בדיקה

eranmc

New member
בדיקה

אהלןןןןן, טוב כפי שנאמר כבר היה לי בעיה במחשב, תאשימו את פורום "אבטחה ... ובלה בלה". קודם כל אני רוצה להודות לדניאל (פורום מייקל ג'קסון), ולירון המקסימים! תודה רבה... ולירון הקליפים לא נמחקו
טוב אני שמח שלא היו כאן מריבות וזה ושלא תחשבו שלא חשבתי עליכם, בדקתי את הפורום אצל ידידה שלי אבל לא היה לי זמן באותו יום להכל ואתמול באתי ב 5 לבית. יש המון תוכנות להתקין ואני שוב צריך ללכת
אה והשיר החדש של מראיה נשמע ממש חמוד אבל איפה יש גרסא באיכות יותר טובה ממראיה פנאס?

eranmc

New member
אה עוד משהו

תודה לעמרי על מה שהכין והשיר הדש ממש פצצה

eranmc

New member
תודה לכוללללללללכם

איזה חמודים. והאמת לא הייתה לי בעיה בלי מחשב כי אתמול באתי רק ב 5 ולפני יומיים הייתי אצל ידידה שלי וסתם נכנסתי לפורום אבל יצאתי אחר כמה שניות. אני ממליץ לכם לקחת הפסקה מהמחשב לכמה ימים זה גורם לטעפ טוב

eranmc

New member
גמני ומצטער שהלכתי באמצע

הייתי באיקיו2גו ואז קפצו עוד מתאיים וזה מעצבן. אז שיר וגל חולה עליכן אבל מצטער
ביי לשעתיים

KING OF POP

New member
../images/Emo123.gifמה קורה ערן?

שמעתי הלך לך המחשב ו1800 השירים של סלין דיון ובקסטריט בויז 2000 תמונות של מריהא ועוד מלא קליפים... באסה... תראה את הצד החיובי לפחות יש לך מקום במחשב עכשיו.

MissPop

New member
חחחח

בגלל זה תלמדו לא לשמור תמונות ושירים במחשב זה לא נחוץ

eranmc

New member
לא ../images/Emo13.gif

פירמטתי כונן C, איפה שיש את כל התוכנות הגנובות ומלא מלא קליפים של מראיה ווינדוז וזה... למזלי את הקליפים הנשמות שתיקנו את המחשב הצילו
אתם לא יודעים איך בכיתי ללירון בטלפון ובזכותה לא דאגתי, היא הבטיחה לשלוח לי את החסר, למזלי אין צורך

למעלה