בדיקות דם

לי41

New member
בדיקות דם

שלום, קודם כל- יש לכן פורום מקסים! יש לי 2 שאלות אשמח אם מישהי תענה- 1.האם מישהי יודעת האם את בדיקות הדם והמעקב עושים בתה"ש במידה ואהיה מטופלת שם? ומה לגבי רמת מרפא?( אני במכבי) האם אפשר לעשות בקופה ליד הבית ולמסור להם את התוצאות? מדובר כנראה על זריקות והזרעות. 2. בעלי במאוחדת, האם מקבלים החזרים על השבחה והזרעה מהקופה שלו/שלי?

בולה101

New member
שלום לי ../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה. לא יודעת לגבי בדיקות הדם. בכל אופן אני בכללית ובעלי במאוחדת. את השבחות הזרע עשינו פעם אחת ברמת מרפא ואז שילמתי 202 שקלים שם וקבלתי החזר מלא מהקופה שלי. כשעברתי להדסה קיבלתי טופס 17 מהמרפאה של בעלי(מאוחדת) שכמובן ששילמתי 20 ומשהו שקלים לרבעון עבור הטופס ועם זה הלכתי להשבחה. אז שיהיה לכם בהצלחה

ro1ro1

New member
הי לי.....

אני יכולה לענות לך רק לגבי רמת מרפא, למיטב ידיעת יאת יכולה לעשות את דיקות הדם גם ליל הבית ולפקסס להם אתהתוצאות,ככה אמרו לי ,לא מנסיון אישי. מעקב זקיקים ,אני מניחה שאותו כנ"ל בהנחה שיש לך איפה ךעשות ילד הבית .ואזכל מה שנשאר זה הזרעה .שאת את חברת מכבי זה ,הכי נוח,ולדעתי אתם זכאים להחזר מהקופה של בעלך. מקווה שקצת עזרתי. בהצלחה.

hyb

New member
לי יקרה

אם את בשלב ההזרעות את יכולה לעשות בדיקות בקופה ולפקסס לתה"ש. במאוחדת מקבלים טופס 17 להשבחות והזרעות את משלמת 23 שקלים לרבעון. בהצלחה!

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו../images/Emo45.gif

הדלת השניה משמאל מובילה לפורום הריון, אל תהססי להשתמש בה
. שיהיה בהצלחה, נועם

שלום לי

בקשר לשאלה ראשונה לא יודעת, אבל שניה: אני במכבי בעלי וכללית, אתמול עשינו השבחה בתשלום של 250 ש"ח ובערב הלכתי לקופה שלו עם הפניה מהרופא שלי וקבלה וקיבלתי החזר במזומן תוך 2 דקות. שיהיה בהצלחה

למעלה