בדיקות דם

LIN129

New member
בדיקות דם../images/Emo55.gif

הילד בן ה11 וחצי שלי לוקח קונצרטה ורספידל . חיב אבל חייב לעשות בדיקת דם ביגלל שהיום המורה היתקשרה ואמרה שהוא מסוחרר ולבן כמו סיד . לקחתי אותו לרפאה שערכה לא בדיקת א.ק.ג. ולחץ דם הכל בסדר ברוך ה . בדיקה דם הוא לא ערך ליפני הרספידל שאותו אני נותנת לו כחודש ליפני זה עשינו לו בדיקות והכל בסדר מה שהרס לנו את (החיים ) זה שהוא נעקץ עי דבורה בשני מקומו בו זמנית מאז לא מוכן לדבר על זריקה מה שלו הבטחתי לו לא עוזר הוא פשוט מאיים שאם אני ימשיך לילחוץ הוא פשוט לא יקח את הרספידל כי הבדיקות הם ליראות שהכול בסדר וליפני הרספידל הוא לא היה צריך עוד בדיקה לאחר חודש או חודש וחצי בקיצור מא אספר לכם הוא ממש חרד יש למישהו איזה המלצה או עצה איך להפחית מהחרדה וליגרום לא ללכת לא בשימחה אבל ללכת לעסות לו בדיקה כי הרספידל באמת עושה לו טוב ( או שזה הסדנת הורים המקסימה שאנחנו עוברים אצל משה גילעד.) אני באמת אודה לכם על כול רעיון גם עים אני לא יקנה אותו. נהדר שאתם פו המשך יום נעים.

b a r b a i m a

New member
שלום LIN129 יש לי רעיון שאצלי מאד

עזר (ועוזר) לכי לבית מרקחת ותקני מדבקת אילחוש של EMLA או כל חברה אחרת הדביקי במקום המיועד כחצי שעה לפני הבדיקה - והמקום יירדם (המלצה - לכי לאחות בקופת החולים שתראה לך היכן בדיוק להדביר את המדבקה) והתוצאות - נפלאות!! הילד לא ירגיש את דקירת המחט מבדיקת הדם מנסיון זה עובד

LIN129

New member
ברבאימא תודה

ברבאימא תודה רבה על העצה אני הולכת ליסם אותה לאחר התודה לךךךךךךךךךךךךךךךך אני נוסעת ליקנות את המדבקה קבעתי כבר טור לאחות ביום חמישי בבקר אני מאוד מקוה שזה יעבוד אני יעדכן אותכם הורים המשך יום טוב

למעלה