בדיחו-נט

• פותח הנושא turbo
  • פורסם בתאריך

turbo

New member
בדיחו-נט

בס``ד אחד רצה לקנות תוכי,אז הוא הלך לחנות של חיות מחמד. ראה שם 3 תוכים ,אחד קטן ,אחד בינוני ואחד גדול. אז הוא בקש מהמוכר פרטים על כל אחד. המוכר אומר לו הקטן מכין קפה ואומר בוקר טוב ,הוא עולה 1000 $. הבינוני מכין קפה שולח פקסים עונה לטלפונים ואומר לילה טוב ,והוא עולה 2000 $. המוכר אומר השלישי לא עושה כלום והוא עולה 3000 $. מתפלא מיודענו אומר :אלה שעושים דברים עולים פחות מזה שלא עושה כלום ? ? אומר לו המוכר :טפש בלי מילה של הגדול שניהם לא עושים כלום. לילה טוב טורבו.

בלא

New member
בשביל מה?..

ב``ה חשבתי שאתה בדרך... כי אני לא. :)) בטח מצחיק!!, אבל לא פחות ממך. (בשביל מה יצאנו מהצ`אט?;-))

turbo

New member
חחחח את באה לחזור ? (רק לדקה)

בס``ד ממש רק לדקה.

אנקונדה

New member
כאלו הלו?? אתם מוכנים להסביר??

למה אתם מכתבים בפורום אם במרחק של לחיצת עכבר יש משהו יותר נוח?

איך מפסיקים עם זה לעזעזל???

בס``ד אמא שלי הזהירה אותי היום שאני לא יפתח בכלל ת`מחשב... אבל אני פשוש מכור לאללה ונכנסתי ``רק`` לחמש דקות ולעוד חמש דקות בפורום, ואיך שהוא לאחר שעתיים הצלחתי בכוחות נפש עילאים להתנתק באכזריות מהמחשב, אבל המיטה נתנה לי באן (לצ`אט, באן=רכבת, באידיש כמובן) לכמה שעות, ובקיצור החלטתי להיכנס בניק זמני (רק לשנייה) והנה את מי אני רואה? את ``שנייה`` ``רק לדקה`` וכולם שולחים לי הודעות בפרטי ``מי את\ה?`` את הפולקה של החיים שלי קיבלתי כנכנסתי לפורום, כולם מראים נוכחות, <אגב אין איזה תוכנה שתעיף על הצפה בפורום?> אז החלטתי גם לדפוק כרטיס... אני גם צריך להתחיל לעשות ניקיון לפסח בכל התיקיות במחשב, ובקיצור כבר בוקר אז יאללה ביי לכם וחז כשר ושמח... ד``ש לכולם מ``איש הרוח`` <הוא נכנס ל5 דקות לצ`אט> באהבה חולה עלייכם תקוות

בלא

New member
מצאת את מי לשאול.. :))

זה היית אתה??? אנקו, מגיע גם לנו איזה סעודת פולקה טובה.. אגב, כבר יצאת? :)) (נעלמת לי בערמת הצלחות) <לא פה יותר> (טור, תגיב רק מחר... :)

תדבר איתי יום אחד..

ב``ה תקוות שלום. דבר איתי בצא`ט אני אסדר לך גלישה בדיוק לחמש דקות כל פעם :)))) Kיציק (יעשה בשביל זה הכל!!!)

Kיציק, אני כבר חצי שעה בצ`אט...

ואתה לא עושה כלום... ואגב מה אני כ``כ מפריע לך בצ`אט, שתעשה הכל שאני לא יהיה יותר מחמש דקות? אוהב אותך תקוות

למעלה