בדיקה- מי נמצא כאן?!

LIRONSH100

New member
אני מפרסמת בפורומים שאני נמצאת ד"א...

למשל עכשיו נתנתי קישור בפורום ג'וני דפ... ובקומונה אחת אז אילנית נמצאת פה (מידי פעםן אבל עדין..) אז זה לא רק את מפרסמת...

אני חושבת שטעית בשרשור הודעה

ענבל לא זו שכתבה את זה.. ו - 2 לינקים ב - 2 מקומות לא דומה לפרסום שעשיתי בכל קטגוריית המוזיקה של הפורומים בתפוז. תחסכי השוואות מיותרות

nogao10

New member
לא, ברור........

השאלה שלי הייתה אם את רוצה לעזור לתרגם או לא........ תגידי, את בי"ב?

inbal287

New member
י"ב כן../images/Emo9.gif, למה?

ואממ אני רוצה לעזור אבל אין לי זמן עד אחרי הבגרות בספרות :$

nogao10

New member
יש מצב ל.......

את יכולה לעשות אולי את ההקדמה ואת ההיסטורי?? אם אין לך זמן, תבחרי אחד....... *עדיין זקוקים לעוד מתנדבים תמונה:

nogao10

New member
אוי.... סורי, סדר חדש (הרשימה של מי עושה מה)

אוקיי, הסתבכנו (אשמתי, כן, אני פשוט לא מסודרת) אוקיי, גל, את יכולה לעשות היסטורי ו Formation? אוקיי, סדר לכולם, הקדמה- בלס History - גל - Formation - גל - 1980s- ווי נבר קלוז - 1990s - 2000s - נוגה (אני) - Band members - ליבינג - Line-Ups - ליבינג - Discography - Tours - Awards - בלס (איך קוראים לך באמת?) - References - See also - External links אוקיי, די הרבה חסר כרגע, אז מי שמסיימת שתגיד וניתן לה עוד משהו תודה לכולם על העזרה, מקווה שייצא טוב!!!! *לכל מי שמתרגם, כשיש שם של שיר, איך נסדר את זה? לדעתי נכתוב את השיר באנגלית וליד זה בסוגריים את התרגום של השם, למשל "it's my life" ("אלה החיים שלי")....... בעד, נגד, או שיש רעיון יותר טוב????

m o r 1 0 2

New member
זה ממש לא משנהה../images/Emo9.gif

אבל לדתעי עדיף בלי...כי התירגום בעיברית מעוות את שם השיר באנגלית

msh196

New member
הי אני כאן עכשיו

והכון לרגע ז אני עוד בארץ אז לא איכפת לי לעשות משהו ארוך/ קצר

nogao10

New member
אם יש לך זמן.....

חסר לנו את 1990, שנים ממש חשובות ללהקה. כן, זה די ארוך, אבל זה ממש ממכר, אני אילצתי את עצמי להפסיק מתישהו, זה פשוט כיף......!!! את יכולה??

m o r 1 0 2

New member
אני פהה../images/Emo9.gif

הייתי רוצה לקחת חלק..אבל אני לא ממש טובה באנגליתת.טוב אני עוד מעט כולה בת 14
אפשר להיות אחראית על משו אחר..פינה כלשהי
...תציאו לי רעיונות ואני אפתח כל דבר שתגידו
... אני פה לשירותיכם
ולשירותם הלהקה המהימה

nogao10

New member
יש לי רעיון ממש טוב בשבילך!!

כתוב בוויקיפדיה אנגלית שהערך לא משהו, אז אם את יכולה ליצור פינה של הידעת או משהו, להביא כל מיני דברים נחמדים על בון ג'ובי שייגרמו לקוראים שלנו להנות גם
נשמע לי טוב, איך זה נראה לך?

הידעת../images/Emo35.gif

במידה וג'ון יגיע לישראל חבורת נערות יבתקו את בתוליו בכל איבר אפשרי בגופו!

למעלה