בדיקה רפואית

d a p h n a

New member
כאמור בבדיקה שעשינו בארץ

לא עשו שום בדיקה לשחפת על ידי הזרקת חומר, ורק שלחו אותנו לצילום ריאות.

סרגא

New member
המון כסף- האם יש דרך לחסוך בביצוע ב

בדיקת איידס בביה"ח\ ביצוע חיסונים/ וצילום ריאות בקופ"ח? בזימון לראיון צויין המחיק של 170 $ לבדיקה האם זה כולל את כל אלה ומימלא צריך לשלם סכום זה?

d a p h n a

New member
את החיסונים כנראה אפשר בקופ"ח

את בדיקת האיידס וצילום הריאות אי אפשר לעשות במקום אחר מאחר וזה חייב להעשות על ידי הרופא המוסמך על ידי השגרירות לכך. עליו הם סומכים, ולא על הרופא שלך מקופת החולים, כנראה. עלות כל הבדיקות שהופיעו אצלנו בדף של הראיון היא 295$ לפני החיסונים. אני לא בטוחה מה מופיע אצלך כ-170$. בכל מקרה כאשר תתקשר לקבוע תור לרופא הם יגידו לך בדיוק כמה זה צפוי לעלות.

d a p h n a

New member
ובכלל שווה להעיר

שהבדיקות הנדרשות מילדים קטנים, עלותם, והחיסונים הנדרשים שונים מאשר לאדם בוגר, ואם מדובר על ילדים ייתכן וזה מקור ההבדל בין מה שתיארת למה שנדרש ממך.

ילדים, מבוגרים, חיסונים, צילומים

הנה קצת סדר בבלגן: ילדים אינם מחויבים בצילום ריאות או בבדיקת דם. שניהם רלוונטיים מעל גיל 16 בלבד. באיזור המרכז יש שני רופאים המוסמכים על ידי השגרירות האמריקאית - פרופ' בר מאיר בהרצליה, וד'ר אורלין בת"א. אם מבצעים את הבדיקות הרפואיות אצל ד"ר אורלין הוא מפנה ישירות לצילום באיכילוב. זה די פשוט. לגבי החיסונים - אפשר להשלים את כל החיסונים בקופת החולים (לפחות בקופ"ח כללית) זה בהחלט חוסך לא מעט כסף. נדרשת הפניה של רופא המשפחה למבוגר או של רופא הילדים לילדים - אגב, לא תמיד יש התאמה בגילאים בין דרישות החיסונים בארץ ובארה"ב ולכן חשוב לבדוק את פנקס החיסונים האישי של כל ילד. במקרה שמשלימים את החיסונים לבד - רצוי מאד לעשות את זה לפני הבדיקה אצל הרופא כדי שבסיומה תקבלו את כל האישורים הרפואיים הנדרשים ולא ידרש ביקור/פרוצדורה נוספת.

d a p h n a

New member
תיקון אחד

בביקורי האחרון בשגרירות מחקו לי מהטופס את ד"ר אורלין, ואמרו לי שאפשר לגשת אך ורק לבר מאיר בהרצליה. כנראה שהם כבר לא עובדים עם אורלין.

למעלה