כמה בדיקות ביתיות שכבר עשיתיבדיקה ביתית- כן או לא?
לפני הבטא...
לא. היא לא אומרת כלום.בדיקה ביתית- כן או לא?
לפני הבטא...
מה זה הריון כימי?????לא. היא לא אומרת כלום.
סתם בזבוז של כסף ודאגה. יכולה להיות שלילית כשהתשובה חיובית, יכולה להיות חיובית כשמדובר בכימי. חבל על ההשקעה. לכי לעשות שופינג לתמר במקום (קנינו יופי של חולצה בילדותי, השבוע.) מחזיקים אצבעות.
הריון שנופל בימים הראשוניםמה זה הריון כימי?????
כן ועוד איך כןבדיקה ביתית- כן או לא?
לפני הבטא...
פעמיים את כל התחושה המפרפרת הזו?בדיקה ביתית- כן או לא?
לפני הבטא...
מה צריך לעשות או מה אני עושה?בדיקה ביתית- כן או לא?
לפני הבטא...
אני ממש נגד!בדיקה ביתית- כן או לא?
לפני הבטא...
בדיקה ביתית עושים רק אחרי הבטא ה+++בדיקה ביתית- כן או לא?
לפני הבטא...
את לא רוצה לדעת כמה בדיקות עשיתיבדיקה ביתית עושים רק אחרי הבטא ה+++
כדי לראות שוב את המראה המרנין של שני הפסים. וגם כדי להוסיף לאוסף (אפשר לשים באלבום של הילד/ה לפני האולטרסאונד הראשון...מחזיקה אצבעות חזק חזק חזק![]()
![]()
![]()
![]()
אני החלטתי שהבדיקות עושות מזל רעאת לא רוצה לדעת כמה בדיקות עשיתי
בהריון הקודם(צריך אלבום רק בשבילן..)![]()
תארי לך שהיית עושה בדיקה והיה יוצאאני החלטתי שהבדיקות עושות מזל רע
אז עד היום לא זכיתי לראות את שני הפסים... כל כך פחדתי אפילו אחרי הבטא שעלתה להיבדק - והכנסתי לי לראש שזה המזל הרע. אז אפילו עם בטן מתנוססת לראווה בחודש שמיני לא הייתן משכנעות אותי להשתין על מקל
שלא תחשבי שלא חשבתי על זה...תארי לך שהיית עושה בדיקה והיה יוצא
שלילי?![]()
אותו כנ"ל, שני הריונות מוצלחים. לאאני החלטתי שהבדיקות עושות מזל רע
אז עד היום לא זכיתי לראות את שני הפסים... כל כך פחדתי אפילו אחרי הבטא שעלתה להיבדק - והכנסתי לי לראש שזה המזל הרע. אז אפילו עם בטן מתנוססת לראווה בחודש שמיני לא הייתן משכנעות אותי להשתין על מקל
הזכרת לי משהואאני החלטתי שהבדיקות עושות מזל רע
חברה שלי רק למען הקוריוזהזכרת לי משהוא
בהריון עם אור, שהתחיל כהריון שלישיה, עם בטא של 39,000 התלבטתי אם לעשות בדיקה בייתית, כדי פעם אחת לראות אם באמת יכולים להיות שם שני פסים...
אני בשוקחברה שלי רק למען הקוריוז
בחודש חמישי עשתה בדיקת שתן ביתית ויצא לה שלילי...
אל תשאלי אותי...בדיקה ביתית- כן או לא?
לפני הבטא...
כן, כן לעשות - ולהגיש כמתנה לבעלאל תשאלי אותי...
אני נוהגת לפרנס אותם רק כשאין שום סיבה שהן יצאו חיוביות. לפני בטא אני לא מעזה...
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.