בדיקות הריון - עזרה

MommyToBe1

New member
בדיקות הריון - עזרה

היי בנות,
אני יוא"ב 10 היום.. לא יכולתי להתאפק ועשיתי כמה בדיקות הריון מאיביי ( של one step 10miu).. ראיתי בחלק מהן פס ממש ממש חלש ( שבלתי ניתן לצלם ), בעוד חלק יצאו שליליות לגמרי. זה יתכן??
לא יודעת עד כמה ניתן לסמוך עליהן...
בנוסף, בדיקת ביוץ מהיום שלילית לגמרי ( פס נוסף בהיר מאוד ולא זהה לביקורת), הבנתי שבדכ אם יש בטא אז בדיקות הביוץ אמורות לזהות גם אותה ולהיות חיובית.. אני קצת מבולבלת.. אם הבדיקת ביוץ שלילית זה אומר שאין מצב להריון? פשוט לא מבינה איך הגיוני שיש פסים בהירים בחלק מהבדיקות הריון ובחלק שלילי לגמרי. .
אני משתגעת !

תותית2222

New member
חכי עוד יום או יומיים

אני בדקתי ביואב 11 וראו פס כל כך חלש שאפשר היה להבחין בו רק ממרחק וזווית מסויימים חחח
הייתי בטוחה שאני משלה את עצמי.
למחרת הוא כבר היה ברור ויפה.
זו הסיבה שלא כדאי לבדוק כל כך מוקדם! אבל מי מסוגל בכלל להתאפק (-;
אין לי ניסיון עם עניין מקלוני הביוץ אבל זוכרת שקראתי כאן בפורום שאי אפשר להסתמך עליהם בתור בדיקות הריון ויש הריונות שזה שלילי לגמרי ויש כאלה שחיובי. בקיצור, לחכות למחר מחרתיים, לבדוק עם בדיקת הריון בשתן הראשון של הבוקר ולשמור על השפיות! את עוד תצטרכי אותה כשתהיי בהריון... בתקווה שהחודש!

MommyToBe1

New member
תודה

אז עשיתי היום בבוקר עם השתן הראשון ושוב פס חלש מאוד מאוד עם הבדיקות של איביי ... אני אמורה להיות יוא"ב 11 או 10 היום ( בדעקת ביוץ חיובית הייתה ב 25 וב 26 ליולי ).
אני לא בטוחה בעיקר בגלל שאתמול חלק היו שליליות לגמרי ובחלק היה משהו דמיוני .. אני אעשה כבר מחר בבוקר עם קליר בלו.
מקווה ממש שזה יהיה חיובי כבר החודש !!
ואני מנסה לשמור על השפיות.. קצת קשה חח:)

MommyToBe1

New member
כמובן התכוונתי שבדיקת ביוץ הייתה חיובית ב 25 וב 26 ליוני!

תותית2222

New member
האם הפס של היום חזק יותר מאתמול?

או שהופיע מוקדם יותר?
המגמה של ההתחזקות יכולה לעזור להבין אם זה אמיתי או לא. בכל מקרה נראה שמחר כבר יהיה ברור יותר לאן זה הולך... לפי מה שרשמת את אמורה להיות ביוא"ב 11 עכשיו, אצלי הבדיקה זיהתה רק מיוא"ב 12 לדוגמא. מחזיקה לך אצבעות!

MommyToBe1

New member
הפס נראה אותו דבר האמת. .

וזה למה אני חושבת שאולי אין בכלל כלום, ואני לא יודעת אם הבדיקות אמינות בכלל.
לפי התמונה שאת העלית, לי יש בדיקה שנראית קצת שונה.. כנראה לא אותה בדיקה.
את גם הזמנת מאיביי? יש לך אולי לינק ? ( נראה לי ששלך כן אמינות ; ) )

תותית2222

New member
קיבלתי אותן

זה לא מאיביי. אבל הן דיי דומות במראה לא? נגמרו לי אז לא יכולה לצלם לך...

MommyToBe1

New member
הבנתי

גם שלי זה סטריפ אבל זה בכלל לא נראה אותו דבר.
בכל אופן מחר אעשה כבר עם קליר בלו ומקווה שאני אופתע...
ביחד עם הבדיקת ביוץ השלילית להפליא מאתמול אני לא מאוד אופטימית לצערי.

למעלה