בדים

אני הכי אוהבת את בדים לי

כי הם מביאים עד הבית,(בתשלום דמי משלוח, אבל לא גבוהים) והם מביאים את הבדים בצורה מאוד מסודרת, ופעם האחרונה שהזמנתי זה הגיע תוך יום.

גם בדים דים מוצלחים.

יתור

New member
מעניין

הצצתי באתרים ויש שם בדים עם הדפסים יפים מאוד לטעמי, ולא ראיתי אותם בחנויות. גם המחירים באחד האתרים קורצים.
אבל בד צריך למשש, להרגיש, לראות איך זורם וכך לבדוק התאמה שלו לגיזרה המבוקשת.
מה אתן עושות? קונות את הבד ואז מחליטות מה לתפור ממנו?
מכותנה מכינים מגוון מרקמי בדים: דקים,עבים, נוקשים , רכים, עדינים למגע ומחוספסים. איך אתן יודעות מה יגיע? הרי רואים רק צבע ודוגמא.
מרגישה קצת מיושנת בעניין הזה, אבל אולי תאירו את עיני. אני מוכנה לאמץ חידושים במידה והם הגיוניים.

אני ממליצה לך להרים טלפון לבעלי האתר

למשל לנתנאלה שהיא מאד אדיבה ותוכלי לשאול את השאלות הרלוונטיות ולקבל תשובות בהתאם.

אם תכנסי לאתר של מייקבדים תוכלי לראות בבלוג שלהם או בפייסבוק שלהם, מה עושים מבדי הכותנה.

לא ראית בחנויות את הדוגמאות האלה, ואם תראי, גם המחירים שונים ויקרים יותר מאשר בחנויות הבדים, כי הם בדי כותנה המגיעים מארה"ב באיכות מצויינת (צפיפות החוטים הופכת את הבד לאיכותי יותר),
ומיועדים לעבודות טלאים, קווילט בנות תופרות מהם תיקים, מצפים בהם מחדש כריות וכו' גם באתר הם מחולקים לקטגוריות בדים לילדים, לריפוד, וכו'.

השאלה מה את מחפשת, ושוב, תתקשרי לבעל החנות האינטרנטית ותבדקי מולו.

הבדים האמריקאיים רוחבם 1.10 ס"מ, הם צרים יחסית אך במחיר הם יקרים יחסית .

אשמח לשמוע איך התקדמת ולאלו תובנות הגעת.

אריאלה

אני מכיר אותו כ"בד" שקוף

שניתן לגהץ על הבד, בדומה לפליזלין, אבל מגהצים אותו על צד היפה (בחום נמוך מאוד, כי מדובר בניילון) וכך הוא נצמד. כך אפשר להפוך כל בד, לבד חסין מים. זה שימושי לתיקים, כובעים ואני חושב שגם לפריטים שאנו רוצים שיהיו חלקים יותר, כמו ארנק שרוצים להכניס לכיס בלי הרבה חיכוך.
הזמנתי כזה בד מחנות שנקראת "פיסות". עבור ארנקים שתפרתי. אבל זה לא יצא טוב, ותפרתי אותם בלי הלמינציה.

בד כותנה שציפו אותו בשכבת ניילון שקוף

בחלקו החיצוני, דומה מאד לשעוונית נקרא גם OIL CLOTH, אינו חדיר למים ומתאים לתפירת מעילי גשם, תיקי רחצה וכו'.

אריאלה

למעלה