בדיקה..........

lolly1

New member
מאיפה

התמונה הזו? נורא מוכר..אני אף לא זוכרת מאיפה מה...

באחד הפרקים שבריאן היה עצבני

על ג´סטין כשהוא התחיל לגור איתו והשתלט קצת על הבית.. והוא עשה מאכל מסויים ובריאן הביא זיון הביתה... לא זוכרת.. ואז בסוף הפרק ג´סטין הכין לבריאן ארוחה רומנטית
אני צודקת?

רינת4

New member
זה אחד הפרקים

הכי יפים. אבל כשרשמתי על זה באחד השירשורים,אף אחד לא התייחס אלי... ודווקא סיפרתי שם על הקטע הכי טוב בפרק... לשים את זה שוב?(אולי הפעם תתייחסו אלי)

הקטע אם הבחור...

ג´סטין ניסה להכין ג´מבליה עשה מלא בלגאן... ובריאן בא אם זיון הבייתה... ( אגב זה הבחור אם החולצה של הוטלנטה..) ואז הבחור הזה התחיל לדבר עם ג´סטין ואז כזה בריאן אמר לו משהו והתחיל להתפשט... והבחור הלך עליו.. ואז ג´סטין יצא כזה כועס..(אוי מסכן.....{בציניות!}..)..

רינת4

New member
אם אתם מתעקשים... והרי פירוט:

פרק 8 -אחרי שאבא של ג´סטין מחטיף לבריאן מכות, ובריאן נותן לג´סטין להישאר אצלו. תיאור הסצנה: בריאן מגיע הביתה עם חתיך מהדרום(נקרא לו...אני יודעת?...-דין), כאשר הוא חוזר לבית מבולגן! ג´סטין החליט להכין ארוחה, ובילגן את המטבח. דין מתחיל לדבר עם בריאן העצבני(מ מ ש עצבני!). ג´סטין מכין אוכל הנקרא ג´מבליה. דין טועם את הג´מבליה ואומר לג´סטין שזה מאוד טעים, אבל חסר לו ה"extra special kick"-פלפל. אז בריאן אומר(אחד הקטעים הכי טובים שלו)בעצבים: "He´s gonna get that extra special kick latter" (פונה לדין ואומר) now you can stand around here eating jambalaya" "!!!!!!or you can come upstairs and eat my ass בריאן הולך לחדר, פותח את הדלתות, מתחיל להתפשט.בריאן מביט על ג´סטין במבט של "מצידי אתה יכול ללכת לעזאזל. ממש לא איכפת לי..."-כפי שאתם יכולים לראות בתמונה. בינתיים,דין עוזב את ג´סטין והולך לבריאן. הם מתחילים להתנשק בעוד ג´סטין מסתכל עליהם, נעלב ועוזב. זה אחד המשפטים האהובים עלי... גייל עושה את זה כל כך טוב!!!! נכון? מישהו זוכר בכלל את הקטע הזה?

אוףףףף

למה התחלתי לראות רק מפרק 10??? אבל הייתי מחטיפה לבריאן בעיטה על מה שהוא עשה, למרות שהוא נראה שם מאוד טוב...(תראו איך הוא מסתכל בכזאת תשוקה...גם אני רוצהההה) "This is my calling and I say my darling Chokking and falling A-all I can do to you Heaven is falling and I say my darling Chokking and falling A-all I can do to you" Red hot chili peppers this is the place By the way

CarolineKinney

New member
סתם.......למי שלא יודע.....

מה זה ג´מבליה. ג´מבליה זה תבשיל של אורז ודגים ברוטב עגבניות חריף..... אבל חוץ מהג´מבליה החריף רצו שם שנינויות "חריפות" של בריאן וכמו תמיד בטעם טוב נוסח בריי קיני ! ! !

רינת4

New member
האמת?

זה בכלל אחד הפרקים הכי שווים שהיו בעונה ראשונה ובכלל! בריאן היה עצבני כל הפרק על ג´סטין(זה הפרק שג´ניפר באה לעבודה של בריאן ואומרת לו שג´סטין באחריותו) והתנהג אליו כמו אל ילד קטן וכלא חשוב. איזה הבדל,אה? זוכרים איך בריאן היה מתייחס אליו? איזה שינוי... האמת?אני קצת מתגעגעת לאותם ימים... :)

רינת תודה על העידוד...

מממ...פרק 8 אמרת? אני אוריד אותו מ****(ניסיון נואש לעידוד..) אבל עכשיו אני מורידה ריאיון עם השחקנים, ומצורפת תמונה של גייל מהראיון, התמונה לא משהו, אבל סמכו עליי, בראיון הוא נראה מ-ד-ה-י-ם(כהרגלו), למרות שיש לו דיבור קצת איטי... ואני גם מורידה את הסצינות מה-DVD שנמחקו...ופרק 22 המהמם... נראה לכם ששרימפי ימחק את ההודעה?

רינת4

New member
אה, גם אני!

מה,מהאתר של ה-archieve? וכן-פרק 8,פרק ג-ד-ו-ל! ולא תמיד הוא מדבר ככה. ראיתי ראיונות איתו. הוא ממש חמוד! נכון בכתבה ב-CNN? שהוא ורנדי ישבו אחד ליד השני וגייל אמר שהם מראים דברים שקורים במציאות או משהו כזה... הוא ממש חמוד שם(ומדבר נורמלי)! ורנדי צוחק וגורר מן חיוך מגייל... כאילו הם במבוכה או משהו...(ולא כי קורה משהו ביניהם-לכל מי שעדיין מאמין בשטות הזו).

לא...

מק***... תשמעי את הראיון הזה איזה מבטא יש לו... וגם אני לא מאמינה לגבי זה שהיה בינו לבין רנדי משהו...אי אפשר פתאום להשתנות ולהפוך להומו, או פתאום להפוך לסטרייט(לגבי רנדי)... ראית את כל הראיון?

רינת4

New member
אלף פעמים

ניסיתי להעלות את הוידאו הזה ואת ה"מאחורי הקלעים" . אבל אני תמיד שומעת ולא רואה! זה ממש מעצבן וגם לר פייר! עשיתי הכל,ועדיין-כלןם. יש הצעות?

בטח שיש...

אבל קודם...אם יש לך מודם 28k(כמו שלי יש), יש לך סיכוי רק לשמוע...כמוני...אבל לפחות תשמעי את הקול שלו... ואם יש לך מודם יותר מהיר, תבחרי אחרי שאת לוחצת על הווידיאו את ה-300 ולא את ה-50...

למעלה