום לבדוק את עלית ההורמון האם יש טעם. כי תשובות ברורות הוא לא נותן לי.

מיכל ק-ש

New member
אולי כדאי לשאול באתר של פרופ´ זיידמ

אין לי מושג מה זה ה-GRAYZONE הזה. אני יודעת שכל ערך של בטא מעל 10 משמעותו הריון.

kathi

New member
בטא

הרופא שלי אומר ש-15 זה גבולי מדי, בכל מקרה נראה לי שכדאי שתעשי שוב אחרי יומיים, אם אכן הריון תקין המספר אמור להכפיל את עצמו. והלואי הלואי הלואי שיכפיל.

נועם@בת

New member
אם אני מבינה נכון את הביטוי-

grayzone פירושו תחום אפור. יענו לא חיובי ולא שלילי. בנתיים הבטא עולה, ועולה בצורה תקינה. 15 זה כבר נחשב הריון, אבל מחייבת בדיקה נוספת. הפרוגסטרון והE2 נראים לי בסדר, אבל אני מודה שכבר מזמן לא עיינתי בתוצאות של בדיקות. אם אין לך כוח לבדוק כל יום, תבדקי כל יומיים
אין ברירה, כי אם הבטא עולה בצורה לא תקינה- זה מחייב ברור. יקירתי- תעשי לנו אביב שמח, ותבשרי לנו בשורות טובות אנחנו צמאות כאן לבשורות כאלה
נועם

קינן

New member
תודה ../images/Emo23.gif

רציתי להגיד תודה על התשובות, אני מקוה שביום ד´ או ה´ כשאני יחזור אל הבטא היא באמת תעלה ותצמח והשטח האפור יעלם ללבן וברור ויהיה באמת חג שמח.

קינן

New member
המשך כנראה משמח

בצהרים עשיתי בדיקת שתן ביתית ושכחתי ממנה. עכשיו ראיתי שיש פס אומנם בהיר מאוד אבל עוד אחד, דבר שלא היה אף פעם. האם זה סימן?

לילךפ

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif|מזלט

מקווה שימשיך ויהיה טוב אמן מחזיקה לך אצבעות עשית את זה לילך

kathi

New member
צר לי לאכזב

אם לא הופיע פס תוך רבע שעה מקסימום אז כנראה שאין הריון, גם אם כן מופיע פס אחרי כמה שעות, הפס המאוחר הוא רק נדידה של הצבע, התופעה הזאת בולטת בעיקר בערכה של yes or no , לצערי אני כבר מומחית בעניין הפסים. בככל כדי לחסוך עוגמת נפש אני מציעה שאם אין פס אחרי רבע שעה פשוט לזרוק את הערכה ולא לשמור אותה, חבל לפתח ציפיות שאח"כ יתבדו.מקווה שאני טועה ושאכן התשובה חיובית, מחזיקה אצבעות.

dandushx

New member
גם לי זה קרה פעם

עשיתי בדיקה ביתית , ואחרי כמה דקות שלא הופיע הפס המיוחל זרקתי לפח , אחרי שעתיים חזרתי ואז ראיתי שהופיע פס חלש. היה לי גם איחור אותו חודש של 5 ימים , הלכתי למחרת לעשות בטא שיצאה שלילית . בקיצור אם זה היה אמיתי הייתי צריכה להיות היום בחודש חמישי ואני לא! לחברה שמיצרת את הבדיקות יש טלפון יעוץ והתקשרתי לשם והם הסבירו לי שאחרי שעה שעתיים המקלון מושפע מכל מיני גורמים סביבתיים כמו טמפרטורה וכו וזה מה שגורם לפס להופיע ולא נוכחות של HCG , ואם יש HCG זה אמור להופיע תוך דקה . צר לי לאכזב , מקווה שתצליחי פעם הבאה .

נועם@בת

New member
לשרשר יקירתי, לשרשר ../images/Emo3.gif

כדי שלא יגמרו לנו הדפים מהר מידי, אנחנו מעדיפים לשרשר הודעות. רמת הבטא בדם שלך עוד נמוכה, ולכן הסיכוי לראות פס בבדיקה ביתית הוא קטן. מחר אולי כבר תראי את הפס המיוחל. שיהיה בהצלחה נועם

למעלה