בדיחמין לשבת../images/Emo6.gif
דוקטור , אמרה האישה, " כואבת לי הבטן נורא". הדוקטור: " את סובלת מתסמונת הנוד המהסס"? "מה זה?" שאלה האישה, "אף פעם לא שמעתי על תסמונת כזו". ענה הרופא: "הפרצוף שלך כ"כ דומה לתחת, עד שהנוד לא יודע מאיזה צד הוא צריך לצאת!!!
נערה: באתי להתוודות על כי חטאתי הכומר:מה חטאך ילדתי? הנערה:קראתי למישהו בן זונה. הכומר: ולמה קראת לו בן זונה? הנערה:כי הוא נגע בידי. הכומר: ככה? <ונוגע לה ביד> הנערה: כן הכומר: בגלל זה לא היית צריכה לקרוא לו בן זונה! הנערה:ואז הוא נגע לי בשד הכומר: ככה?<ונוגע לה בשד> הנערה: כן הכומר: בגלל זה לא היית צריכה לקרוא לו בן זונה! הנערה: ואז הוא הוריד לי את הבגדים הכומר: ככה? <ומוריד לה ת´בגדים> הנערה: כן, בדיוק! הכומר: בגלל זה לא היית צריכה לקרוא לו בן זונה! הנערה:ואז הוא הכניס את המה שמו שלו למה שמו שלי. הכומר: ככה? <מכניס את המה שמו שלו למה שמו שלה> הנערה: כן! כן! כן! הכומר: בגלל זה לא היית צריכה לקרוא לו בן זונה! הנערה:אבל היה לו איידס!!! הכומר: איזה בן זונה!!!
חחחח אתם מוזמנים להוסיף....ובלי כלניות...יש לי כבר אגרטל אחד בבית!חחח
דוקטור , אמרה האישה, " כואבת לי הבטן נורא". הדוקטור: " את סובלת מתסמונת הנוד המהסס"? "מה זה?" שאלה האישה, "אף פעם לא שמעתי על תסמונת כזו". ענה הרופא: "הפרצוף שלך כ"כ דומה לתחת, עד שהנוד לא יודע מאיזה צד הוא צריך לצאת!!!