אני עשיתי את כל הבדיקות חלקבדיקות גנטיות
היי לכולן מישהו יכול אולי לעזור לי... אני מחפש היכן ניתן לבצע באופן פרטי בדיקות גנטיות כרומוזום Y וקריוטיפ ובנוסף האם ידוע מה מחיר הבדיקה המון המון תודה אורן
אני עשיתי קריוטיפ בהדסה עין כרםבדיקות גנטיות
היי לכולן מישהו יכול אולי לעזור לי... אני מחפש היכן ניתן לבצע באופן פרטי בדיקות גנטיות כרומוזום Y וקריוטיפ ובנוסף האם ידוע מה מחיר הבדיקה המון המון תודה אורן
בקשר לקריוטיפבדיקות גנטיות
המון המון תודהבקשר לקריוטיפ
אם אני לא טועה אתה יכול לבצע את הבדיקה עם הפניה של רופא גנטיקאי ואז יעלה לך הרבה פחות מאשר בפרטי אבל למען האמת הגנטיקאים לא נותנים הפניה זו בקלות ואני יודעת זאת מנסיון. אין לי מושג מדוייק כמה עולה הבדיקה אבל נדמה לי שמדובר במשהו כמו 500.- ש"ח . אני קצת מבולבלת- בדיקת כרומוזומים זו בדיקת קריוטיפ. אז אתה מתכוון לבדיקה אחרת אולי? בהצלחה!!
בבקשה ובהצלחה!!!המון המון תודה![]()
העניין שנשלחתי ע"י מג'אר לבדיקות הללו דרך תל השומר אבל התור נקבע רק לאמצע מאי וזה המווווווון זמן לכן אני מברר פרטים לבדיקה פרטית המון תודה לכן המלאכיות הקטנות שבדך לילד משלי.... אורן
תבררי בבית חולים אחרהמון המון תודה![]()
העניין שנשלחתי ע"י מג'אר לבדיקות הללו דרך תל השומר אבל התור נקבע רק לאמצע מאי וזה המווווווון זמן לכן אני מברר פרטים לבדיקה פרטית המון תודה לכן המלאכיות הקטנות שבדך לילד משלי.... אורן
בכל בי"ח גדול שיש בו מכון גנטי.בדיקות גנטיות
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.