בדיחמין לשבת

בדיחמין לשבת../images/Emo95.gif

1.מי בתמונה? 2.באיזו ליגה הוא שיחק עונה לפני שהוא הגיע לארץ? 3.מה קבוצת האם של עמרי אפק? 4.באילו קבוצות חוץ מהפועל שיחק פליקס חלפון? 5.(קשור בעקיפין להפועל) מי אמר על מי "שק תפוחי אדמה" ? 6.מתי לראשונה מאז קום המדינה שבתו שחקני הכדורגל של הפועל ת"א? 7.מה הייתה התוצאה על המגרש כתוצאה מאותה שביתה? 8.שאלת מונדיאל- בהתמודדות נבחרת ישראל מול קולומביה על העפלה למונדיאל 90' ,מי היו שחקני הפועל ששיחקו בנבחרת? 9.כדורסל כינויים- מי כונה "החתול" ? 10.כדורסל כינויים- מי כונה "הפנתר הורוד"?

יואב ק.

New member
ננסה

1. קז'ימיש מוסקאל? 2. שיחק בפולין לפני שהגיע 3. הפועל קרית אונו 4. בני יהודה, מכבי ת"א, בית"ר י-ם, בית"ר ב"ש, הפועל חיפה ועירוני ראשון 5. נשמע מוכר, אבל לא זוכר 6. וואלה לא יודע, נשאל את עמיר פרץ
7. חטפנו בראש? 8. משה סיני ואלי כהן (אולי היו עוד אבל לא נראה לי) 9 ו-10. לא מומחה לכינויים

משה32

New member
5.אלי דריקס לא זוכר מי אמר

6. בעונה שהפועל ירדו ליגה 89 7. לא הייתה תוצאה הפסידו טכנית למכבי חיפה

אוקיי, צודק. הנה פרוט ---

לא רציתי לעשות לאחרים חיים קלים... תשובות של יואב- 1,2 לא נכון 3.נכון 4.נכון (אני מקווה שלא פספסנו אף קבוצה
) 8.סיני כן,אלי כהן לא. גם יהודה עמר שיחק ואני לא בטוח ב 100% שהוא היה בהפועל באותה עונה. תשובות של משה- צודק שזה נאמר על דריקס. עכשיו ע"י מי נאמר? והייתה שביתה מוקדמת יותר מזו שציינת.

...

1-2 לא מצליח לזהות. 3 הפועל קרית אונו 4 ראשל"צ,הפועל חיפה,מכבי,בית"ר,בית"ר ב"ש,בני יהודה 5 שוויצר על דריקס 6 1964 7 תבוסה 8-1 במשחק אימון 8 סיני ועמר 9 דניס ויליאמס 10 באק ג'ונסון

קוסטה -

ריקה
וזה אכן פוגודין בתמונה, רק נשאר מאיזו ליגה הוא הגיע? בונוס לזיהוי הקבוצה. לעניין השביתה, כיאה לקבוצה שזוהתה עם ההסתדרות כדורגלני הפועל ת"א היו הראשונים לנקוט בצעד כזה בדרישה להכשרה מקצועית ושיבוץ בעבודות פלוס הגדלת התשלום עבור האימונים. כתוצאה מהשביתה נאלצו שחקני הנוער ששיחקו כבר בבוקר אותה השבת לשוב ולשחק ולא סתם הם הובסו 8-1 אלא למכבי ת"א...
השופט ריחם עליהם וסיים את המשחק כבר בדקה ה-80.

למעלה