בדיקות דם

ronelzvi

New member
בדיקות דם

אם עברתי בדיקות דם לברזל ואבץ .. בדיקות שגרתיות , והם יצאו תקינות .. אז אין מה לעבור גם בדיקת איידס נכון ? אם אני נשאי רואים את זה בדם שנתתי ? תודה מראש לעוזרים

גנימדס

New member
אין קשר בין השניים

נכון שבשבילך זו אותה פעולה- מוציאים לך דם מהוריד ושמים במבחנה אבל מה שעושים אחר כך עם הדם הזה- משתנה בהתאם לבדיקה כל בדיקת דם עוברת משהו אחר יש כמה סוגי בדיקות - כל בדיקה מקבלת מבחנה בצבע אחר ועוברת פעולה אחרת. אם בדקת ברזל זה לא אומר שבודקים לך סוכר או כולסטרול (לא בהכרח) קיצער- רוצה לעבר בדיקת אידס? כדאי לך ללכת לבית חולים הגדול הקרוב אליך ולבדוק שם. אולי זה קצת מביך אבל זה ודאי .

טיףטף2

New member
אין קשר ישיר

אבל במידה והיתה חולה היו עולים על זה בבדיקה,אבל עדיין מחובתך לפנות לבדיקת איידס.

בדיקות דם - חשוב ביותר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לכל החבר'ה בפורום ובמיוחד לאלו שנמצאים בקשר מיני (במיוחד מזדמן ) ישנם 2 בדיקות דם לגילוי HIV ( בשונה מ - AIDS שבעצם כבר מגדיר אותך כחולה - קרי המערכת החיסונית שלך כבר פגועה חס וחלילה וחס ושלום) יש בדיקה בשם "אלייזה " - שבודקת את החלבון בדם שנוצר כתוצאה מהנוכחות של הנגיף - הנגיף יכול להיות רדום יחסית, מעט זמן. אבל החלבון יכול להופיע יותר מאוחר - ושוב הכל עניין של כסף - זאת בדיקה יותר זולה מהבדיקה השנייה ולכן לפעמים לא נותנת תוצאת אמת יש בדיקה נוספת בשם "קומבו" - שבודקת את הנוכחות הוודאית של הנגיף בדם - ולכן מדוייקת במאת האחוזים. - היא יקרה מאוד ורופאים לא ממהרים לאשר אותה לנבדקים אלא אם יש רק חשש אמיתי. בנוסף - נגיף ה-HIV עובר במגע של דם לדם - ובמקרים נדירים מאוד גם דרך רוק ( רק ששם צריך כמויות גדולות מאוד) אך שימו לב - כל מגע מיני גם אוראלי - מספיק ש - נים בפה מדמם ועל איבר המין יש שריטה קלה תהיה הדבקה (דם חי נוגע בדם חי ) - לא צריך שתהיה זרימה רצינית של דם בשביל הדבקה, מספיק פצע הכי קטן - גם כזה שלא נראה לעין. ובמגע אוראלי - אין על מה לדבר - ולא צריך להרחיב בעניין - שם מתפוצצים הרבה כלי דם כל הזמן. מין מוגן - הכי טוב - גם אם הכי פחות כייף. עוד מידע בנושא - כנסו לאתר אטרף - יש שם לשוניות שלחיצה עליהם תספק לכולם הסבר מפורט היותר יום טוב

טיףטף2

New member

יש עניין שמרגע ההדבקות עד שניתן לזהות את המחלה בדם צריך לחלוף מספר ימים,לא?

