בדיחמין לסופ"ש

new sol

New member
בדיחמין לסופ"ש ../images/Emo6.gif

גבר אחד בארוחת ערב אומר לאישתו : "בואי ספרי לי משהו שישמח אותי וירגיז אותי בעת ובעונה אחת, נראה אותך ". היא חושבת רגע ואומרת לו : " לאחיך יש זין יותר קטן מאשר לך ". מכשפה תפסה מרוקאי, עיראקי ותימני. לקחה אותם לנהר מלא תנינים. אמרה להם: "מי שלא עובר את הנהר לגדה השנייה אני הורגת אותו". טוב, המרוקאי מתקרב לשפת הנהר איך שהוא טובל את רגלו במים מגיעים תנינים וטורפים אותו. מגיע העיראקי שם את רגלו במים, שוחה מעט לתוך הנהר לפתע מגיעים תנינים וטורפים אותו. היגיע תורו של התימני, ללא ברירה גם הוא נכנס למים, אך להפתעתו שם לב שכל התנינים מתרחקים ממנו, ניצל התימני את ההזדמנות ושחה לגדה השנייה וניצל ממוות. לאחר כחצי שעה שאל התנין הקטן את אימו:"אמא,מדוע את המרוקאי והעיראקי טרפנו ואילו את התימני לא טרפנו" ? ענתה לו אימו: "אל תשאל, אכלנו אחד כזה שבוע שעבר, עד עכשיו שורף לנו התחת". שני חברים מדברים. מספר הראשון: "אני חושב שאישתי בוגדת בי עם החשמלאי, כשחזרתי היום מצאתי פרחים במיטה". מספר חברו: "אני חושב שאישתי בוגדת בי עם הגנן, היום כשחזרתי מצאתי אותו במיטה". פעם היה איש כורדי שעבד כל חייו וחסך בשביל לקנות את המרצדס המרשימה שהוא חשק בה. יום אחד, אחרי שחסך חצי מיליון שקל קנה את המרצדס היוקרתית. הוא היה כל כך מאושר שנסע בכפר שלו וצפצף בצופר של הרכב כולו מבסוט עד השמיים. למחרת החליט לצאת מכפרו ולהרשים אנשים גם בעיר הגדולה. הוא נסע לת"א ופתאום ראה איש דתי עם כיפה גדולה. שאל הדתי: "אתה מוכן להחליף איתי? רכב הפיאט שלי בעד המרצדס שלך?". צחק עליו הכורדי ושאל אותו: "למה נראה לך שאני אחליף איתך?" הדתי מיד ענה לו: "תסתכל ותראה", הוא צעק "הוקוס פוקוס תעשה לי תה" ופתאום יצא שד מהפיאט והגיש לדתי כוס תה". הכורדי המום מהדבר מחליט להחליף עם הדתי את הרכב. הוא חוזר לכפרו מאושר עד השמיים. כל אנשי הכפר היו המומים שראו אותו עם הפיאט הקטנה. הכורדי צועק לכולם: "אל תדאגו אני מסדר את כולם פה. הוא עוצר את הרכב, יוצא מאושר וצועק: "הוקוס פוקוס, תן לי 500 מרצדסים חדשים". השד יוצא מהפיאט ושואל: "מה, הדתי לא אמר לך? אני יודע לעשות רק תה!" רבי אחד שוחה בים וכמעט טובע. המציל מגיע ומנסה להציל אותו. הרבי אומר: "לא, רק אלוהים יציל אותי". מגיעה סירה ומנסה להציל אותו. אומר הרב בשנית שרק אלוהים יציל אותו. לאחר מכן שולחים מסוק. הרב שוב מתנגד. בסופו של דבר טובע הרב ועולה לגן עדן. כשהוא מגיע הוא שואל את אלוהים בכעס: "למה לא הצלת אותי?" עונה אלוהים:" שלחתי מציל, שלחתי סירה ומסוק, אבל אתה לא עלית..."

IAM20072007

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אחלה בדיחות סולי, ואם יורשה לי לשאול למה הברזת מהמפגש ביום חמישי?

../images/Emo9.gif מצחיקים . הרוב מוכר .אבל זה עם התה עדיין

לא קראתי .

למעלה