בדים..

ח 0 ה

New member
בדים..

איפה אפשר לקנות טריקו זול (חלק ומקושקש)? מהו מחיר סביר למטר טריקו? מכמה מטרים זה נחשב סיטונאות (וכמה עולה בסיטונאות ואיפה משיגים)? לגבי חוטים, רוכסנים, מחטים, כפתורים וחרוזים- איפה אפשר לקנות בסיטונאות ומכמה זה סיטונאות? ו.. קניתי מחט כפולה ב-23 ש"ח. היה נראה לי יקר אבל אולי אני לא מודעת למחירים. זה נחשב מחיר סביר? תודה!

ו שתי

New member
אם ב"טריקו" אנחנו מתכוונות לאותו הדבר, אז

בנחלת בנימין תוכלי למצוא במגוון עוביים ורוחבים וצבעים סביב ה-15 ש"ח למטר. מודפסים יש גם במחיר הזה. סיטונאות למיטב ידיעתי זה בגלילים שלמים. סדקית בסיטונאות באיזור לוינסקי. כפתורי פריז, למשל.

ח 0 ה

New member
הבהרה.

אני מתכוונת לטריקו לייקרה (כזה שיש בו מתיחה) ועוד שאלה. מה זה בד ניאון?

נראה לי שאת צריכה להתחיל לטייל קצת בתל אביב

זו באמת המלצה , שלא יקפצו עלי פה מחט כפולה במחיר זה יקרה, תוכלי למצא גם ב 10 שח' ובכל מיני מרחקים בין המחטים יש כל מיני סוגים של סיטונאות. יש גם סיטונאות של 20 שח' למטר היתרון המרכזי בסיטונאות זה שיש לך יותר בטחון שתוכלי להשיג שוב את אותו בד בדיוק לפעמים זול יותר לקנות טריקו בחנויות לא סיטונאיות כי הן מוכרות לעיתים עודפים של צבעים שכבר לא נחשבים 'האופנה האחורנה' שימי לב שטריקו עם לייקרה יכול להיות מסיב כותנה, ויסקוזה, פוליאסטר, ניילון, ותערובות שלהם, יש אפילו משי, אם כי בארץ לא מצאתי. עוד יתרון בסיטונאות זה שידוע לך הרכב הבד, אם זה נחוץ לך לצרכים שיווקים וכו'. בסיטונאות יספקו לך מידע גם אודות המשקל שלו, שיעיד על העובי. יש חנויות סיטונאיות שמוכרות 'קופונים' שזה כמה מטרים בודדים לנסיון, לרוב הם ימכרו מצבע אחד או שניים מסוג בד מסוים וזה לא כל כך לבחירתך. היתרון שאפשר לראות איך הבד מתאים לגיזרה ואם נופל נכון וכו'. יש חנויות סיטונאיות שמתמחות במעצבים קטנים יותר, ויש שמוכרות רק בגלילים.

שש שבע

New member
ועוד סריגים בכלל וטריקו בפרט לא מוכרים

בסיטונאות במטרים, אלא על המשקל.....

ח 0 ה

New member
תודה על התשובות. אתן יכולות לתת לי שמות של

חנויות ספציפיות?

הסורג

New member
איטלי סטוק ירושלים

איטלי סטוק ירושלים רחוב יפו לכיון בנין כלל מצומת קינג גורג מבחר גדול של בדים במחירי ריצפה של 8 שקל למטר בהצלחה

ו שתי

New member
בנחלת בנימין, החנות לקימעונאים

נמצאת בפינת רחוב השומר, לכיוון אלנבי. מספר 8 כמדומני, אולי 7.

למעלה