Nחמן

New member
שלום קלימרו

אומנם אורח בפורום אבל אני יודע, שאתה כותב קבוע בפורום אחר (לצערי מיעוט הזמן מאפשר לי אך בקושי לכתוב כאן). בכל זאת ברוך תהיה בבואך. "אם שותים לא נוהגים" זוהי הסיסמא הדיבילית של משרד התחבורה, שהילכה עלינו אימים בעבר. ממנה משתמע, שלא כל כך נורא לשתות ולהשתכר אבל... רק לא לנהוג בשכרות. היהדות מצווה להשתכר אך ורק בפורים וגם עניין זה תלוי במחלוקת הפוסקים ורובם סוברים, שאין הכוונה להשתכרות עד כדי איבוד הדעת לחלוטין אלא לשתייה מעט מעבר לרגיל כדי שהראש יסתחרר מעט וכפועל יוצא מסזה תתבלבל בין "ארור המן" ל"ברוך מרדכי". עכשיו לענייננו. חשוב להיבדק מדי תקופה מסוימת ללא כל קשר לנטייה אבל חשוב עוד יותר לא לנהוג מנהג הוללות והפקרות לא עם אלה ולא עם אלו. אינני נכנס להלכה, שאוסרת במפורש משכב זכר, אלא אך ורק לתגובה הלא-אחראית של קיום יחסים שלא במסגרת מוסדרת. זאת ההגנה הכי טובה.

yenergy

New member
נחמן.. אני אגיב אבל זה די אבוד

השמרנות שלך הורגת אותי. אני לא מבין למה אתה מרגיש ליעץ כל הזמן מה לעשות וכל הזמן מתעסק באסור ואסור ומותר ומותר וזה לא כדאי וזה לא צריך... מתוך ידע - במידה ומשתמשים בקונדום והוא תקין ולא משתמשים עם שמן בשום צורה איתו (וזלין למשל) אלא בחומרי סיכה על בסיס מים - סיכוי ההדבקות הוא אפסי. לגבי מין אוראלי - בניגוד לחשיבה המקובלת הסיכוי להידבק הוא גם נמוך מאוד (ברמה של פחות מאחוז). ניתן להגיע לגן מאיר בימי רביעי (אני חושב) למרכז הגאה לבדיקות בחינם - בדיקה איטית מה שנקרא בחינם או בעלות מאוד נמוכה לבדיקה מהירה (משהו כמו 120 שקל בערך). הבדיקות בכל מקרה עד כמה שזכור לי - לא מדוייקות לגמרי והן קובעות את מצב ההדבקה לחודשים אחורה. לעוד מידע - כדאי לפנות לוועד למלחמה באיידס. תגגלו. אנרג'י.

Nחמן

New member
אופיר ענה לך

מבלי לשאול לדעתי. אני מניח, שידיעתו רחבה יותר משלי (תודה, אופיר!). לסיכום: מה ההבדל בין חכם לבין פיקח? החכם ימנע עצמו מלהיכנס למצבים לא נוחים בעוד הפיקח ידע לרוב כיצד להיחלץ מהם. אז מנה עדיף? חכם או פיקח?

yenergy

New member
שינוי במשהו

קודם כל - לא התייחסתי לשאלתו של פותח פורום זה אלא לשרשור שפתח קלימרו. ואמת - אחד הדרכים להקטין את הסיכוי להדבקות הוא לצמצם את מספר הפרטנרים. אבל בואו לא נשפוט את מי שבוחר לא לעשות זאת.

Nחמן

New member
ממש אין קשר

בדבריי לא ביקרתי את הודעתו של קלימרו. אין ספק, שהיא חיונית ובמקומה. עם זאת התייחסתי לנקודה הכללית, שלפיה לא נורא, אם שותים מעבר למידה (כביכול). העיקר לא לנהוג שתוים. לא נורא, אם מקיימים יחסי מין בלי חשבון. העיקר להיות מוגנים. אני יודע, שיש בפורום הרבה "דגים". חלקם מסכימים איתי וחלק לא מבוטל חולקים עליי. אם תעקוב אחר כל הודעותיי בפורום, תמצא, שמעולם לא שפטתי איש גם אם לא הסכמתי לדעתו, אבל זה מנע ממני לבקר את המעשים ולא את האנשים. ראה עצמך מכובד בעיניי וכן כל מי שחלוק עליי. זה לגיטימי. בשביל זה קיים הפורום. מקווה, שכבר אינך עצוב כל כך.
נפגוש אותך מחר בתל אביב?

avitano

New member
אין להסתמך על בדיקה זו... לא בודקים את נגיף ה

HIV אם לא דרשת זאת וגם לא יודיעו לך אם ו.... בכל מקרה כאשר המבחנה מגיעה למעבדה נבדקים רק הדברים שנתבקשו כמו ברזל ואבץ HIV לא נבדק

למעלה