בדיקה ביתית

מצב
הנושא נעול.

ריקי בש

New member
מקווה מאוד לעדכן בבטא חיובית ותקינה

ר י ק י
וואו-הלוואי, הלוואי
את חייבת מחר לעדכן אותי כשנפגש אחה"צ במתנ"ס. מחזיקה אצבעות בכל הכוח.
מקווה מאוד לעדכן בבטא חיובית ותקינה
עשיתי בדיקת דם הבוקר ומחכה לתשובה לקראת הצהריים- מקווה לבטא חיובית. מקווה שתמיכת הכוריגון לא הטעתה אותי בבדיקה הביתית- הרופא אמר לי שזה עלול לקרות. מקווה שזה חיובי בכל זאת. בלחץ אדיר וכבר קיבלתי כאבי בטן מהבוקר.. אל תשחררי את האחיזה עדיין!!!! ממשיכה להתפלל ולקוות!!

מזל טוב../images/Emo65.gifהמשיכי להרגיש חיובי

בדיקה ביתית
בנות, האם פס חלש בחלון הבדיקה (לא הביקורת) זה גם חיובי? מנסיון קודם אני יודעת שכן אבל הלב שלי דופק כמו.... חבל על הזמן, מחשש שאולי.... אנא ענו לי!! עשיתי עכשיו בדיקה ביתית וגם במוצאי שבת- הקו בהמשך היה כבר די ברור.
מזל טוב
המשיכי להרגיש חיובי
וזה בטוח יהיה חיובי

ריקי בש

New member
אני משתדלת מאוד אבל.

מזל טוב
המשיכי להרגיש חיובי
וזה בטוח יהיה חיובי
אני משתדלת מאוד אבל.
עשיתי הבוקר בדיקת בטא והרופא אמר לי שכשמקבלים תמיכת כוריגון זה יכול להטעות את הבדיקה הביתית וממש התבעסתי, בלשון המעטה. ממשיכה לקוות ולהתפלל וכבר קיבלתי כאבי בטן מהבוקר (התעוררתי ב- 5.00 מהלחץ..) ואני לא יודעת כלום עד שאקבל את הטלפון המיוחל- בתקווה לחיובי ביותר!!!! תמשיכו להחזיק לי אצבעות- בבקשה!!!!!

נועה 35

New member
ממשיכה להחזיק לך אצבעות ../images/Emo45.gif../images/Emo57.gif

אני משתדלת מאוד אבל.
עשיתי הבוקר בדיקת בטא והרופא אמר לי שכשמקבלים תמיכת כוריגון זה יכול להטעות את הבדיקה הביתית וממש התבעסתי, בלשון המעטה. ממשיכה לקוות ולהתפלל וכבר קיבלתי כאבי בטן מהבוקר (התעוררתי ב- 5.00 מהלחץ..) ואני לא יודעת כלום עד שאקבל את הטלפון המיוחל- בתקווה לחיובי ביותר!!!! תמשיכו להחזיק לי אצבעות- בבקשה!!!!!
ממשיכה להחזיק לך אצבעות

מצב
הנושא נעול.
למעלה