בדים

• פותח הנושא jock
  • פורסם בתאריך

jock

New member
בדים

רציתי לדעת אילו בדים הם אוריריים וכדאי להשתמש בהם, ללבוש ולעתוף דברים. אני יודעת שכותנה זה טוב, אבל אני לא זוכרת מה עוד. תודה בכל מקרה.

jock

New member
אני לא בטוחה

אבל אני יודעת שקראתי על זה ב"כישוף וקסם", אני רק לא זוכרת מה כתוב... אל תכעסו עלי, לא התכוונתי.

jock

New member
אני לא בטוחה

אבל אני יודעת שקראתי על זה ב"כישוף וקסם", אני רק לא זוכרת מה כתוב... אל תכעסו עלי, לא התכוונתי.

Towelie™

New member
כמו שכתוב באותו הספר...

עדיף להשתמש בבדים רחבים, לא מפוליסטר או משהו צמוד כזה, אלא כותנה או כמו הבגדים האלה משנות השבעים. (*כמו המכנסיים המתרחבות האלו שיש לך*) למרות זאת, את יכולה לעשות את מה שאני עושה, ופשוט להתקלח לפני זה. עדיף ככה, קראתי איפשהו שאם מתקלחים לפני זה איכשהו מטהרים לא רק את הגוף, אלא גם את הנפש.

suki da yo

New member
בעיקרון

דבר ראשוןם- כישוף וקסם זה לא הספר הכי מוצלח, אז לקחת אותו בערבון מוגבל. דבר שני- את יכולה ללבוש מה שמתאים לך, כשבדים טבעיים הם טבעיים, ולכן נראים יותר "מתאימים" לרוב האנשים. לעומת זאת, יש כאלה שמעדיפים עירום, או כאלה שילבשו את הבגד הנקי הראשון בארון.... בקיצור- מה שטוב לך- הולך.

Tatu4Taty

New member
לא הייתי ממליץ על

הבגד הראשון ששולפים מהארון כי זה לפעמים בעייתי למשל לשבת עם ג'ינס וכדומה, גם לא הייתי ממליץ לשבת עם משהו שעולה הרבה כסף.. תאונות קורות.. הנר מטפטף הקטורת מפילה את העפר על הבגדים לפעמים.. לי אישית הכי מתאים בגדים רחבים... החופש, אח.. החופש...

suki da yo

New member
תראי, זה כבר מבחינת הנוחות

והדיון (כמה שהבנתי) הוא מביחנה מאגית- מה הכי תורם לכישוף עצמו.. בכל מקרה- אני לובשת את מה שאני לובשת , אבל מקפידה שזה יהיה בגד שאני אוהבת.

למעלה