בדיקה ביתית להריון

מצב
הנושא נעול.
בדיקה ביתית להריון

בדיקה ביתית להריון
עשיתי בדיקה ביתית שהראתה שני פסים ברורים מאד, אני שבועיים לאחר החזרת מוקפאים, כששבוע לפני ההחזרה קיבלתי כוריגון 10,000. האם יכולה להיות עדיין השפעה של הכוריגון ? מחר אלך לבדיקת דם כי היום כבר מאוחר מדי.

העין ה 3

New member
אני מהמתנגדות הידועות לבדיקה ביתית

בדיקה ביתית להריון
עשיתי בדיקה ביתית שהראתה שני פסים ברורים מאד, אני שבועיים לאחר החזרת מוקפאים, כששבוע לפני ההחזרה קיבלתי כוריגון 10,000. האם יכולה להיות עדיין השפעה של הכוריגון ? מחר אלך לבדיקת דם כי היום כבר מאוחר מדי.
אבל במקרה שלך נראה לי שממש כבר אפשר לעשות: קולולולולולולולולו! ולמה? גם לא קיבלת כוריגון, גם את אחרי החזרת מוקפאים (שאז לרוב התוצאה יותר נמוכה) וגם הפס היה ברור וחזק. מחכים בקוצר רוח לשמוע מחר את התוצאה המרשימה של הבטא!

../images/Emo45.gif

אבל במקרה שלך נראה לי שממש כבר אפשר לעשות: קולולולולולולולולו! ולמה? גם לא קיבלת כוריגון, גם את אחרי החזרת מוקפאים (שאז לרוב התוצאה יותר נמוכה) וגם הפס היה ברור וחזק. מחכים בקוצר רוח לשמוע מחר את התוצאה המרשימה של הבטא!

אמאלה2

New member
מוציאה את הקולולולולו מהארון ../images/Emo57.gif

מוציאה את הקולולולולו מהארון

נראה לי שיש מצב לחגיגה מכל הסיבות שכבר "העין" פרטה. מחכים לשמוע על תוצאה חיובית ומשמחת של בטא מחר

adiyyy

New member
לורד../images/Emo57.gif

בדיקה ביתית להריון
לורד

מחזיקה לך אצבעות ומחכה לבטא גבוה. בהצלחה .

anguly

New member
לי זה נשמע טוב!

בדיקה ביתית להריון
לי זה נשמע טוב!
עברו 3 שבועות מהכוריגון - וגם אם ה"פינוי" שלו היה ממש איטי - אז עבר מספיק זמן כדי שהוא יצא - ועוד הפס חזק, זה נשמע מצויין. מחזיקה אצבעות לבטא יפה.

נשמע מאוד מבטיח../images/Emo57.gif

בדיקה ביתית להריון
נשמע מאוד מבטיח

אני מחכה לתוצאת הבטא ולאישור רשמי להפריח
ולעשות קולולולו... מסכימה עם קודמותיי שלא אמורה להיות השפעת כוריגון בשלב זה ובכל מקרה מחזיקה אצבעות.

MIF2002

New member
ורד !!! ../images/Emo39.gif

בדיקה ביתית להריון
ורד !!!

נשמע נהדר !!!! ומבטיח !!! ואופטימי !!!! אז שתהיה בטא מוצלחת היום, ותעדכני אותנו !!!!

לא מאמינה - בטא 2690 ../images/Emo9.gif

ורד !!!

נשמע נהדר !!!! ומבטיח !!! ואופטימי !!!! אז שתהיה בטא מוצלחת היום, ותעדכני אותנו !!!!
לא מאמינה - בטא 2690

היום ה- 15 להחזרה - בטא 2690, עוד לא כל כך מאמינה, האחות התקשרה לבשר לי ובכתה יחד אתי בטלפון. יום ראשון אולטרסאונד. עוד לא נפרדת ורק מודה לכולכן על התמיכה והעידוד ומאחלת לכולכן הצלחה ובשורות טובות בקרוב.

עמית@

New member
ועוד איך בטא!!!!!!!!

