לעזרא!
זה לא שאני לא יודעת ריקודים ישנים אני יודעת,כן אני יודעת... נכון שאת יאסו החיים ואיך את מסובבת אותי אני יודעת ואוהבת לרקוד כי אני אוהבת את זה... הנה אני אתן לך עכשיו דומה לריקוד(אמנם זוגות) שרק ביום חמישי הבנתי עד כמה הוא ישן:"קיץ על העיר"-הריקוד לפני כעשר עד חמש עשרה שנה!!!!!! עשר עד חמש עשרה שנה,אני חושבת שזה יחסית עתיק! לא יודעת יש ריקודים שאני לא מתחברת אליהם שהם ישנים...יש גם כאלה שאני לא מתחברת אליהם והם חדשים,מה לעשות? יש את ריקוד הלהקה-לא אוהבת והוא חדש!!! יעלה ויבוא-זה אני לא בטוחה שחדש אבל אני בטוחה שהוא לא ישן אני אוהבת את השיר אבל לא מתה על הצעדים והשילוב... כל אחד מתחבר לסוגים שונים של ריקודים...זה לא שאני חדשה בעסקי ריקודי העם,אני חדשה יחסית בגלל שחזרתי לפני 3 שנים מהפסקה של שנה בערך התחלתי לפני כשבע כמעט שמונה שנים ואני נזכרת בריקודים שעדיין נשארו ורוקדים אותם... אצלי זה תלוי איך הצעדים איך הקצב.אני לא מתה על ריקודים איטיים, יש כאלה שאני מאוד מתחברת אליהם והם איטיים,יש כאלה ישנים ש...שלא מוצא חן בעיני. לסיכום,זה לא חשוב איפה אני רוקדת זה איך שאני מסתכלת על הריקוד. עוד משהו קטן-נכון שיש ריקודים בסיסיים וחלקם אני יודעת,אבל בין היתר אכפת לי גם לדעת והרבה יותר את הריקודים החדשים,למה? מפני שהם עכשיו במודה.מי מסתכל על העבר(יש כאלה) מי מסתכל על העתיד(יש כאלה) אני מסתכלת בעיקר על ההווה...כי בינתיים זה מה שקובע! אם אני אלמד ריקודים ישנים ואבוא להרקדה שלא מיועדת לנוסטלגיה פחות יתייחסו לבקשות שלי(זה לא שלא יתייחסו!),למה כי זו הרקדה של הכל אז גם ישימו ריקודים חדשים,ומה אני יעשה? אשב בצד ואסתכל?ממש לא! אני יותר מתחברת לריקודים העכשווים נכון שיש ישנים שאני גם אוהבת אבל מה לעשות לא צריך תמיד להסתכל על העבר צריך להמשיך הלאה!!! רק שתדעו אין לי משהו נגד הרקדות הנוסטלגיה-רק רציתי להבהיר לעזרא מה דעתי על הריקודים החדשים מול הישנים...