בדיכאון עמוק

N a d a v 1 6

New member
בדיכאון עמוק

בדיכאון בדיכאון ושוב בדיכאון......... הצלתי חולדה אחת.......עכשיו יש לי 4 חולדות בבית מדהימות אבל בלי קשר וזה סיפור דיי ארוך שאין לי כח לכתוב החמוסים לא בחדר שלי יותר והנה אני רואה אום פה אחרי שהם כבר 9 שעות חופשיים..אני מתגעגע אבל הבעיה היא שהכלוב שלהם ענק מדיי והכלוב והמחשב באותו החדר ואין לי בעיה שהם יהיו חופשיים ככה הבבעיה שהכלוב תופס מלא מקום.......אוף עם הכלוב הזה שעוד כ"כ רציתי ושילמתי עליו מספיק כסף זה מבאס אותי כי אני מת עלייהם אחד אחד כריות שלהם עשיתי תמונות מה לא מרוב אהבה.....רוצה אותם איתי בחדר... מצד שני ידידות וחברים בורחים אומרים ואיף וכאלו למרות שכולם מעוקרים ומסורסים..אני כן מתחשב בחבריי למרות שאני נקי ביותר. מה אני אעשה להחזיר אותם לחדר? כי זה בעיה להוציא אותם ככה כל פעם ואז להחזיר עם החולדות שבחדר הזה..ייש לי לב יותר מדיי טוב =\ בקיצור אני אצטרך לפרק את הכלוב הענקי ולהחזיר לכאן את החברים היקרים שלי כי אני דיי מתגעגע אלייהם....... אוו להשאירם בסלון שכולם רואים אותם ויש להם חברה..ואחותי מוציאה אותה לחדר שלהם...... לפי מה שאני שם לב כל החיות לא משנה מה של מי על אחריותי לבסוף! תודה רבה! ועוד מה אני צריך עזרה מוסרים 3 אפרוחי תרנגולות ערביות מישהו מכיר מישהו ששרוצה??|? לי אין גינה בעצם יש בבית ברעננה אבל אנחנו לא שם קבוע ולכן אני לא אביא לשם אותם מה גגם שזאת חיב דיי מטופשת עם כל הכבוד תרנגולת ערבייה.......... מישהו שמע רוצה? סורי על הכב אני עייף רצח ומחר אני מקווה בעזרת השם לנסוע לשוק בכפר קאסם לא לקנוןת חיות אלא לקנות מוצרים לכלובים..ונסורות וכו'. תודה.

WTR

New member
../images/Emo24.gifיהיה בסדר, אל תדאג!../images/Emo25.gif

בקשר לאפרוחים, תפרסם בפורום זכויות בעלי חיים. בקשר לשאר השאלות לא ממש הבנתי.. את מי לשים בסלון? ואיזה כלוב לפרק? למה?

למה לפרק?

אולי תעביר את המחשב מקום? ואם טוב לחמוסים איפו שהם למה להעביר פשוט תהיה איתם איפה שהם נמצעים או שהם ישנו במקום מססוים ושהם משוחררים שהיו איתך בחדר. בקשר לריח יש אנשים שלא יאהבו ויש שכן זה תלוי בבן אדם. כמו שלא כולם אוהבים אוכל מסוים או צבע. והריח שלהם לא קשור לזה שאתה נקי או מלוכלך.

skarlet ohara

New member
לי יש חבר, הוא לא אוהב את מוסי..

אבל הוא אוהב אותי, וגם אם יש עלי ריח שלו, הוא מבליג על זה. הוא לא נוגע במוסי (נדב אם אתה זוכר זה החיילצי'ק שבא למפגש בבית של איילת). אין לו שום קשר לבע"ח בכלל!! אבל הוא אוהב אותי ולא משנה איך אני אריח. ואני כן דואגת לבגדים שאיתם אני ליד מוסי ואחרים שאיתם אני יוצאת לראות אנשים. ובחדר שלי- קניתי airweek או איך שלא קוראים לזה וזה משפר את הריח. וכולם כבר התרגלו חוץ משניים- שלושה קטנוניים שאיתם אני יושבת פשוט מחוץ לחדר וזה הפסד שלהם, לא שלי. בקיצור, מי שאוהב אותך, יתרגל לריח. חוצמזה שאצלנו, אם לשכנות שלי במעונות או לשותפה שלי יש בחור חדש, הוא חייב לעבור את מבחן המוסי שמראה אם הוא מוכן ומסוגל להתמודד עם בעל חיים לא שגרתי, שזה בהחלט תנאי עבורו להתקבל ל'משפחה'. אז אם אתה רוצה את המוסמוסים אצלך בחדר, פשוט תכניס אותם, ושאחרים יתמודדו!! אבל תזכור להפריד בגדי חמוסים עם בגדי יציאה מהבית!

חחחחחח איזה קטע

אני מלא פעמים באה לבצפר ואיזה פאדיחות חברים שלי שואלים אותי כזה " מה הבאת את החמוסה לבצפר" ואני כזה לא קולטת מאיפה הם מביאים תשאלה הזאת ואז כזה הם אומרים לי שיש תריח שלה.. וכאילו גם התיק שלי ספוג בריח שלה כי היא ישנה בו ולאדעת לי זה בכלל לא מזיז וחוץ מאמא שלי חברים וכאלה לא ממש התלוננו אף פעם על הריח.. וברור שאם מישו אוהב אותך הוא יקבל אותך בלי הקשר לריח מה זה חיה זה לא איזה טינופת שיוצאת לך מהגוף, זה כמו שאני לא אצא עם מישו כי הוא עובד עם סוסים או פרות ויש לו ריח של זה.. נו באמת.נראה לי אני אפילו נהנת מהריח של פונץ'.. גמאני רציתי לקנות AIRWEEK אבל לא חשבתי שזה ממש עוזר..וגם לפני שאני יוצאת וזה אני דואגת לא לגעת בפונץ' ולעוף מהבית כמה שיותר מהר שלא ישאר הריח.. למרות שאפילו זה - לא תמיד עוזר

למעלה