בדיקה סטטיסטית....

SMCamel

New member
בדיקה סטטיסטית....

כידוע (או שלא), אני מנסה למכור את ה-DRZ שלי. קישור למודעת מכירה הבעיה היא שעלות התוספות והשיפורים שבו מעלה את המחיר הריאלי שלו אל מעל למחיר כלי חדש, מה שיקשה מאוד על המכירה. האם יש כאן מישהו שמעוניין לרכוש מערכת פליטה מלאה של Arrow (סעפת נירוסטה ומשתיק אלומיניום) ל-DRZ + קיט דיזות ל-SM ב-2500 ש"ח? הנ"ל אינו מודעת מכירה בשלב זה אלא בדיקה האם כדאי להיכנס לסרט של הסרת התוספות מהכלי.

כבר המליצו לך - הסר את כל התוספות

צר לי אך אף אחד לא ישלם לך על התוספות סכום כזה... מקסימום תגרד 1-2K נוספים. פרק את הכל, מנסיון - שום סרט. אתה לא תאמין כמה אנשים אוהבים אופנוע "מקורי"... בייחוד לקוחות פוטנציאליים של ה-DRZ, צעירים חסרי נסיון. לי היה DRZ מושקע למדי שהוחזר למצב "שקית" לקראת המכירה. מיכל דלק, פלסטיקה, רגליות רוכב, מערכת פליטה קומפלט E, דינוג'ט+תיבת אויר, לוח שעונים, מסכה+פנס, כידון + רייזרים, מגיני ידיים, מגיני רדיאטורים ועוד פיצ'יפקעס... בהערכה גסה חצי יום עבודה נטו. האופנוע נמכר במחירון והאביזרים נחטפו כולם תוך שבוע וחצי. החזרתי משהו כמו 75% מעלותם (בוא נהיה ריאליים, התוספות כבר משומשות, לא?).

טעות בתמונה, כך הוא נראה עם התוספות

בתמונה הקודמת האופנוע "מוכן למכירה" אחרי פירוק הכל. נחטף מיד.

SMCamel

New member
תודה עמרני...

...הבעיה העיקרית שלי היא עם תיבת האויר. היא פתוחה כרגע משום שמותקנת מערכת הפליטה וקיט דיינוג'ט ואין לי דרך לסגור אותה אלא באמצעים "ערביים" כמו גאפה או משהו כזה. אני חושש שאם האופנוע יילקח לבדיקה ע"י רוכש פוטנציאלי, זה יראה לא טוב שהתיבה "פרוצה". יש לך רעיון יותר יעיל לסגור את התיבה? תודה.

אז תשאיר את הדיינוג'ט, לא נורא

רק כוון אותו מחדש שיתאים לסעפת המקורית, יש לך מספיק דיזות בקיט. אני הסרתי את הקיט וסגרתי מחדש את תיבת האויר - אבל במקרה שלי זה היה קל מאחר וחתכתי את התיבה בצורה נקיה ושמרתי את הפלסטיק החתוך. החזרתי את הפלסטיק+השנורקל, סגרתי מסביב עם מסקינגטייפ והכל היה בסדר. לקונה הסברתי שיש לו הכנה לדיינוג'ט, רק לפתוח את הדבק והכל פיקס... הוא דווקא היה מבסוט. בהצלחה.

SMCamel

New member
זה רעיון מצויין...

אני יכתוב עכשיו לדיינו-ג'ט ויבקש את ההמלצות שלהם לדיזות המתאימות לאופנוע במקרה של אגזוז מקורי עם תיבה פתוחה. שוב תודה גיורגיו.

למעלה