בדיקות ביום.

לזר

New member
נכון. אני אפילו מסכים

ליותר מאשר לפעמים. רק לבצע בדיקה ולספק את הבולוס המתאים וזהו.

סוכרתי

New member
אני עושה..........

2 בדיקות דם ביום ואני מאוזן מצויין
נראה לי שזה די קצת אבל לא נורא.........אני מאוזן...זה מה שחשוב

1manutd

New member
סיפור קטן

בידיוק אתמול הייתי בבית חולים, וממש פחדתי שהרופאה שלי תצעק עלי על זה שאין לי כמעט בדיקות להראות לה (אני עושה בקושי בדיקה ביום, ואוכלת ממש מה שבא לי), למרבה הפלא יצא שאני מאוזנת מצויין ואין לי מושג איך, אז היא אמרה לי שאולי יש לי סכרת נעורים "קלה".

Lady Dana

New member
אוי, הייתי כמו בהתחלה

וזה לא היה מזמן
בעיקרון גילו אצלי את הסוכרת (נעורים) בשלב יחסית מאוחר (15 וחצי) וזה דיי הפתיע אנשים מסביב כי היה ברור שאני חולה כבר תקופה מאוד ממושכת... בכל אופן, הייתי דיי כמוך, אוכלת מה שבא לי ועושה בדיקות בערך פעם בשבוע
אבל אצלי בניגוד אליך רמות הסוכר קיפצצו פלאים וכשקלטתי את זה (לפני חודש בערך... משהו כמו שנה וחצי אחרי שגילו את הסוכרת) החלטתי לקחת את עצמי בידיים. זה מצחיק איך הביקורות האלה הופכות להיות מן מבחן כזה, האם עמדת במה שהמחלה מציבה לך. אבל תעשי את זה בשביל עצמך, לא בשביל שהרופא ימחא לך כפיים

לזר

New member
כמה קל להשתכנע ש"אני מאוזנת"

אני מקווה שהנידון לא לוחץ עליך, אבל יתכן שאני לא אוהב שיקראו לי פרייר? איך את יודעת פתאום מהרופאה שאת מאוזנת? מהי הגדרתך לגבי המצב "מאוזנת"? בבקשה לפרט וכך כולנו נידע, שביקור אחד אצל הרופא יכול לצ´פר אותנו, אל עף שאכלנו בצורה מכובדת כל החודש.... שבוע טוב

1manutd

New member
יצא

שההמוגלובין (לא יודעת איך כותבים את זה, הבדיקה שעושים כל חודשיים) 5.8, וממש ממש ממש אין לי מושג איך !

לזר

New member
המוגלובין מסוכרר בעברית

או המוגלובין A1c בלשון הרופא. 5.8 זה מצוין, בהחלט. בהצלחה. רק אם תרשי לי להוסיף: הערך הזה מציין מצבך יחסית לחודש האחרון. הוא מתאר, בערך, ממוצע ערכי הסוכר בדם. הרופאים טוענים שהוא מציג ממוצע של 3 החודשים האחרונים. דעתי קצת שונה. אין דבר. זה נהדר שבוע טוב

Lady Dana

New member
אני עושה 7 ביום

זו בעיקרון היתה ההמלצה של הרופא המטפל שלי, אבל קורה כשאני חשה ברע (תשישות, סחרחורות) ואז אני עושה עוד כמה בדיקות. זה דיי תלוי

אני אישית עושה...

כ- 12 בדיקות כדי להגיע לאיזון מושלם עם הרגלי האכילה והספורט בו אני עוסק !

1manutd

New member
12????

לא כואב קצת? (אבל אם לך נח עם זה, זה מה שחשוב)

Lady Dana

New member
אתה מהמשקיענים, הא?

12 בדיקות זה הרבה יותר מדי... לא? לא שיש בזה משהו רע. להיפך, אני מעריצה אותך על כך. אני מהעצלנים שנופלים גם בתזונה מדי פעם... אבל אני משתדלת ולאחרונה אפילו דואגת שהכל ישאר בשליטה
רק טוב

עדיף להיות משקיען והשיקולים שלי הם:

סוכר מאוזן לא גורם להתקפות רעב ! סוכר מאוזן עוזר לי בספורט בו אני עוסק ! סוכר מאוזן גורם לי לא להיות עייף מתי שאני צריך להיות עירני ! וכדומה נכון שמדי פעם המצב קצת משתבש פה ושם אבל מה לעשות אלה הם החיים ונאלצתי להשלים עם הטיפול אבל עדין אני מתקשה להשלים עם העובדה שאני חולה בסכרת נעורים קשה לי מאוד עם העובדה הזאת. אבל אני בריא יותר מ, יותר מ 99.99 אחוז מהאוכלוסיה כך שמבחינתי אני בסדר !

לזר

New member
האם הליידי גם מסיקה מסקנות

מהבדיקות? אם כן, וגם את עושה תיקונים המתבקשים, אין כמוך.

Lady Dana

New member
מסיקה בהחלט ../images/Emo13.gif

ועושה את התיקונים. בתקופה האחרונה אני מקפידה מאוד ואפילו למדתי להנות מזה. קצת :)

למעלה