בדיקות דם

• פותח הנושא etik
  • פורסם בתאריך

etik

New member
בדיקות דם

אולי מישהו יוכל לענות לי בנוגע לבדיקות רמת תרופה בדם ותפקודי כבד לדפלפט כרונו. ברקע שלנו היו הרבה תרופות ודף הבדיקות היה ארוך, עכשיו לראשונה עשינו בדיקות לדפלפט כרונו והדף תוצאות ממש קצר האם ALK, ALT, AST, BILIRUB VALP.A.DEPALEP מספיק? למרות שרופאת המשפחה אמרה שזה מספיק? אודה אם מישהו יוכל לענות לי על זה, יש לנו ביקורת אחרי 3 חודשים ולא רוצה לחכות לביקורת הבאה מבלי שהרופא יוכל לראות את ה-כ-ל! תודה אתי

השוויתי עם הבדיקות של הבן שלי

ALK, ALT, AST ו-BILIRUB בודקים את תפקודי הכבד, שיכולים להיפגע כשלוקחים דפלפט לאורך זמן. Valp וכו' זה רמת החומצה הולפרואית (החומר הפעיל בדפלפט) בדם. ואלה כל הבדיקות שהבן שלי עושה באופן קבוע בגלל הדפלפט. אז לפחות לפי הניסיון שלנו - זה מה שצריך לבדוק..

ruthty

New member
הי בוקר טוב

זה לא משנה מה את אומרת או הרופאה מי שקובע בסוף זה הרופא הנאורולוג כל הבדיקות מגיעות אליו ולפי זה הוא מחליט את המשך הטיפול כך את יכולה להיות רגועה

לא מבין את השאלה כלל

הבדיקות הינם בדיקות של אנזימי כבד(תיפקודי כבד) לבדוק אם יש השפעה של התרופות על הכבד האם יש צורך לשנות את התרופות עם דגש על תיפקודו התקין של הכבד לא ציינת את הבדיקה קארטינין? גם בדרך כלל בדיקה מומלצת ניפגעת מהחומצה הולפורלית(חומר פעיל בתרופה) אני מקווה שהבדיקות יהיו תקינות בנורמה הרצויה

mori17

New member
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-29528

באתר הזה אפשר לפענח בעצמך את הבדיקות דם =] כמה טוב שיש את אבא שקורא שטיות באינטנרט חחח מורי

למעלה