בדים ובגדים

בדים ובגדים

רציתי להראות חלק מהבגדים שעשיתי לאחרונה.. אני דווקא בתקופה פורה לשמחתי
בנוסף יש לי גם שאלה אבל זה בסוף.. טוב אז מצאתי לעצמי תחביב, לקנות בגדים עם בדים יפים בחנויות יד שניה ולהפוך אותם גם לבגדים שאני אוהבת.. אז את זה הכנתי מזוג מכנסיי שרוול שפשוט התאהבתי בבד שלהם.. על הדרך תירגלתי את הטכניקה היפה אך המייאשת של הכיווצים.. עכשיו אני בדיוק מחברת לזה כתפיות שאפשר לראות את החוט שממנו הן יהיו עשויות בצד..

עליונית ממכנסיים

שסתם התלהבתי והכנתי אותה ובסוף גיליתי שממש קשה לשלב אותה..

הדפס בלרינה

ממש התלהבתי מהרעיון שמישהי הראתה פה להדפסים.. הבעיה היא שלא יצא לי הכי ישר

יפה!

אני גם מצאתי לי באינטרנט איזה סטנסיל של מכונת תפירה אבל כשהR דיסק נשרף הוא נשרף יחד איתו

ועכשיו לשאלה..

ראיתי את השמלה המדהימה הזאת --> ואני פשוט חייבת אותה או לפחות משהו דומה.. הבעיה יא שאני לא מוצאת בד כזה עם פסים עבים.. מישהו מכיר איפה יש כזה? לא משנה באיזה עיר..

18 תוים

New member
לא סביר שתמצאי בד כזה..

עדיף לך לקנות בד לבן ובד שחור ולחבר אותם ברוחבים הרצויים. אני די בטוחה שהשמלה גם עשויה בשיטה הזו. בהצלחה..

../images/Emo45.gifשימי לב שהפסים אינם ברוחב שווה גם

גם אם מוכרים בדים עם רוחב פסים כזה רוב הסיכויים שהפסים יהיו שווים ברוחבם. כפי שאמרה פה 18 תוים עדיף יהיה לך לקנות בד שחור ולבן. קשה לזהות מהתמונה איזה בד זה אבל יש לי תחושה שזה טריקו או לייקרה.

לפי איך שהוא נופל זה טריקו לדעתי

נשמע רעיון נחמד אני רק מקווה שזה באמת יצא טוב.. תודה

בטרם את חותכת את הבד המיועד שתקני....

הייתי ממליץ לך לקנות טריקו הכי פשוט ולבדוק קודם את הגזרה (טואל). שימי לב גם לעניין הכביסה של בד שחור עם בד לבן יחדיו...שחס וחסה לא ידהה צבע. בכל מקרה שיהיה בהצלחה, אכן שמלה יפה
.

למעלה