בדיקות הורמונליות

matan10

New member
בדיקות הורמונליות

שלום בנות. בצעתי בדיקות ביום ה - 3 למחזור. נקי מתרופות והורמונים . קבלתי את התוצאות הבאות : e-2 קטן מ 73.4 פרוגסטן = 6.4 LH = 4 FSH=10.5 PROLACTIN=172 DHEA= 3.7 TSH = 3.77 מישהי יכולה אולי להסביר לי מה זה אומר ? האם אם אני פונה לתל השומר לא אקבל יחס אישי כמו בבלינסון, לא הצלחתי להבין מה זה ב"ח ציבורי ? תה"ש ככל הידוע לי זה ב"ח ממשלתי . איך זה משפיע על הטיפולים ? בתודה

innes

New member
למתן

על תוצאה אחת אני יכולה לספר לך מנסיון אישי וזה FSH. אני חוששת שזה גבולי גבוה. זה קשור לייצור ביציות.

innes

New member
רק רגע....לא להתייאש....תיקון

מתן, אם התחום הגבוה של FSH הוא 15, אז זה בסדר. רק אם התחום הגבוה הוא 11, אז התוצאה היא בגבול העליון. בכל אופן אף פעם אסור להרים ידיים, זה ברור. לי אמרו רופאים לאחרונה שסיכויי להכנס להריון בגילי (לא מגלה בפורום!) הם פחות מ-5%, ובו זמנית אני שומעת עוד ועוד סיפורים על נשים שילדו בגיל זה. למרות היכולת שלי לעודד אחרים, אני טיפוס מאוד מאוד פסימי, ולא מאמינה כבר שמשהו טוב ייצא מהגוף הזקן שלי. אני בתחתית התחתית של הייאוש. למה העיתוי שלי בחיים כל כך דפוק תמיד, למה????????????????????????????

נועם@בת

New member
מתן באיזה ערכים התוצאות?

על דף התוצאות צריכים להופיע הערכים התקינים. התוצאות שלך צריכות להתאים לרמה הראשונה. נועם

למעלה