בדיקה ביתית

מצב
הנושא נעול.

ריקי בש

New member
בדיקה ביתית

בדיקה ביתית
בנות, האם פס חלש בחלון הבדיקה (לא הביקורת) זה גם חיובי? מנסיון קודם אני יודעת שכן אבל הלב שלי דופק כמו.... חבל על הזמן, מחשש שאולי.... אנא ענו לי!! עשיתי עכשיו בדיקה ביתית וגם במוצאי שבת- הקו בהמשך היה כבר די ברור.

hope13

New member
ריקי, ריקי

בדיקה ביתית
בנות, האם פס חלש בחלון הבדיקה (לא הביקורת) זה גם חיובי? מנסיון קודם אני יודעת שכן אבל הלב שלי דופק כמו.... חבל על הזמן, מחשש שאולי.... אנא ענו לי!! עשיתי עכשיו בדיקה ביתית וגם במוצאי שבת- הקו בהמשך היה כבר די ברור.
ריקי, ריקי
ואו, נראה לי שזה זה!!! אין לי נסיון בבדיקות ביתיות אבל זה נשמע (ובטח גם נראה) טוב. רציתי כבר אתמול לכתוב לך בהצלחה בבטא (משום מה חשבתי שכבר יום חמישי...) אז ממשיכה להחזיק אצבעות חזק לבטא בשמים

ריקי בש

New member
תודה!!תודה!

ריקי, ריקי
ואו, נראה לי שזה זה!!! אין לי נסיון בבדיקות ביתיות אבל זה נשמע (ובטח גם נראה) טוב. רציתי כבר אתמול לכתוב לך בהצלחה בבטא (משום מה חשבתי שכבר יום חמישי...) אז ממשיכה להחזיק אצבעות חזק לבטא בשמים
תודה!!תודה!
אגב, כמו שציינתי קודם- עשיתי גם במוצאי שבת ואח"כ הקו היה כבר ממש ברור אבל אני בלחץ היסטרי פשוט לפני בדיקת הדם מחר בבוקר!! הצילו, איזה לחץ... תמשיכו להחזיק לי אצבעות ואל תרפו את האחיזה לרגע!!! איך אומרים האמריקאים : IT'S NOT OVER UNTIL THE FAT LADY SINGS אני אפילו לא מרשה לעצמי לשמוח מדי- די מאופקת- בגלל חששותיי והדרך עוד אארוכה עד שאוכל באמת לשמוח באופן חופשי, אם אתן מבינות את כוונתי..

נועה 35

New member
גם פס חלש הוא פס תקף! ../images/Emo49.gif

בדיקה ביתית
גם פס חלש הוא פס תקף!

במיוחד שאת עושה אותו קצת מוקדם, לא? מחזיקה לך אצבעות שאכן הבדיקה לא מרמה ואת באמת בהריון

ריקי בש

New member
זו בדיקה שנייה אז לא נראה לי ש-

גם פס חלש הוא פס תקף!

במיוחד שאת עושה אותו קצת מוקדם, לא? מחזיקה לך אצבעות שאכן הבדיקה לא מרמה ואת באמת בהריון
מרמה... אני ממשיכה להתפלל ולקוות לטוב!!!! תמשיכי להחזיק אצבעות.

נועה 35

New member
מחזיקה לך אצבעות כל הזמן!

מחזיקה לך אצבעות כל הזמן!
אני בהחלט חושבת שהבדיקה אמינה כשהיא נותנת תשובה חיובית! המון המון

orname

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif|כן

|כן

ריקי בש

New member
בנות למה אתן לא עונות לי????

בדיקה ביתית
בנות למה אתן לא עונות לי????

העין ה 3

New member
בטח שפס חלש זה פס!

בדיקה ביתית
בטח שפס חלש זה פס!
קולולולולולולו!!!
ובכל זאת, מחכים לתוצאת הבטא מחר. אומרים שהבדיקות לא תמיד אמינות, אבל הכוונה להריונות שלא מראים פס ולא להיפך!

כן כן כן ../images/Emo57.gif

בדיקה ביתית
כן כן כן

היה לי פס חלש חלש יום לפני הבטא של יונצ'י (שהיתה 56.7). מזל טוב!

anguly

New member
נשמע טוב!

