בדיקות גנטיות

מצב
הנושא נעול.

oreni6

New member
בדיקות גנטיות

בדיקות גנטיות
היי לכולן מישהו יכול אולי לעזור לי... אני מחפש היכן ניתן לבצע באופן פרטי בדיקות גנטיות כרומוזום Y וקריוטיפ ובנוסף האם ידוע מה מחיר הבדיקה המון המון תודה אורן

אני עשיתי את כל הבדיקות חלק

בדיקות גנטיות
היי לכולן מישהו יכול אולי לעזור לי... אני מחפש היכן ניתן לבצע באופן פרטי בדיקות גנטיות כרומוזום Y וקריוטיפ ובנוסף האם ידוע מה מחיר הבדיקה המון המון תודה אורן
אני עשיתי את כל הבדיקות חלק
בתל השומר חלק בהדסה עין כרם. תיתקשר לשם ותשאל לגבי עלויות זה פשוט מאוד, תקבל את כל האינפורמציה בטלפון.

העין ה 3

New member
אני עשיתי קריוטיפ בהדסה עין כרם

בדיקות גנטיות
אני עשיתי קריוטיפ בהדסה עין כרם
ובעלי באסף הרופא (לא זוכרת למה לא באותו מקום). לגבי כרומוזום Y אני לא יודעת. אבל יכול להיות שאתם זכאים לקבל מימון על הבדיקה. האם הרופא המליץ על הבדיקות? האם זה בגלל בעיית פוריות? שווה לבדוק.

ריקי בש

New member
בקשר לקריוטיפ

בדיקות גנטיות
בקשר לקריוטיפ
אם אני לא טועה אתה יכול לבצע את הבדיקה עם הפניה של רופא גנטיקאי ואז יעלה לך הרבה פחות מאשר בפרטי אבל למען האמת הגנטיקאים לא נותנים הפניה זו בקלות ואני יודעת זאת מנסיון. אין לי מושג מדוייק כמה עולה הבדיקה אבל נדמה לי שמדובר במשהו כמו 500.- ש"ח . אני קצת מבולבלת- בדיקת כרומוזומים זו בדיקת קריוטיפ. אז אתה מתכוון לבדיקה אחרת אולי? בהצלחה!!

madbik

New member
המון המון תודה../images/Emo24.gif

בקשר לקריוטיפ
אם אני לא טועה אתה יכול לבצע את הבדיקה עם הפניה של רופא גנטיקאי ואז יעלה לך הרבה פחות מאשר בפרטי אבל למען האמת הגנטיקאים לא נותנים הפניה זו בקלות ואני יודעת זאת מנסיון. אין לי מושג מדוייק כמה עולה הבדיקה אבל נדמה לי שמדובר במשהו כמו 500.- ש"ח . אני קצת מבולבלת- בדיקת כרומוזומים זו בדיקת קריוטיפ. אז אתה מתכוון לבדיקה אחרת אולי? בהצלחה!!
המון המון תודה

העניין שנשלחתי ע"י מג'אר לבדיקות הללו דרך תל השומר אבל התור נקבע רק לאמצע מאי וזה המווווווון זמן לכן אני מברר פרטים לבדיקה פרטית המון תודה לכן המלאכיות הקטנות שבדך לילד משלי.... אורן

בבקשה ובהצלחה!!!

המון המון תודה

העניין שנשלחתי ע"י מג'אר לבדיקות הללו דרך תל השומר אבל התור נקבע רק לאמצע מאי וזה המווווווון זמן לכן אני מברר פרטים לבדיקה פרטית המון תודה לכן המלאכיות הקטנות שבדך לילד משלי.... אורן
בבקשה ובהצלחה!!!

sandrag

New member
תבררי בבית חולים אחר

המון המון תודה

תבררי בבית חולים אחר
גם אני קיבלתי הפניה, ופשוט התחלתי להתקשר לכל בתי החולים בסביבה עד שמצאתי אחד עם תאריך קרוב. אני עשיתי בקפלן. בעלי עשה באסף הרופא. אני יודעת שבבלינסון יש תורים קרובים אבל אם את במכבי לא נותנים טופס 17 לבלינסון. חבל על הכסף ולעשות פרטי.

בכל בי"ח גדול שיש בו מכון גנטי.

בדיקות גנטיות
בכל בי"ח גדול שיש בו מכון גנטי.

מצב
הנושא נעול.
למעלה