בדילמה קטנה

tom2341

New member
בדילמה קטנה

לפני חודשיים וחצי בערך פגשתי במקרה בפאב שתי בנות שלא ראיתי הרבה זמן שניהן חברות של אקסית שלי שהן גם ידידות שלי .
התיישבתי איתן לשתות בירה ויצא שאחת מהן שהיא חברה פחות קרובה של האקסית שלי ממש נגעה בי (בראש בידיים)ממש החלפנו מבטים ,יש לציין שעוד חבר שלי היה איתי והוא בנתיים דיבר עם השניה.
בכל אופן יצא שממש נדלקתי על אותה בחורה שנגעה בי אבל משום מה היה נראה לי מוזר לקחת ממנה מספר ולנסות לקדם עניינים,יום אחרי זה צירפתי אותה לפייס והיא שלחה הודעה והתחלנו לדבר. בכל אופן אנחנו כולנו גרים בקריות אבל היא עצמה עברה לתל אביב לצורך עבודה שם והיא חוזרת פעם בשבוע לקריה ,בכל אופן ממש נדלקתי עליה ובאחד השיחות שלי איתה היא אמרה לי במפורש לדבר איתה שאני באיזור תל אביב כדי שניפגש ואני אמרתי לה שהיא חוזרת לקריה שתשלח הודעה והיא הסכימה.
בתקופה האחרונה עד יום ראשון אחרון עברה עלי תקופה לחוצה בגלל הלימודים (פסיכו בעיקר ) ולכן לא יכלתי להגיע לתל אביב לפגוש אותה אבל שהיא הייתה באיזור הקריות היא גם לא שלחה לי הודעה כמו שחשבתי שתעשה באופן כללי רק אני שלחתי לה הודעות כל הזמן ,היא למעשה חוץ מהפעם הראשונה לא שלחה או יזמה שיחה איתי ,בפעמים שאני ששלחתי הודעה לרוב השיחה זרמה גם מצידה והיא גם הראתה התעניינות שאלה שאלות וכו' ,באחד הפעמים הזמנתי אותם ליום הולדת שלי אבל הבחורה הייתה בעבודה ואני מאמין לה אבל בתגובה היא כזה אמרה לי משפט כמו:"אני בבית עד יום שני" וזה היה נראה כאילו היא מצפה שאזמין אותה לצאת לרוע המזל לא יכלתי באמת להזמין אותה היה לי מבחנים כמו שאמרתי אז הייתה תקופה לחוצה קצת והיא ידעה את זה , כך או כך לא וויתרתי וניסיתי להזמין אותה לצאת איתי בפייס שוב והיה לה תירוצים שהיא לא יכולה ולא נימצאת בבית צריכה להפיגש עם חברות ולרגע היה נראה לי שסתם היא אמרה לי שהיא רוצה להפגש ולא באמת יצא מיזה משהו .
זנחתי את העניין לשבוע וחצי לראות אם היא תשלח הודעה מה שלא קרה בסוף.
שוב לא ויתרתי דיברנו שוב פייס והפעם לקחתי ממנה את הטלפון כי עד אז היה לי רק את הפייס שלה (כן שטות שלי )ושוב היא אמרה שתגיע לאיזור תל אביב דבר איתי ניפגש כאילו חחח אי אפשר להיפגש באיזור שלנו(בכל אופן אחרי שממש חח ניתחתי את כל השיחות ביננו שמתי לב לזה שכמובן רק אני שולח הודעות למעט הפעם ההיא שהיא שלחה לי וזה היה ממש בהתחלה,דבר שני היא אמרה לי כמה פעמים משפטים שנראים לכאורה שהיא בעניין כמו:"נראה מי ישיג את מי ראשון" "תנסה את מזלך" דבר איתי שאתה באיזור .
בכל אופן עברו כמה ימים אחרי שלקחתי טלפון דיברנו בפייס קצת וזהו שבוע וחצי אחרי התקשרתי אליה לה אל היה את המספר שלי ולכן היא לא זיהתה בהתחלה ואחרי חצי דקה של שיחה שהיא הבינה שזה אני היא נתנה לי תירוץ שהיא לא יכולה לדבר ושהיא תחזור אלי וכמובן היא לא חזרה אלי
בכל אופן מאז אני מרגיש קצת מוזר מכיוון שמצד אחד ישנן שתי בנות שלאחרונה הכרתי בלימודים שנראה ככה שהן בעניין שלי והסיפור הזה עם הבחורה שעברה לתל אביב עוצר בעדי לזרום עם אחרות ממש נדלקתי עליה ועוד יותר כואב לי שלא קורה בינינו משהו עם שנינו לפחות ככה היה נראה לי רוצים בזה,ואני כאילו מרגיש שאני מפספס הזדמנות עם הבחורה ההיא וזה ממש משגע אותי ??
כל הזמן מנסה לנתח למה היא הביאה לי את המספר והאם היא באמת רוצה לצאת ??? מזה המשחק הזה שהיא משחקת??? והאם עשיתי משהו לא בסדר??
האם בדרך כלל יש בחורות שלא יוזמות שום דבר ומבחינתן רק הגבר שולח???? כי מהניסיון שלי בחורות שהן בעניין גם יוזמות לפחות שולחות הודעה
הודה לכם אם תגידו מה אתם חושבים אני אגב בן 24 אל תחסכו בביקורת אני לא יעלב זה חשוב מאוד ואולי אני אלמד דבר או שניים פשוט חבל לי שזה ככה כי אני ממש בעניין....

כבר כתבת את זה בעבר, ואם אני זוכרת נכון, אני ועוד כמה ייעצנו לך לוותר מאחר שמאיזו שהיא סיבה, היא פשוט לא מעוניינת.
זה שאתה מתעקש דווקא עליה, זו כבר בעיה שלך לא שלה כלל.
אולי שינתה דעתה, אולי דיברה עם חברה שלה שהיא אקסית שלך, זה לא ממש חשוב , היא לא מעוניינת.

tom2341

New member
צודקת

רק דבר אחרון יכול להיות באמת בשחורה שתיהיה בעניין לא תשלח אפילו הודעה אחת ???
ואני מדבר איתך סתם הודעה של מה קורה לא מעבר לזה.... לא ציפיתי באמת שתציע לי לצאת או משהו סתם לשאול מה קורה?
פשוט זה נשמע כמו משחק של בית ספר שהרי בגילי (24) לא היה לי קטע כזה עם בנות אחרות לפחות שלחו הודעה התעניינו ולכן אני מופתע .....
בכל אופן לא נשמע לך הגיוני שהיא כועסת עלי או משהו שלא התקשרתי????

אז אל תשאר באוויר.

אם אתה רוצה לדעת, תתקשר אליה פעם אחרונה.
אבל אם היא לא תענה, תבין שעשית מה שאפשר וזהו, הגיע הזמן לוותר..
ואם היא תענה, פשוט שאל אותה לפשר ההתנהגות.

Megie

New member
ולרגע לא הבנתי

איפה התגובה שלי נעלמה...
בהחלט ההודעה כבר הועלתה וזכתה לתגובות.

למעלה