בדיקות דם לביוץ

קוקיקית

New member
בדיקות דם לביוץ

מישהי מכן עשתה פעם בדיקות דם לבדיקת מועד הביוץ? (מקביל לבדיקת זקיקים). הכוונה ל אסטרדיול (E2) ופרוגסטרון. עשיתי בקופ"ח כללית והמצחיקים האלה נותנים תשובה רק אחרי 4-5 ימים. אז עד שהתשובה מגיעה, זה כבר לא רלוונטי. הרופא (פרטי) צוחק עלי ואומר שאני עושה במקום לא נכון. מישהי מכן פעם הצליחה להוציא מהם תוצאות מוקדם יותר? אני נדקרת לשוא.

סנונית 1

New member
היי קוקיקית

עד כמה שידוע לי את הבדיקה עושים שבוע לפני תאריך המחזור והיא מראה בדיעבד אם היה ביוץ באותו החודש או אם את מבייצת בכלל. לבדיקת ביוץ בזמן אמת עושים מעקב זקיקים.

אני עשיתי ממש ביום ראשון

דרך מכבי והרופא פשוט רשם על הבדיקה דחוף וככה היו לי תוצאות באותו הערב ממש, אבל זו בדיקה שעושים כדי לוודא שהגוף אכן מסוגל לבייץ. למה זה כבר לא רלוונטי אחרי 4-5 ימים? לפי מעקב זקיקים רואים מתי אמור להיות הביוץ ואז בודקים אם הוא אכן קרה בפועל, אבל הרופא אמור להגיד לך מתי הוא אמור להיות לפי גודל הזקיק.

פּוֹנְג

New member
כן. יש פער גדול בין מה שאם אומרים

לבין מה שיש בפועל. תמיד, לא חשוב איזה בדיקות אני עושה, התאריך שאומרים לי הוא לא נכון, ולפחות חלק מהתוצאות יש כבר באותו היום דרך אתר האינטנט שלהם. עכשיו - אני נמצאת במכבי ואני לא יודעת איך זה עם הכללית. בכל מקרה, ברמת מרפא בר"ג (אני לא יודעת אם הם עובדים רק עם מכבי ) יש תוצואת של בדיקת ביוץ כבר בשעה 13.

תמרלה

New member
עכשיו אני יודעת מה היתרון במרפאת

פ ו ר י ו ת!! שם את עושה בבוקר את הבדיקות ובצהריים כבר האחות מתקשרת ואומרת לך מה התוצאה, מה לעשות וכ"ו... את הבדיקה הזאת אני עשיתי בתחילת המחזור - כדי לדעת מתי לחשב את היום החמישי של המחזור - כי אז אני מתחילה לקחת כדורים איקלמומין! למשל השבוע - אני הייתי סופרת מיום שלישי שזה היום הראשון של המחזור כי בקושי היה לי דימום, אבל לפי הבדיקה שעשיתי ביום ראשון - עשיתי בדיקת הריון ובאותו "מחיר" - בלי שביקשתי ( בהוראות הרופא) בדקו את הפרוגסטרון ועוד כמה קללות אחרות, אז כך שהרווחתי יומיים כי - יום חמישי מתחילה כדורים! וכך סופרים מתי הביוץ יהייה באיזה יום לבוא למעקב זקיקים, סופרים 12 ימים ובאים! אז מציעה לך לעשות מעקב זקיקים כל יומיים בלי קשר לתוצאות, תחשבי לפי המחזור מתי צריך להיות הביוץ! בהצלחה

u z a

New member
הי קוקיקית,

תוצאת בדיקת הביוץ מגיעה באותו יום. יש מענה קולי שנותן לך את התוצאה החל מהשעה 5. ישנן בדיקות מיוחדות שיש להן תוצאה עוד באותו היום! אני אחפש לך את הטלפון של המענה. בהצלחה!

למעלה