בדיקה

סטיב007

New member
ריקודים חדשים או ישנים?

האם הריקודים הבאים הם ריקודים ישנים או חדשים והיכן הם נרקדים? ריקוד מעגל יפה בסיגנון יווני "יאסו החיים" ריקוד זוגות "חבקי אותי" שאת השיר שר ג´ו עמר. ריקוד בשם "בוקר"

No name for now

New member
תשובה חלקית

"חבקי אותי" הוא ריקוד חדש של אבי לוי "בוקר" - תלוי מה אתה מגדיר כחדש, קיים לפחות מאז שהתחלתי לרקוד (שלוש שנים וחצי) את "יאסו החיים" אני לא מכירה

nilll

New member
חבל

"בקר" שמוליק גוב ארי "יאסו החיים" טוביה טישלר.יפים ולא נרקדים מספיק כנראה מחוסר קשרים נכונים.

avigal23

New member
תשובה...

אני מכירה את חבקי אותי והוא חדש יחסית את יאסו החיים אני גם מכירה, אבל אני לא חושבת שזה חדש כ"כ שני ריקודים אלו אני רוקדת כמעט כל שבוע. אבל את הריקוד בוקר מעולם לא שמעתי...

חדש או ישן ?

הריקודים : יאסו החיים - מעגל - טוביה טישלר משנת 2002. חבקי אותי - זוגות - אבי לוי משנת 2001. בוקר - מעגל - שמוליק גוב ארי משנת 1997. שני הראשונים עדיין נרקדים יותר היות והם חדשים יחסית. הריקוד בוקר בשנת 77/98 נרקד בזמנו, וכיום הרבה פחות. מכל מקום כל שלושת הריקודים אינם ודאי ריקודי נוסטלגיה. דבל´ה.

CARMEL EZRA

New member
לדבלה ואביגל. הריקוד בוקר עף מריקוד

העם כי עברו יותר משלוש שנים ובמקומם נכנסו ריקודים חדשים שתפסו את מקומם. אם תשימי לב בעוד כשנ תראי שתשעים אחוז מריקודים שלמדת יעלמו ויופיעו ריקודים חדשים במקומם. דעי לך אביגל שאת שפן נסיונות של ריקודים חדשים וכדאי לך ללמוד יותר את ריקודים ישנים ובסיסיים כמו שמיכל לומדת. סוף יהיה שאת לא תדעי לרקוד ריקודים רבים שכן נרקדים ותמיד תרקדי את הריקודים העכשויים שיצאו בשנה או בשנים הקרובות שגם ם כמעט כולם יעלמו. דעי לך שמה שאת לומדת עכשיו לדעתי זה לא ריקודי עם אלה ריקודים שרובם יחלפו ובשביל הכיף כי הם במודה ברדיו כמו יאסו החיים איך את מסובבת אותי וכולה

avigal23

New member
לעזרא!

זה לא שאני לא יודעת ריקודים ישנים אני יודעת,כן אני יודעת... נכון שאת יאסו החיים ואיך את מסובבת אותי אני יודעת ואוהבת לרקוד כי אני אוהבת את זה... הנה אני אתן לך עכשיו דומה לריקוד(אמנם זוגות) שרק ביום חמישי הבנתי עד כמה הוא ישן:"קיץ על העיר"-הריקוד לפני כעשר עד חמש עשרה שנה!!!!!! עשר עד חמש עשרה שנה,אני חושבת שזה יחסית עתיק! לא יודעת יש ריקודים שאני לא מתחברת אליהם שהם ישנים...יש גם כאלה שאני לא מתחברת אליהם והם חדשים,מה לעשות? יש את ריקוד הלהקה-לא אוהבת והוא חדש!!! יעלה ויבוא-זה אני לא בטוחה שחדש אבל אני בטוחה שהוא לא ישן אני אוהבת את השיר אבל לא מתה על הצעדים והשילוב... כל אחד מתחבר לסוגים שונים של ריקודים...זה לא שאני חדשה בעסקי ריקודי העם,אני חדשה יחסית בגלל שחזרתי לפני 3 שנים מהפסקה של שנה בערך התחלתי לפני כשבע כמעט שמונה שנים ואני נזכרת בריקודים שעדיין נשארו ורוקדים אותם... אצלי זה תלוי איך הצעדים איך הקצב.אני לא מתה על ריקודים איטיים, יש כאלה שאני מאוד מתחברת אליהם והם איטיים,יש כאלה ישנים ש...שלא מוצא חן בעיני. לסיכום,זה לא חשוב איפה אני רוקדת זה איך שאני מסתכלת על הריקוד. עוד משהו קטן-נכון שיש ריקודים בסיסיים וחלקם אני יודעת,אבל בין היתר אכפת לי גם לדעת והרבה יותר את הריקודים החדשים,למה? מפני שהם עכשיו במודה.מי מסתכל על העבר(יש כאלה) מי מסתכל על העתיד(יש כאלה) אני מסתכלת בעיקר על ההווה...כי בינתיים זה מה שקובע! אם אני אלמד ריקודים ישנים ואבוא להרקדה שלא מיועדת לנוסטלגיה פחות יתייחסו לבקשות שלי(זה לא שלא יתייחסו!),למה כי זו הרקדה של הכל אז גם ישימו ריקודים חדשים,ומה אני יעשה? אשב בצד ואסתכל?ממש לא! אני יותר מתחברת לריקודים העכשווים נכון שיש ישנים שאני גם אוהבת אבל מה לעשות לא צריך תמיד להסתכל על העבר צריך להמשיך הלאה!!! רק שתדעו אין לי משהו נגד הרקדות הנוסטלגיה-רק רציתי להבהיר לעזרא מה דעתי על הריקודים החדשים מול הישנים...

avigal23

New member
../images/Emo185.gifתיקון קטן:

אני אתן לך עכשיו דומה לריקוד
אני אתן לך עכשיו דוגמא לריקוד

לאביגל, הריקוד בקר אהוב עלי מאד!

לפני מספר חודשים לימד אותו מישאל ברזילי ביום א´ בבית דני - גדי ביטון משמיע אותו לפעמים בחוגים שלו, אישית אני מאד אוהבת את הריקוד של גוב ארי ובכלל את רב ריקודיו.

למעלה