בדיקה ביתית
נשמע טוב!
רק שתי שאלות לחיזוק: 1. מתי ואם קיבלת פעם אחרונה כוריגון (נותן תשובה חיובית גם כשלא למשך 10 ימים - והאחות אמרה לי פעם שיש כאלה שיש להן פינוי איטי של כוריגון וזה יכול לקחת יותר זמן...) 2. האם בין הפעם הראשונה לשנייה שבדקת - אני מבינה נכון והקו יותר ברור/ חזק. (אני ממש מקווה שכן, לי היה הריון כימי לפני שני טיפולים - ואז ביום שישי היה קו חזק, וביום שבת הוא היה יותר חלש - וכבר הבנתי שזה לא כל כך טוב - ובאמת בסוף זה היה כימי אם בטא בירידה...) יו, כמה אני מקווה שלא קיבלת כוריגון או שזה היה כבר מזמן - והפס נהיה יותר קהה...מחזיקה חזק חזק אצבעות!

ריקי בש

New member
אוי, אל תעשי לי את זה..

נשמע טוב!
רק שתי שאלות לחיזוק: 1. מתי ואם קיבלת פעם אחרונה כוריגון (נותן תשובה חיובית גם כשלא למשך 10 ימים - והאחות אמרה לי פעם שיש כאלה שיש להן פינוי איטי של כוריגון וזה יכול לקחת יותר זמן...) 2. האם בין הפעם הראשונה לשנייה שבדקת - אני מבינה נכון והקו יותר ברור/ חזק. (אני ממש מקווה שכן, לי היה הריון כימי לפני שני טיפולים - ואז ביום שישי היה קו חזק, וביום שבת הוא היה יותר חלש - וכבר הבנתי שזה לא כל כך טוב - ובאמת בסוף זה היה כימי אם בטא בירידה...) יו, כמה אני מקווה שלא קיבלת כוריגון או שזה היה כבר מזמן - והפס נהיה יותר קהה...מחזיקה חזק חזק אצבעות!
אוי, אל תעשי לי את זה..
הכוריגון האחרון היה ביום שבת ובקשר לחוזק הפס- בערך כמו ביום שבת אבל השתמשתי בבדיקה אחרת- לא מאותו הסוג. קודם ב- YES OR NO ועכשיו ב"מקלון הזהב". טוב, מחר כבר אדע איפה אני עומדת ואמשיך לקוות לתוצאות טובות וכל הזמן!!!!!!

anguly

New member
סליחה - דווקא ניסית לחזק את העניין:

אוי, אל תעשי לי את זה..
הכוריגון האחרון היה ביום שבת ובקשר לחוזק הפס- בערך כמו ביום שבת אבל השתמשתי בבדיקה אחרת- לא מאותו הסוג. קודם ב- YES OR NO ועכשיו ב"מקלון הזהב". טוב, מחר כבר אדע איפה אני עומדת ואמשיך לקוות לתוצאות טובות וכל הזמן!!!!!!
אני ממש ממש מקווה שעכשיו שזה 11 יום אחרי - זה אומר שזה בסדר!!! ממשיכה להחזיק אצבעות לתוצאות חיוביות בלבד!!!

ריקי בש

New member
תודה וזה 13 יום אחרי...היום

אני ממש ממש מקווה שעכשיו שזה 11 יום אחרי - זה אומר שזה בסדר!!! ממשיכה להחזיק אצבעות לתוצאות חיוביות בלבד!!!
תודה וזה 13 יום אחרי...היום

נו, תעדכני כבר!!

בדיקה ביתית
נו, תעדכני כבר!!
אני מתה להגיד לך מזלטוב, אז יאללה

MIF2002

New member
ואוו !!!!!! ריקי !!!!!

בדיקה ביתית
ואוו !!!!!! ריקי !!!!!
פס חלש הוא פס לכל דבר וענין, גם גיא שלי התחיל עם פס חלש!!!! איזה בשורות נהדרות !!!!!

s h r o n i t

New member
ר י ק י

בדיקה ביתית
ר י ק י
וואו-הלוואי, הלוואי
את חייבת מחר לעדכן אותי כשנפגש אחה"צ במתנ"ס. מחזיקה אצבעות בכל הכוח.

מצב
הנושא נעול.
למעלה