לא, עדיין לא... (וגם על המפגש)
אבל אני חושבת שבגלל הכדורי שוקולד אז מגיע גם לי! (נועם
) חחחח סתם סתם... טוב אני גם אספר על המפגשון אתמול מהצד שלי: הגעתי לקראת 6 וחצי לטאוור רקורדס, נועם כבר היה בפלאפון... ועדיין בפלאפון.. ושוב בפלאפון... ושיחות ממתינות, ואפילו בסלולרי של גיא השיחות היו מיועדות לנועם! (טוב אולי רק אחת...)
גיא נבר במדפי הטאוואר, תומר, מאיה ואני עמדנו משועשעים ושמחים שהטלפונים זורמים! כל הכבוד על האירגון המוצלח של מאיה ותומר, ועל שיתוף הפעולה של החבר'ה פה!! כשרגעו הטלפונים, תומר ומאיה הלכו להפעיל את קסמם על העובדים הצעירים במקדונלדס, וקיבלו בלונים!! (או שמא האחים האובדים של עזרא?) עשינו לנועם בוק יומהולדת תוך השפלה בציבור וקבלת מבטים עויינים מהקהל מסביב... חחח אחרכך אכלנו ואני חקרתי קצת את גיא על מעללי חבילת ההופעות שהוא היה בה, ופגש את הלהקה... בשלב זה מאיה ותומר החליטו לנדות אותנו כי ראינו את אירוסמית' בהופעה, והלכו לקנות אוכל לבד. כשהם התגברו על הנושא וחזרו, עשינו בוק לג'קג'ק ולדורי (נכון?) ואחותה (מאיה איך קוראים למפוחית שלך? לא זוכרת...) בשיתוף של מחזיק המפתחות החמוד והקשיש שלי... מפה הכל הופך להיות מעורפל קצת... חחח סתם, פשוט זהו הלך לי השוונג, אין לי יותר מה לכתוב
הכל מתועד בתמונות לרוב, תמונות מצחיקות מאוד, לצערי אין לי איך להעביר את התמונות למחשב, זה יחכה עד שאגיע להורים בפסח ואז תקבלו סט משעשע מאוד. ובנימה רצינית יותר, היה לי כיף להכיר את החבר'ה! בהתחלה חששתי קצת להגיע כי חשבתי שזה אירוע קצת "אישי", אבל אז החלטתי שיהיה כיף להכיר קצת יותר טוב את האנשים של הפורום, ויהיה לי קל יותר לעשות את זה ב"נגלות" קטנות. מה גם שבמפגש הקודם לא יצא לי לדבר עם אף אחד, אז באתי לשנות את זה
זהו! אני אהיה בירושלים הסופשבוע... אז שבת שלום לכולם!