או, אני, תור שלי...
1) צועני זקן מכנס את בני משפחתו ברגעים האחרונים שלו לחשבון נפש מזורז לפני המוות... הזקן: פאקו... פאקו...?, אתה פה, בני? פאקו: כן, סבא... הזקן: זוכר שהמשטרה באה לקחת אותך על זה ששרפת ת'חווה של השכנים? פאקו: סבא, בן זו**, שתמו*, טוב, אני סולח לך בפעם האחרונה... הזקן: קונצ'יטה?, את פה, בתי? קונצ'יטה: סי, פאדרה... הזקן: זוכרת שהכנופייה של אלחנדרו תפסה אותך ואנסה אותך?... אני הלשנתי... קונצ'יטה: סבא!!!!, טוב שאתה לא תהיה איתנו, תרח זקן, ררר... הזקן: ילדים, הייתי יכול להעלות זכרונות כל היום אבל יש לי בקשה אחרונה... כדי להתנקם בי, תתקעו לי מטאטא בתחת אחרי שאני מת... (אמר הסבא והתפגר) הילדים בשמחה בצעו ת'משימה שלפתע המשטרה שברה את הדלת: המשטרה: אז מכאן הגיע הדיווח על התעללות במתים...!!!!! 2) שוטר תנועה מבחין במכונית מוזרה מזדחלת לאיטה בכביש המהיר במהירות משוערת של 5 קמ"ש... השוטר החליט לבדוק את העניין, וכשעצר את המכונית, להפתעתו ראה בה 4 זקנות... השוטר: לאן אנחנו זוחלים כל כך בכשרון גברותי? הזקנות: כתוב בשלט 5 אז אנחנו מצייתות... השוטר: 5???, לא!!, זה המספר של הכביש המהיר... הזקנות: לא נורא... הרגע נסענו בכביש 354...