בדימדומי השפעת

בדימדומי השפעת

שכבתי לידו , רותחת מחום, שפתי מתפוצצות מיובש, כל הגוף כואב, נושמת בכבדות, חירחורים בחזה, לא מצליחה לזוז. ידי האחת מחבקת את גופו, מרגישה שהוא שומר עלי, שאפשר לשקוע במחלה, להיות קטנה ומוגנת. הוא שכב עם עיניים עצומות, אגן שלו זז בתנועות ארוכות, כמעט בלתי מורגשות, מעלה ומטה, חשבתי שאני חולמת, ניסיתי להתעלם, אבל התנועות הפכו למורגשות יותר, הזזתי את ידי בקושי,לכיוון מטה, ידו אחזה בזין שלו וליטפה אותו בעדינות, מה שגרם לאגן שלו את התנועה הבלתי מורגשת. לא הייתי מסוגלת לזוז. הרגשתי את הזרם המתוק בבטן, מתערבב עם חום ומחלה ולא מאפשר לי לגעת בו. שכבתי בלי לזוז והקשבתי לנשימות שלו, לאנחות שלו, לתנועת היד שלו. הוא כל כך יפה כשהוא מאונן. דמיינתי אך נראה הזין שלו מתחת לשמיכה, כשידו אוחזת בו בחוזקה ואגודל עוברת בעיגולים קטנים על הכיפה, מגרה אותה עוד ועוד. כל כך רציתי אותו, אבל לא יכולתי אפילו להרים את השמיכה. הרגשתי את ידו בין ירכי, אצבעות קרות על העור הרותח, מפלסות את דרכן תחת כובד משקל של רגלי, שלא נפתחו ולו טיפה אחת. לא יודעת איך קרה שכף ידו החליקה בין שפתי הכוס וטבעה בו, פשוט טבעה ברטיבות החמה שלו, כל כף היד. הוא משך את ידו , קירב אותה אל פניו, פסק אצבעות רטובות וחוטים צמיגיים ושקופים נמתחו ביניהן. הוא ליקק כל אצבע בנפרד, בשקיקה, בתשוקה, בטירוף, ואני הסתכלתי עליו וכל מה שיכולתי לומר זה, אני לא יכולה, לא יכולה… אני יודע אהובה, אמר, אני רק נוגע בך בעדינות, בליטוף. אצבעות שלו רפרפו על הכרית הרכה של הכוס, בנגיעות כל כך עדינות, שנדמה היה שהוא לא נוגע, אולי הזיה, אולי דמיון… איבדתי את התחושה, לא הרגשתי יותר את החום, את הכאבים של השרירים, את הנשימות הכבדות. התמכרתי לתענוג של המתיקות, של הליטוף, של העדינות. הגמירה באה לאט, לא בפיצוץ, לא ציפיתי, זה שפוט קרה. טמנתי את פני בגופו ,היה רק חרחור חונק של נשימה, כשבקושי הצלחתי להעביר את החמצן כדי לא להיחנק. הוא סובב את גופי בעדינות בשתי ידיו לצד וזין שלו החליק בתוכי מאחור, ממלא ועדין בו זמנית. הוא חדר אלי כמו להב, נשרף בתוכי, נעטף במיצים שלי, מתרחב עוד יותר ומענג את הגוף הרותח שלי דקות ארוכות עד שמתפוצץ בתוכי ורק אז ידיו אחזו בגופי בחוזקה, ברעד, בכוח. נשארתי בתנוחה הזאת , בלי יכולת לזוז, הוא קם, הביא לי כדור וכוס מים, קחי אקמול,ילדה, אמר, את רותחת מחום.

חתוללבן

New member
כמו תמיד מצליחה להעמיד לי את הזיין

כאילו שאני איתך. מרגיש כל נשימה ונגיעה.

למעלה