בדיחת יום ראשון

avi972

New member
בדיחת יום ראשון

בעוד הבדיחה המקורית מאחרת לה... רב ושיכור נוסעים על הר, כל אחד ברכב שלו. הרב נוסע בקו ישר, והשיכור... לא כל כך. אחרי שעה הרב מאבד שליטה על האוטו ומתדרדר. השיכור עוצר בצד ורואה שהרעבע עדיין בחיים ומטפס בחזרה לכביש. הוא צועק לו "כבוד הרב, הכול בסדר", הרב עונה לו "אל תדאג לי. אלוהים לצידי" השיכור : "עדיף שתתן לו לנהוג פעם הבאה, אחרת אתה תהרוג אותו"

admor

New member
טוב שיהיה

שאלה: מה קניבל עושה בבורגרנץ'? תשובה: אוכל ארוחת ילדים

מחממנוע

New member
בדיחה מהמקוה

או שמא מספסלי ביהמ"ד האחורי: אולמרט פוגש את טומי לפיד , שואל אותו מה המצב, עונה לו : אין שינוי

בדיחה ליום שני

ילד שואל את אביו איך מביאים ילדים לעולם?... עונה לא האבא שמים את הפיפי שלי בתוך זה של אמא ויוצא ילד..... שואל אותו הבן אבל ראיתי את הפיפי שלך בפה של אמא... אה זה אמא רוצה רכב חדש....

בדיחה ליום שלישי

כידוע יש מחלוקת גדולה בין חסידים לליטאים האם הדרת פנים היא בהכרח מעידה על גדלות וחוכמת האדם או לא... החסידים כמובן אומרים כן הליטאים לא עד שיוכיח את גדלותו בתורה.. אמר ליטאי נעשה מעשה ונראה לקח אחד כזה שנראה מינמים אדמור ושם אות בשטיבל פתח לו גמרא ואמר נחכה ונראה. האיש התנדנד לו שעה שעתיים באו החסידים לשאול את הלמדן קושיא אבל האיש לא ענה להם. חשבו אולי הקושיא לא מספיק חריפה ורצינית לטעמו. שאלו קושיא יותר קשה התרגז האיש ואמר להם שעות שאני יושב ותוהה איך הלבן נכנס לתוך המם סופית.

../images/Emo13.gif והנה שלי

יום בהיר אחד פונה ילד חרדי לאמו ושואל: "אמא נכון שאלוהים נותן לנו את המזון?" "נכון" ענתה אמו. "ונכון שאלוהים שומר עלינו?" "נכון" ענתה אמו. "ונכון שהחסידה מביאה את הילדים?" "נכון" ענתה אמו. "אז למה אנחנו מחזיקים את אבא?"

זה לא שלך, מעתיקן! אני הבאתי את זה

כבר. רואים שאתה חדש במועדון

פאק

לא ידעתי שזה היה כאן כבר קודם בכל אופן, שיהיה ברור כל הזכויות שמורות למייל שלי, אני תמיד מעתיק ממנו אז הנה משהו אחר (קצת וולגארי) באדיבות ג'ימייל אישה אחת באה לבעלה ואומרת לו: "אני לא מרוצה מהסקס שלנו, תחדש לי...תפתיע אותי". בעלה אומר לה: "בסדר, תני לי לחשוב על זה עד מחר". למחרת, אומר הבעל: "תשמעי, היום נעשה את הסקס כמו דבורים". האישה: "מה, תמרח את כולי בדבש ותלקק אותי?" הבעל: "לא, תמצצי ותעופי".

אבי, בזה הרגע התקבלת למועדון

ואם כבר בדיחה על שיכור, הנה שלי: שיכור שהדיף ריח נורא של שיכר זול עלה לאוטובוס והתיישב יחד עם שקו המלוכלך ועיתון ישן ליד כומר בעל מראה מכובד. מן השק הוא שלף בקבוקון של ג'ין כמעט ריק ושתה את כל מה שנשאר בו. הכומר התעלם מן השיכור והכריח את עצמו להסיט את מבטו ממנו. כעבור מספר דקות פנה השיכור אל הכומר ושאל: "סלח לי, אדוני, אולי אתה מכיר את הסיבות לדלקת פרקים?" הכומר, באי נוחות מתגברת, ענה לו בטון מתנשא וסרקאסטי: "בוודאי. חיים לא מסודרים, חברתן של נשים לא מוסריות, הגזמה בשימוש בטבק ובאלכוהול, אירועים של השתכרות הנגמרים בלילות בבתי זונות, ועוד הרבה גועל נפש מסוג זה!" "ואוו…….!" ענה השיכור וחזר לקריאתו בעיתון. הכומר הטוב חשב שנית על תשובתו והרגיש צורך להתנצל בפני השיכור. הוא אמר לו בטון מפייס: "סליחה, לא רציתי להעליב אותך. ממתי אתה סובל מדלקת פרקים?" "אני? אף פעם לא סבלתי מזה, אבי" ענה לו השיכור "רק קראתי בעיתון הזה כי האפיפיור סובל מדלקת פרקים כבר מספר שנים".

babylon_a1

New member
קרשים שנשארו מל"ג בעומר

איזה צבע יודע לנבוח? צהבהב מה עושה יגאל שילון בחדר כושר? מתיחות אם פרס הוא שמאל אז מה שרון? אקסטרא-לארג' ש: מה אתיופיות עושות ביום כיפור? ת: צמות! איש אחד בא לרבי ואומר לו: "רבי רבי!" אז הרבי ירה בו. איש אחד נכנס לבית מרקחת עם חוט ניגש לרוקח ושואל אותו: סלח לי, אפשר אולי לקבל קרם לחוט

../images/Emo6.gif

בדיחה ועצב בצידה משל חלומות יוסף ופרעה. אותו רב-- חרדים הוא ואותו שיכור-- חילונים הוא ועד ישארו חילונים שיכורים ידרסו אותם החרדים.

למעלה