בדיחות

FiShA

New member
חחחחחחחחחחועוד משו לא קשור

יצרתי ת'יצור הזה חחח גיטריסט בגהנום ותגידו לי מזל טוב פעם ראשונה אני מצליחה לעלות תמונה=]]

גם אני הצלחתי פעם ראשונה שלשום....!

ברוכה הבאה למועדון....

v o d k a

New member
חחחחחח אהבתי את הבדיחות

על המורה
והתלמיד
עם השכל
... כמה נכון-ככה כואב
ועל הבלונדינית כמובן
יפה יפה

עוד בדיחות מהשטויות ששולחים לי..

שואלים את סטיבי וונדר: "תגיד... זה לא נורא להיות עיוור?" עונה וונדר: "מילא... את זה אני מוכן לספוג... לפחות אני לא כושי..." ------------------------------------------------- שאלה: מה משותף בין אינטרקום לנשיקה צרפתית. תשובה: בשני המקרים יש מישהו למטה שמחכה להיכנס ---------------------------------------------------- שאלה: מהו התחליף האידיאלי לויברטור כשנגמרת לו הבטרייה? תשובה: חולה פרקינסון ----------------------------------------------------- שאלה: מה המשותף בין גבר לתואר מהטכניון? תשובה: לוקח המווווווון זמן להשיג אותם אך כשמשיגים אותם כבר לא יודעים מה לעשות איתם... -------------------------------------------------------- איש אחד הולך ליד נהר ושומע צעקה מהמים. הוא מסתובב ומבחין בגבר שטובע וצועק: "הצילו!!! אני לא יודע לשחות..." עונה לו האיש: "גם אני לא יודע לשחות ולא עושה מזה כזה סיפור!!!" ------------------------------------------------- ירידה על אישה: אני הולך לספר לך בדיחה כל כך מצחיקה שהשדיים שלך פשוט יפלו... אה... בעצם אני רואה שכבר ספרו לך בעבר את הבדיחה הזו... --------------------------------------------- איש אחד הולך ברחוב עם פינגוין. ניגש אליו שוטר ושואל: "מה אתה עושה עם הפינגווין הזה?" עונה האיש: "זה בסדר... אני לוקח אותו לגן החיות." למחרת רואה השוטר את האיש צועד ברחוב עם הפינגווין. שואל אותו השוטר: "לא אמרת שאתה לוקח אותו לגן החיות?" עונה האיש: "כן... אתמול לקחתי אותו לגן החיות... היום אני לוקח אותו לסרט." --------------------------------- זהו להפעם...

Vrock

New member
הזכרת לי שתי בדיחות...

1)בדיחה גזענית
---->אני לא גזען אבל זה מצחיק אותי... למה סטיבי וונדר לא יודע לקרוא? -כי הוא כושי. ולמה סטיבי וונדר שמח? -כי הוא לא יודע שהוא כושי... זה בדיחה מוזכרת לא טובה במיוחד... 2)איש אחד עיוור הולך ברחוב ומנסה להגיע לבנק. הוא מבקש עזרה ביידיש. אישה יהודייה צעירה שעברה במקום במקרה מסכימה ללוות אותו. הם הולכים לבנק ומברים, עדיין ביידיש. "תגיד, זה מאוד קשה להיות עיוור?" "...מתרגלים" "איך התעוורת?" "הייתי עיוור כל חיי" "אולי תפסיק לדבר ביידיש?" "למה?" "כי אתה יפני".... גם לא מצחיק...טוב נו מה לעשות.... ועכשיו אחת מצחיקה..... חוואי אחד רוצה לרשום את הפרה שלו לתחרות יופי של פרות, אבל יש בעייה-הפרה פוזלת. יום אחד החוואי גילה שאם מכניסים לפרה צינור לתחת ונושפים הפזילה מפסיקה זמנית. הוא הולך עם חבר לתחרות היופי והחבר נושף בצינור כל הדרך... בשלב מסויים נמאס לחבר והוא מבקש שהחוואי יחליף אותו. החוואי מוציא את הצינומהתחת של הפרה, מכניס את הצד השני לפה ומחבר לפרה. שואל אותו חברו בגועל "למה עשית את זה?!" והוא אומר לו "כי זה מגעיל מפה לפה!"

wildgirl1

New member
השלישית מגעילה!!!

