בדיחת תרמילאים?

ashmash

New member
בדיחת תרמילאים?

קיבלתי את הבדיחה הבאה באי מייל וחשבתי שהיא מתאימה לפורום: שרלוק הולמס ודר' ווטסון יוצאים לקמפינג. משסעדו את לבם בפשטידת רועים וקינחו ביין פורט (אם תותר לי מעט חירות ספרותית), הם פורשים לישון. שרלוק הולמס מתעורר באמצע הלילה, ומייד מעיר את עמיתו. - "ווטסון, הבט למעלה, מה אתה רואה?" - "אני רואה מליוני מליונים של כוכבים" - "ומה אתה מסיק מכך?" - "מבחינה אסטרונומית, זה אומר שקיימות מליארדי גלקסיות, ולפיכך גדלה הסבירות הסטטיסטית לכך, שמלבדנו קיימים עוד חיים תבוניים ביקום. מבחינה אסטרולוגית, אני מזהה צמידות נפיצה במיוחד בין סטורן לאורנוס, דבר שעלול לבשר על תנודות חדות למדי בבורסות העולמיות בזמן הקרוב. מבחינת השעה, אני מסיק שעכשיו שתיים לפנות בוקר. מבחינה דתית, אני מבין עד כמה אנחנו עפר ואפר אל מול אינסופיות האל, שברוב חסדו פורס בפנינו את תפארת בריאתו. מבחינה מטאורולוגית, סבורניי שמחר יהיה יום נאה. ומה אתה מסיק, הולמס?" (הולמס שם את מקטרתו בפיו) - "מישהו גנב לנו את האוהל, ווטסון".

סאקרה

New member
../images/Emo6.gif

ועוד אחד
ל-"אין ערבים-אין לילות"

kogawa

New member
חיה ושמה "דנגרוס"

כשחזר מוטקה לקיבוץ מטיול באפריקה עשה ערב שקופיות והראה תמונת אריה. כאן אנחנו רואים דנגרוס אוכל. השקופית הבאה היתה של ברדלס רץ ומוטקה הסביר: הדנגרוס רודף אחרי דנגרות אחר. כשהסביר שהדנגרוסים עושים אהבה והראה נמרים משתגלים שאל אחד הצופים: מה הקטע שלך? החיות שהראת היו אריה, ציטה ונמר. מה פתאום דנגרוס? בפתח השמורה כתוב באנגלית "אול אנימלס אר דנגרוס" ענה מוטקה.. מצרף תמונת דנגרוס שצילמתי השבוע בלאוס

jeshu

New member
איפה בלאוס מצאת טיגריס ? ואיך שומרים עליהם כל כך רגועים ?

kogawa

New member
הוא לא רגוע - סתם עצוב

מתאבל על פרדתו מבת זוגו, ויושב בשכנות לכחמשה עשר דובים ליד המפל שמדרום ללואנג-פראבנג

natyh

New member
חזרה לך האיברית ..... ../images/Emo13.gif

איברית שפה של הטסים באיבריה ..... הדנגרוס האלה מאוד משוכנות לו ?

kogawa

New member
טעות לעולם חוזרת

וגם אני בסוף חזרתי ארצה לפני מספר ימים )-: טיול תרמילאי עשירי ונשאר לחכות לטיול ה-11 ..

ashmash

New member
מזכיר לי שבכף התקווה הטובה

ממש בעלייה למגדלור בקייפ פוינט, יש שלט: "baboon are dangerous"...

למעלה