בדיקות בזמן הריון

מצב
הנושא נעול.
בדיקות בזמן הריון

בדיקות בזמן הריון
שלום לכולם, אני בוגרת פדיוס בהצלחה
כרגע אני נמצאת בשלב הבדיקות השונות בהריון, משיקולים שלי אני לא חושפת שמדובר בתרומת ביציות בגלל גילי (42) לא אחת שואלים אותי למשל במכון הגנטי , בשקיפות אם מדובר בתרומת ביציות .. האם כל אישה בגיל 42 היא מתרומת ביציות ?
כיצד אתן עונות על השאלות ? בהנחה שאתן מעדיפות כמוני לא לחשוף יותר מדי פרטים ? תודה

שקיפות עורפית

בדיקות בזמן הריון
כרגע אני נמצאת בשלב הבדיקות השונות בהריון, משיקולים שלי אני לא חושפת שמדובר בתרומת ביציות בגלל גילי (42) לא אחת שואלים אותי למשל במכון הגנטי , בשקיפות אם מדובר בתרומת ביציות .. האם כל אישה בגיל 42 היא מתרומת ביציות ?
כיצד אתן עונות על השאלות ? בהנחה שאתן מעדיפות כמוני לא לחשוף יותר מדי פרטים ? תודה
שקיפות עורפית
את התוצאה מחשבים לפי הגיל. לדעתי חשוב להגיד לרופא שההריון הושג מתרומה ופשוט לבקש שלא ירשום את זה במסמכים. כך אני עשיתי. בשאר הבדיקות אפשר רק לציין IVF.

אני חייב לדייק את תושבתיך../images/Emo132.gif

שקיפות עורפית
את התוצאה מחשבים לפי הגיל. לדעתי חשוב להגיד לרופא שההריון הושג מתרומה ופשוט לבקש שלא ירשום את זה במסמכים. כך אני עשיתי. בשאר הבדיקות אפשר רק לציין IVF.
אני חייב לדייק את תושבתיך

תוצאת הבדיקה היינה בשיקלול גיל אם הגנטית, כלומר התורמת. אנחנו ציינו רק את גיל התורמת כגיל פלפלת וזהו
לא צויין באם זו מתרומת ביצית או לא.

יולי 02

New member
לא יכולתי לעבור הלאה ../images/Emo66.gif

תוצאת הבדיקה היינה בשיקלול גיל אם הגנטית, כלומר התורמת. אנחנו ציינו רק את גיל התורמת כגיל פלפלת וזהו
לא יכולתי לעבור הלאה

אני בתחילת ההריון הייתי בת 43 וקצת. ההריון שלי היה ספונטאני לאחר כישלון כל הטיפולים ובזמן המתנה לנסיעה לתרומת ביצית. למרות שמפעת גילי המופלג, היה ברור לי שלא אוכל להימלט מדיקור מי שפיר, ביקש ממני הרופא שלי לעשות גם בדיקת חלבון עוברי. כשהגעתי לטיפת חלב לעשות את הבדיקה, שאלה אותי האחות אם זה מתרומת ביצית. כשאמרתי לה שההריון ספונטאני, היא עשתה מין פרצוף כזה של "טוב, נו" מה שלא ממש הזיז לי. וכאן המקום לחדד את התשובה של מלח. תוצאות הבדיקה בנויות משני מדדים, שניהם סטטיסטיים. האחד נותן מדד סטטיסטי בהתחשב בגיל האם בלבד וכמובן שבבדיקה שלי התוצאה היתה משהו כמו 1:35, אבל אני יודעת בת כמה אני, נו מה לעשות. המדד השני מתיחס לגיל האם בשיקלול עם תוצאות בדיקות הדם, מה שנותן מדד שניתן להתייחס אליו ואצלי התקבלה תוצאה של 1:800 מה שלא היה מחייב אפילו דיקור אלמלא הגיל הכרונולוגי. אני, באופן כללי מתנגדת לדיקור מי שפיר אם לא ממש חייבים ועשיתי את הדיקור בחשש רב. אני מניחה שבטיפת חלב את יכולה לתת כל תשובה ולדאוג שזה מה שירשמו בטופס. הפרצופים שיעשו שם אחר כך זאת הבעיה שלהם, לא שלך. ובכלל הכי חשוב, שחר שולח לך נשיקות לבטן ושתמשיך לגדול יפה עד סוף שבוע 40.

למלח

למלח
לפעמים קצת קשה להגיד שהגיל של התורמת הוא הגיל שלנו. במיוחד אם ההפרש לא קטן.

אדוינה

New member
כבר ברכנו על ההריון?../images/Emo45.gif

בדיקות בזמן הריון
כבר ברכנו על ההריון?

יש בדיקות שמחייבות מסירת הגיל של מקור הביצית ,כמו שקיפות עורפית+ בדיקת הדם המשולשת,וכל בדיקה שהיא סטטיסטית,ויש בדיקות שלא צריך. בסקירה המוקדמת לא סיפרתי את מקור הביצית והבדיקה היתה לחומרה (גיל 41), כך שבסה"כ הרווחתי. וברור שלא כל הריון בגיל 42 הוא מתרומה. אך הריונות בגיל 42 שלא מתרומה זקוקים למעקב מיוחד ,והאחיות מונחות להדריך על כך,ומכאן השאלה. אם את לא רוצה לחשוף פרטים,את יכולה פשוט לשמוע את ההדרכה וכו' וכו'. שיהיה הריון ארוך וקל!

עולמי5

New member
לא כלכך יכולה לעזור בנושא הבדיקות

בדיקות בזמן הריון
לא כלכך יכולה לעזור בנושא הבדיקות
אך יכולה למסור לך ממני הרבה הצלחה מזל טוב ותמשיכי לבקר בבית שלנו מזל טוב אושר ורק טוב

מצב
הנושא נעול.
למעלה