לא מאמינה - בטא 2690

היום ה- 15 להחזרה - בטא 2690, עוד לא כל כך מאמינה, האחות התקשרה לבשר לי ובכתה יחד אתי בטלפון. יום ראשון אולטרסאונד. עוד לא נפרדת ורק מודה לכולכן על התמיכה והעידוד ומאחלת לכולכן הצלחה ובשורות טובות בקרוב.
ועוד איך בטא!!!!!!!!
שיהיה בהצלחה..

מזל טוב

לא מאמינה - בטא 2690

מזל טוב

העין ה 3

New member
../images/Emo124.gif קולולולולולולולו!!!

לא מאמינה - בטא 2690

קולולולולולולולו!!!
איזו תוצאה מרשימה! כמה עוברים החזירו????

תודה על הברכות

קולולולולולולולו!!!
איזו תוצאה מרשימה! כמה עוברים החזירו????
תודה על הברכות
החזירו שני עוברים מוקפאים, שגידלו אותם לבלסטוציסטים. גם אני חשבתי שאולי נקלטו שניהם ולמען האמת זה קצת מפחיד אותי הריון עם תאומים בגלל הפלה שהיתה לי בשבוע 19 לפני כמה שנים. משתדלת לא לחשוב על זה כרגע, אבל אני יודעת שאני הולכת לקראת תקופה לא פחות מלחיצה, אבל אופטימית ומקווה לטוב.

חשבי רק על טוב יהיה טוב

תודה על הברכות
החזירו שני עוברים מוקפאים, שגידלו אותם לבלסטוציסטים. גם אני חשבתי שאולי נקלטו שניהם ולמען האמת זה קצת מפחיד אותי הריון עם תאומים בגלל הפלה שהיתה לי בשבוע 19 לפני כמה שנים. משתדלת לא לחשוב על זה כרגע, אבל אני יודעת שאני הולכת לקראת תקופה לא פחות מלחיצה, אבל אופטימית ומקווה לטוב.
חשבי רק על טוב יהיה טוב

מה זה בלסטוציסטים?

תודה על הברכות
מה זה בלסטוציסטים?
תודה

היי אורליה,

מה זה בלסטוציסטים?
תודה
היי אורליה,
בלסטוציסטים הם עוברים שגידלו אותם מס' ימים נוספים במעבדה והם בעלי תאים רבים יותר, שהסיכויים שלהם להשתרש הם גדולים יותר. הבעיה היא שרק 30-40 אחוז מהעוברים שורדים את הגידול ולכן לא מנסים את זה למי שיש לה מעט עוברים. אצלי מתוך 6 עוברים שהופשרו רק 2 שרדו ושניהם הוחזרו.

תודה תודה

היי אורליה,
בלסטוציסטים הם עוברים שגידלו אותם מס' ימים נוספים במעבדה והם בעלי תאים רבים יותר, שהסיכויים שלהם להשתרש הם גדולים יותר. הבעיה היא שרק 30-40 אחוז מהעוברים שורדים את הגידול ולכן לא מנסים את זה למי שיש לה מעט עוברים. אצלי מתוך 6 עוברים שהופשרו רק 2 שרדו ושניהם הוחזרו.
תודה תודה
והרבה הרבה הרבה מזל טוב והצלחה.

MIF2002

New member
מזל טוב ע נ ק י לבטא ענקית ../images/Emo140.gif

לא מאמינה - בטא 2690

מזל טוב ע נ ק י לבטא ענקית

נשמע נהדר !!!! שיהיה לך המשך הריון מ-ש-ע-מ-ם וקליל ומהנה !!!!

מ ז ל ט ו ב !!!

מזל טוב ע נ ק י לבטא ענקית

נשמע נהדר !!!! שיהיה לך המשך הריון מ-ש-ע-מ-ם וקליל ומהנה !!!!
מ ז ל ט ו ב !!!
ומי ייתן ןתהיינה עוד הרבה הרבה הרבה .....הצהרות שכאלה, בפורום הנהדר, והמעודד כל כך. המשך שבוע טוב לכולכן.

אםל2

New member
wow מזל טוב!!!!

לא מאמינה - בטא 2690

wow מזל טוב!!!!
איזו בטא מרשימה! מאחלת לך הריון ארוך, תקין ומשעמם.

מצב
הנושא נעול.
למעלה