בדילמה ענקית..
שלום,
אני עובדת עצות ולא יודעת מה לעשות בנושא הכספי עם חמותי ובעלי .
אתחיל בזה שבעלי תמיד עזר לאימו בתחום הכספי לא כל כך מרצון טוב כי אין לו מאיפה
אנחנו נשואים 5 שנים ורק לפני שנתיים גיליתי את כל הפרשה הכספית המלוכלכת של אימו.
אימו עובדת חצי משרה ושכרה 2000 שקל בחודש אביו עצמאי ומרוויח יפה (מספיק כדי לכלכל את אישתו ובתו בת ה12)
אימו חולת קניות חייבת חובות גדולים לשוק האפור לבנקים לאישיים ולמי לא!!!!!!!
לפני שנתיים פנתה לבעלי בוכה בכי מוות ואיום להתאבדות שהיא לא יודעת מה לעשות?!?!?
לקחנו הלוואה (חשבון משותף) 70 אלף ונתנו לה שתחסה את החובות אז היו קטנים אימו ובתה השניה (נשואה) הבטיחו שיפקידו סכום כסף להלוואה וחצי בעלי
אחרי זמן מה גיליתי שלא הופקד מצידן ולו אגורה אחת!
החובות שלה נמשכו ועלו על מספרם!
ולאחרונה גיליתי באינטרנט בדף החשבון שהגברת הנכבדה עושה קניות על חשבוננו !!!!
כל שבועיים נותנת צ'יקים על שמו של בעלי לסופר מסויים שבו עושה את הקניות בסכומים גבוהים של 1500-2500 ואפילו יותר!!!!! כל שבועיים! מה לעזעזל את קונה!!!!
ושדיברתי על זה עם בעלי הוא אמר היא מפקידה כנגד. ממש לפי בדיקות מעמיקות שלי על ידי הבנק יש איזה 30+ צ'קים שנפרעו מהחשבון על ידה על אותו סופר ואולי 2-3 צ'יקים הופקדו במלואם.
חלק מהצ'קים לא הופרעו מצידה וחלק רבע או חצי מהסכום.
זה הסיפור בגדול...
לאחרונה (שבוע) בעלי החליט שהוא רוצה לעזור לה לסגור חובות שנעים ביו 250-300 אלף כי זה כבר פוגע במצבה הבריאותי ולמה זה פוגע אך ורק מפחד מבעלה (חמי) שלא יודע דבר על כל החובות שלה) והוא חמום מוח לא אוהב חובות איך הגיעה למצב הזה רק ה' יודע! ועזרנו בעבר עוד שהיו קטנים חובותיה!
בתה השניה נשואה לא עוזרת בכלום ורק לוקחת ממנה אם זה קניות ואם זה סירים שהיא מבשלת בשבילה לבית על חשבון הצקים שלי כמובן!
לגבהלואה הגדולה שבעלי רוצה לקחת כדי לסגור לה את כל החובות אני ממש לא רוצה שזה יקרה היא אימו תחזור על אותן טעיות ויותר גדולות וגם מצד שני זה חוסם אותנו!!!! לא נתקדם ככה בחיים בחיים! זו תהיה הלוואה גדולה לעשרות שנים ואני לא מוכנה!
בעלי בודק את העיניין לפני קבל החלטה ואני לא יודעת מה לעשות?!?!
אני כל הזמן רבה איתו על זה ומאיימת שאני אספר לאביו שהוא צריך לדעת כי יש להם נכס ששוה 800 אלף והם יכולים למכור ולחסות.
אז הוא החוצפן בעלי מאיים עליי שזה יהיה הסוף בינינו(גירושין)
בבקשה ייעצו לי
אני אובדת עצות!
שלום,
אני עובדת עצות ולא יודעת מה לעשות בנושא הכספי עם חמותי ובעלי .
אתחיל בזה שבעלי תמיד עזר לאימו בתחום הכספי לא כל כך מרצון טוב כי אין לו מאיפה
אנחנו נשואים 5 שנים ורק לפני שנתיים גיליתי את כל הפרשה הכספית המלוכלכת של אימו.
אימו עובדת חצי משרה ושכרה 2000 שקל בחודש אביו עצמאי ומרוויח יפה (מספיק כדי לכלכל את אישתו ובתו בת ה12)
אימו חולת קניות חייבת חובות גדולים לשוק האפור לבנקים לאישיים ולמי לא!!!!!!!
לפני שנתיים פנתה לבעלי בוכה בכי מוות ואיום להתאבדות שהיא לא יודעת מה לעשות?!?!?
לקחנו הלוואה (חשבון משותף) 70 אלף ונתנו לה שתחסה את החובות אז היו קטנים אימו ובתה השניה (נשואה) הבטיחו שיפקידו סכום כסף להלוואה וחצי בעלי
אחרי זמן מה גיליתי שלא הופקד מצידן ולו אגורה אחת!
החובות שלה נמשכו ועלו על מספרם!
ולאחרונה גיליתי באינטרנט בדף החשבון שהגברת הנכבדה עושה קניות על חשבוננו !!!!
כל שבועיים נותנת צ'יקים על שמו של בעלי לסופר מסויים שבו עושה את הקניות בסכומים גבוהים של 1500-2500 ואפילו יותר!!!!! כל שבועיים! מה לעזעזל את קונה!!!!
ושדיברתי על זה עם בעלי הוא אמר היא מפקידה כנגד. ממש לפי בדיקות מעמיקות שלי על ידי הבנק יש איזה 30+ צ'קים שנפרעו מהחשבון על ידה על אותו סופר ואולי 2-3 צ'יקים הופקדו במלואם.
חלק מהצ'קים לא הופרעו מצידה וחלק רבע או חצי מהסכום.
זה הסיפור בגדול...
לאחרונה (שבוע) בעלי החליט שהוא רוצה לעזור לה לסגור חובות שנעים ביו 250-300 אלף כי זה כבר פוגע במצבה הבריאותי ולמה זה פוגע אך ורק מפחד מבעלה (חמי) שלא יודע דבר על כל החובות שלה) והוא חמום מוח לא אוהב חובות איך הגיעה למצב הזה רק ה' יודע! ועזרנו בעבר עוד שהיו קטנים חובותיה!
בתה השניה נשואה לא עוזרת בכלום ורק לוקחת ממנה אם זה קניות ואם זה סירים שהיא מבשלת בשבילה לבית על חשבון הצקים שלי כמובן!
לגבהלואה הגדולה שבעלי רוצה לקחת כדי לסגור לה את כל החובות אני ממש לא רוצה שזה יקרה היא אימו תחזור על אותן טעיות ויותר גדולות וגם מצד שני זה חוסם אותנו!!!! לא נתקדם ככה בחיים בחיים! זו תהיה הלוואה גדולה לעשרות שנים ואני לא מוכנה!
בעלי בודק את העיניין לפני קבל החלטה ואני לא יודעת מה לעשות?!?!
אני כל הזמן רבה איתו על זה ומאיימת שאני אספר לאביו שהוא צריך לדעת כי יש להם נכס ששוה 800 אלף והם יכולים למכור ולחסות.
אז הוא החוצפן בעלי מאיים עליי שזה יהיה הסוף בינינו(גירושין)
בבקשה ייעצו לי
אני אובדת עצות!