איכסה פויה..... פרה מסכנה אהבתי את השניה

Janem

New member
או, אני, תור שלי...

1) צועני זקן מכנס את בני משפחתו ברגעים האחרונים שלו לחשבון נפש מזורז לפני המוות... הזקן: פאקו... פאקו...?, אתה פה, בני? פאקו: כן, סבא... הזקן: זוכר שהמשטרה באה לקחת אותך על זה ששרפת ת'חווה של השכנים? פאקו: סבא, בן זו**, שתמו*, טוב, אני סולח לך בפעם האחרונה... הזקן: קונצ'יטה?, את פה, בתי? קונצ'יטה: סי, פאדרה... הזקן: זוכרת שהכנופייה של אלחנדרו תפסה אותך ואנסה אותך?... אני הלשנתי... קונצ'יטה: סבא!!!!, טוב שאתה לא תהיה איתנו, תרח זקן, ררר... הזקן: ילדים, הייתי יכול להעלות זכרונות כל היום אבל יש לי בקשה אחרונה... כדי להתנקם בי, תתקעו לי מטאטא בתחת אחרי שאני מת... (אמר הסבא והתפגר) הילדים בשמחה בצעו ת'משימה שלפתע המשטרה שברה את הדלת: המשטרה: אז מכאן הגיע הדיווח על התעללות במתים...!!!!! 2) שוטר תנועה מבחין במכונית מוזרה מזדחלת לאיטה בכביש המהיר במהירות משוערת של 5 קמ"ש... השוטר החליט לבדוק את העניין, וכשעצר את המכונית, להפתעתו ראה בה 4 זקנות... השוטר: לאן אנחנו זוחלים כל כך בכשרון גברותי? הזקנות: כתוב בשלט 5 אז אנחנו מצייתות... השוטר: 5???, לא!!, זה המספר של הכביש המהיר... הזקנות: לא נורא... הרגע נסענו בכביש 354...

Janem

New member
עוד אחת...

יום אחד התכנס הפרלמנט הגרוזיני כדי לדון איך להוציא את התדמית של העם המטומטם שנדבקה אליהם. גוגי: אפשר לבנות את הגשר הכי גדול בעולם לרוסיה... גיבי: רעיון פצצה... הגרוזינים עמדו במשימה בהצלחה וכעבור שנה התכנס שוב הפרלמנט הגרוזיני: גוגי: נו, מה אומרים עכשיו בעולם? גיבי: חארא, העולם חושב שאנחנו יותר מטומטמים... גוגי: אז צריך להרוס את הגשר... גיבי: איאפשר, יש שם 2000 ארמנים שמנסים לדוג...

Vrock

New member
עוד בדיחת גרוזינים...

מורה רוסי מנסה ללמד ילד גרוזיני רוסית... הוא אומר לילד "תחבר משפט עם האות я". הילד מתחיל "YA POSLEDNAYA" המורה מתרגז "לא, ילד מטומטם...YA POSLEDNIY" והילד שוב מנסה "YA POSLEDNAYA" המורה אומר לו"זה לא נכון, אידיוט! YA POSLEDNIY". אז הילד מתעצבן וצועק מהר "YA POSLEDNAYA BUKVA V RUSKOY AZBUKI"

Janem

New member
חחחחחח, עוד אחת...

גיבי!!!!!!!! גיבי: מה המורה? המורה: גש ללוח וצייר משולש שווה שוקיים... (גיבי מצייר) המורה: עכשיו תוכיח שזה משולש שווה שוקיים! גיבי: באמא שלי, המורה!!!!!!!!!

למעלה