בדיעבד כנראה שהיא ....

בדיעבד כנראה שהיא ....

סליחה שאני לא פורש את כל הפרטים הטכניים אלא רק תקציר, אבל זה קצת מעייף אותי, אז יתכן שתקבלו רושם מוטעה בגלל חוסר של פרטים. הנה הסיפור שלי והייתי רוצה את הרעיונות שלכם איך ממשיכים מכאן, אם בכלל. לפני שבועים בערך ראיתי מישהי במסגרת מסויימת והחמאתי לה על החיצוניות שלה ועל דברים אחרים שראיתי אצלה (רגישות, חום, עוצמה וכולי) ביום רביעי לפני שבוע הייתה הפעם האחרונה שנפגשנו באותה המסגרת והיא באה אלי ובקשה ממני שאני לא אעלם לה. בתחילת השבוע התקשרתי אליה (כדי לא להעלם) וסיפרתי לה על עצמי בן כמה אני איפה אני גר, שאני נשוי, מה אני עושה בחיים וכו´ ואז כמה שעות אחרי זה היא התקשרה אלי כדי להגיד שהיא מאוד כועסת שלא סיפרתי לה שאני נשוי. אז בדיעבד אני יודע שהיא ראתה במה שאמרתי לה נסיון להתחיל איתה ולכן נפגעה כל כך כשהיא גילתה שאני נשוי. השאלה היא כזו - אני לא הפסקתי להיות חמוד ומדהים ומופלא בגלל שאני נשוי והיא לא הפסיקה להיות חמודה וסקסית ומעניינת ועוד הרבה דברים. השאלה היא אם לזנוח את התוכניות שהיו לי להכיר אותה בתור מישהי שכיף לי לדבר ולהיות איתה בגלל שהיא בנתה על קשר יותר רציני, או לתת לדברים לזרום ולראות לאן הקשר הזה מתפתח. כי בינתיים נראה לי שנוצרה בתוך הקשר הזה מועקה מאוד גדולה בגלל הפער בציפיות שלנו. אני מבולבל, אחרת לא הייתי שואל. עכבר וכדי לענות על השאלה שבטח תגיע - כן, אישתי יודעת מהסיפור ולפחות מביחנתה היא לא מוטרדת כי היא יודעת איפה אני עומד, אבל אין לה ממש עצה בשבילי לגבי ההמשך.

עכב כתום

כאישתך, אם היית בא אלי עם סיפור כזה הייתי מה זה מוטרדת... כל כך מוטרדת שהייתי מורידה לך על המקום פנס... מה כל הסיפור הזה? אתה נמשך לאשה וכשמגלה שהיא לא מעוניינת בגבר נשוי, לא מוותר ועוד מערב את אשתך? מצטערת אם אני בוטה, אבל סיפורך נשמע קצת יותר ממוזר...גם אם נניח לעניין של אשתך, מה בדיוק חשבת לעשות עם הגברת? לרקום גובלנים או לסרוג גרביים? חיפשת סטוץ - לא הלך- תרד מהעניין ותמשיך הלאה. גם אם נניח שכוונתך "טהורה" ושכולה חיפשת קשר חברי-אינטלקטואלי, מנסיון אני אומרת שקשר אפלטוני בין גבר לאשה לא יתכן, מה עוד שכתבת שהיא סקסית בעיניך. לילה כתום לך - עכבר

adam33

New member
לטעום מהצוף...

אתה גבר נשוי טיפוסי בעוד שהיא רצתה משהו מעבר..משהו מחייב אתה רצית לטעום.אוליי על בסיס קבוע..ובלבד שתשאר במשפחתך מאחר וזה פורום זוגיות במשבר לא מדובר כאן על משבר עם הצלע השלישית אלא כיצד לראות את המצב מנקודת ראות שלך ושל אשתך כזוג ולך מובן שאתם במשבר ..הביטוי לכך אינו בכך שאתה רוצה ידידה אלא בכך שאתה רוצה משהו שיהיה לפי התנאים שלך לזמן קצר, כשאתה צריך, ולא ליותר מדיי שאר המילים על משהו אחר..ומיוחד אינו מריח וניראה טוב נסה להביט מנקודת ראות של אשתך האם היא היתה מעונינת בקשר הזה? מה יקרה אם תסחף יותר מדיי? אנחנו יודעים כיצד אנו נכנסים לקשר אבל לא מראש מה יהיה בו...

לדעתי.....

משהו פה ממש לא ברור..... אני לא מבינה, יש לך ולאשתך יחסים פתוחים או משהו? מילא שאתה משוחח עם נשים אחרות- אין בעיה עם זה, אבל היא סקסית בעינייך? למה זה אמור לשנות אם היא סקסית או לא- ולמה שתראה לאן הקשר יוביל, אתה רוצה לבגוד? או שאתה רק רוצה קשר ידידותי? אני מציעה לך להשאר "ידיד" ומאהב של אשתך ואל תרעה בשדות זרים! אם אין לך את זה עם אשתך, למה אתה איתה בעצם?

בלי הצעות אני חושבת

אני לא מציעה כלום. אני נוהגת לא להציע, במקום שאני לא מכירה את הדמויות,את מערכת הקשרים ואת הערכים האישיים של האנשים. ככה סתם וברוכה הבאה.

במקום שצדיקים גמורים עומדים-איפה?

בתפקיד המנתח הלוגי. לך יש רק דילמה אחת. אני רואה את השנייה גם. האישה האחרת- היא רצתה קשר עם גבר פנוי, כאשר התברר לה שהוא אינו פנוי, היא לא מעוניינת בקשר.אתה כנראה נשארת חמוד ומקסים והיא גם-אבל אתה לא מתאים לציפיות שלה מקשר. ועכשיו אליך-כי היא ממש לא הפונה כאן. האם אתה מאמין שאתה יכול לפתח קשר ידידותי "נקי" עם אישה סקסית,חמודה וכו?-כאשר לעניין המשיכה המינית אין שום משמעות בקשר הזה? אם כן-אני חושבת שאתה או לא מודע לעצמך או מרמה את עצמך במכוון (ראה ערך" לתת לדברים לזרום לראות לאן הקשר הזה מתפתח"). וגם אם כן, האם אתה חושב שזה הגון כלפיה, כי היא "בנתה על קשר יותר רציני" מה זה בנתה? מה זה קשר יותר רציני? היא התכוונה לפרשיית אהבים, והיא כנראה פנויה ומעונינת בקשר עם גבר פנוי. וזו ציפיה לגטימית לחלוטין. אז בלי שום קשר לרצון שלך, מה עם הרצון שלה? לא חשוב? והנושא האחרון שאותי לפחות הקפיץ-מה עניינה של אשתך לכאן? כתבת "אשתי יודעת מהספור והיא לא מוטרדת כי היא יודעת איפה אני עומד" איפה אתה בדיוק עומד? כי אולי אשתך יודעת. אבל אני לא מצליחה לפענח את הקוד הזוגי שלך ואת המקום שלך בתוך הנשואין שלכם? או שאתה מספר לה כ"שסתום בטחון" כי אם תספר, הסיכון מצטמצם שתגלוש לפרשיית אהבים? למרות המשפטים החדים,אני לא רוצה להיות שיפוטית אלא באמת להבין. כי משהו נראה לי מבולבל לחלוטין בהצהרות שלך.

למעלה