בדיקה ביתית- כן או לא?

מצב
הנושא נעול.
כמה בדיקות ביתיות שכבר עשיתי

בדיקה ביתית- כן או לא?
לפני הבטא...
כמה בדיקות ביתיות שכבר עשיתי
בכל חודש מחדש, כי אני לא מסוגלת להמתין וצריכה תשובה מידית. מיותר לציין שכולן יצאו שליליות ואז יש את הספק אולי הבדיקה לא היתה רגישה מספיק, אולי עוד טיפה מוקדם?? וכו', כל מיני מחשבות שממש משגעות את הראש, מלבד זה בממוצע 30 ש"ח לבדיקה ולפעמים את לא מסתפקת באחת... המלצתי לך המתיני לבטא, אמין יותר. ממני, אמא של נטע שבטוח בעוד 13 ימים לא תתאפק ושוב תקנה בדיקה ביתית..

לא. היא לא אומרת כלום.

בדיקה ביתית- כן או לא?
לפני הבטא...
לא. היא לא אומרת כלום.
סתם בזבוז של כסף ודאגה. יכולה להיות שלילית כשהתשובה חיובית, יכולה להיות חיובית כשמדובר בכימי. חבל על ההשקעה. לכי לעשות שופינג לתמר במקום (קנינו יופי של חולצה בילדותי, השבוע.) מחזיקים אצבעות.

מה זה הריון כימי?????

לא. היא לא אומרת כלום.
סתם בזבוז של כסף ודאגה. יכולה להיות שלילית כשהתשובה חיובית, יכולה להיות חיובית כשמדובר בכימי. חבל על ההשקעה. לכי לעשות שופינג לתמר במקום (קנינו יופי של חולצה בילדותי, השבוע.) מחזיקים אצבעות.
מה זה הריון כימי?????

כן ועוד איך כן ../images/Emo127.gif אחרי כל החזרה

בדיקה ביתית- כן או לא?
לפני הבטא...
כן ועוד איך כן
אחרי כל החזרה
ממש שבוע בדיוק אני עושה בדיקת מקלון. זה אמין ונכון וטוב. תאמיני לי עשיתי 4 מקלונים שהראו חיובי. כן תעשי ואח"כ בטא.

פעמיים את כל התחושה המפרפרת הזו?

בדיקה ביתית- כן או לא?
לפני הבטא...
פעמיים את כל התחושה המפרפרת הזו?
פעמיים להרגיש שאולי כן ואולי לא, פעמיים שכל הגוף רועד, פעמים שמסתכלים בתוצאות ולא בטוחים במה שרואים - הרי אם הבדיקה הביתית תגיד לא - זה לא בטוח שלא. ואם היא תגיד כן - את עדיין לא תאמיני לה... אז איזו מן אינדיקציה היא תתן לך? אני יודעת שזה מפתה נורא (ראי שאלתי אלייך לפני שבועיים
) אבל אני נגד

Mרוצה

New member
בדיקה ביתית עושים רק אחרי הבטא ה+++

בדיקה ביתית- כן או לא?
לפני הבטא...
כדי לראות שוב את המראה המרנין של שני הפסים. וגם כדי להוסיף לאוסף (אפשר לשים באלבום של הילד/ה לפני האולטרסאונד הראשון...
מחזיקה אצבעות חזק חזק חזק

עמית@

New member
את לא רוצה לדעת כמה בדיקות עשיתי

כדי לראות שוב את המראה המרנין של שני הפסים. וגם כדי להוסיף לאוסף (אפשר לשים באלבום של הילד/ה לפני האולטרסאונד הראשון...
מחזיקה אצבעות חזק חזק חזק
בהריון הקודם
(צריך אלבום רק בשבילן..)

אני החלטתי שהבדיקות עושות מזל רע

בהריון הקודם
(צריך אלבום רק בשבילן..)
אז עד היום לא זכיתי לראות את שני הפסים... כל כך פחדתי אפילו אחרי הבטא שעלתה להיבדק - והכנסתי לי לראש שזה המזל הרע. אז אפילו עם בטן מתנוססת לראווה בחודש שמיני לא הייתן משכנעות אותי להשתין על מקל

עמית@

New member
תארי לך שהיית עושה בדיקה והיה יוצא

אז עד היום לא זכיתי לראות את שני הפסים... כל כך פחדתי אפילו אחרי הבטא שעלתה להיבדק - והכנסתי לי לראש שזה המזל הרע. אז אפילו עם בטן מתנוססת לראווה בחודש שמיני לא הייתן משכנעות אותי להשתין על מקל
תארי לך שהיית עושה בדיקה והיה יוצא
שלילי?

אותו כנ"ל, שני הריונות מוצלחים. לא

אותו כנ"ל, שני הריונות מוצלחים. לא
מוותרים על שיטה שעובדת.

חן123

New member
הזכרת לי משהוא

הזכרת לי משהוא
בהריון עם אור, שהתחיל כהריון שלישיה, עם בטא של 39,000 התלבטתי אם לעשות בדיקה בייתית, כדי פעם אחת לראות אם באמת יכולים להיות שם שני פסים...

חברה שלי רק למען הקוריוז

הזכרת לי משהוא
בהריון עם אור, שהתחיל כהריון שלישיה, עם בטא של 39,000 התלבטתי אם לעשות בדיקה בייתית, כדי פעם אחת לראות אם באמת יכולים להיות שם שני פסים...
חברה שלי רק למען הקוריוז
בחודש חמישי עשתה בדיקת שתן ביתית ויצא לה שלילי...

venus13

New member
כן, כן לעשות - ולהגיש כמתנה לבעל

אל תשאלי אותי...
אני נוהגת לפרנס אותם רק כשאין שום סיבה שהן יצאו חיוביות. לפני בטא אני לא מעזה...
כן, כן לעשות - ולהגיש כמתנה לבעל
בדיוק ביום ההולדת שלו - זה מה שעשיתי אני בהריון הקודם. האמת היא שהוא לא ממש הבין למה הבאתי לו מדחום במתנה ליומולדת... שיהיה לך בטא ענקית וחיובית ונוס

מצב
הנושא נעול.
למעלה