בדיחת חמות...

little s

New member
בדיחת חמות...

(במיוחד בשביל מישהי שרמזה שהיא אוהבת סיפורי חמות) למרות ששלי דווקא הייתה ממש בסדר והתקשרה אלי היום לבדוק איך אני מרגישה...ואפילו אמרה לי שהיא אוהבת אותי...(די מדהים לא?) ובכל זאת, שלחו לי תמונה משעשעת

candybox

New member
בע!

אמרתי סיפורי חמות - כאלה שיגרמו לי לנשום לרווחה ששלי לא עד כדי כך איומה, לא כאלה שיגרמו לי לקנא

little s

New member
זה היה מסע ארוך...

ומייגע... אמא שלי טוענת שבכל פעם שהיא רצתה להשיג משהו מאבא שלי היא היתה משתמשת באמא שלו...אני עוד רחוקה מזה...אבל סבתא שלי באמת היתה משהו מיוחד... נראה לי שחמותי הבינה באיזשהוא שלב שלא רק אני זכיתי בבן המופלא והמדהים וכל שאר הסופרלטיבים שלה, אלא גם הוא עשה עסקה לא רעה, סך הכל -גם עובדת, גם הביאה שני ילדים!!!בהפרש של שנתיים וחצי!!! אפחד לא ציפה מהאשכנזיה המפונקת לעשות את זה...וגם מתקשרת כל שישי להגיד שבת שלום אבל כפי שציינתי-לקח לי כמעט 8 שנים ולא אמרת כלום על התמונה!!!!

candybox

New member
לא אמרתי?

אמרתי לעצמי זה בטוח
אבל האמת, שהיא לא מספיק רעה בשביל זה, היא פשוט לא אדם חכם במיוחד ואנשים כאלה מטריפים אותי. את אשכנזיה מפונקת שהביא שני ילדים בהפרש של שנתיים וחצי (ח"ח על ההישג!!) אבל אני תמניה מפונקת שהביאה לה נכד ראשון! ומי יודע... יש לי עוד ככה שנה אולי אספיק להביא את השני
יא. אייך זה שניים בכזה הפרש? כל הזמן שאני מדברת על ילד נוסף אומרים לי שזה סיוט ולחכות.. מה את אומרת?

candybox

New member
חה.. נחשו איזה מכתב קבלתי פתאום?

"שלום לך רעית המפקד במערך הלוחם!".... לה, קבוצת תמיכה, ישחררו את בעלי בזמן כדי שאוכל ללכת לפגישות האלה? או שאולי יחזירו לו את הרשיון ששללו לו בגלל שעשה את הטעות של לשבור לרכב פנס בת.ד.... בכלל.. מי צריך אותם כשיש לי אתכם

little s

New member
גם אני קבלתי כזה

אבל מה לעשות, אין לי בייביסיטר... ולגבי הילדים-זה קשה,בעיקר בשנה הראשונה, אבל זה שווה את זה-עכשיו כשהוא בן שנתיים והיא ארבע וחצי, הם משחקים יחד ומעסיקים אחד את השניה, וזה נחמד. אבל עכשיו באמבטיה היא הציקה לו והוצאתי אותה לפני שהיא רצתה,והיה הרבה בכי, והאיש כרגיל כעס עלי שאני סתם מציקה לה... בלי קשר-זה הפרש מומלץ, אני רואה אצל ילדים אחרים בגן שלהם, בהפרשים גדולים יותר מאד קשה לגדולים והרגרסיות הרבה יותר גרועות... בהצלחה, לעסק קדימה! אבל בשביל זה צריך להפסיק לריב עם הבעל...ולא לגור עם האמא????

candybox

New member
הו... אמא פה בשביל להשאר...

זה סיפור מורכב, אבל אלו החיים לא? בנוגע ל'לריב עם הבעל'... חה... משתדלים

למעלה