בדיחות

SupermanZW

Well-known member
בדיחות

מרוקאי לחברו: "הלכתי אתמול לקבור את חמותי". החבר: "אז למה אתה כל כך שרוט"? המרוקאי: "אתה לא מתאר לעצמך איך היא התנגדה"... ------------------------------------------------------------------------ לאפיפיור יש את העבודה הכי כיפית בעולם: יש לו בוס אחד מעליו הוא רואה אותו כל בוקר צלוב על הקיר והוא פוגש אותו רק אחרי המוות ----------------------------------------------------------------------- גבר מגיע עם כלב גדול לחנות של חיות מחמד ומציע אותו למכירה. הוא משכנע את בעל החנות שזה כלב נהדר, ושהוא אפילו מדבר עברית שוטפת. בעל החנות מופתע, פונה לכלב ושואל: "אתה באמת מדבר עברית?" הכלב עונה ואומר: "כן, בודאי שאני מדבר עברית". בעל החנות אומר לו: "אם אתה כל כך מוכשר למה הוא רוצה למכור אותך?" עונה לו הכלב: "אני באמת לא יודע. אני עשיתי הרבה דברים טובים, כמו למשל, שלשום אישה בהריון כמעט נדרסה ע"י משאית ואני רצתי לכביש ומשכתי אותה עם השיניים למדרכה, ובשבוע שעבר ילד קטן כמעט טבע בים ואני קפצתי אחריו והצלתי אותו." בעל החנות פונה שוב לבעל הכלב ואומר: "אני ממש לא מבין אותך, יש לך כלב כזה נהדר ואתה רוצה למכור אותו, למה?" עונה לו בעל הכלב: "כן, הוא באמת מדבר עברית יפה אבל הוא שקרן גדול!" ------------------------------------------------------------------------ המורה: "אילו פגשת שד שהיה נותן לך לבחור בין שכל לכסף מה היית בוחר?" התלמיד: "הייתי בוחר בכסף." המורה: "אני במקומך הייתי בוחרת בשכל." התלמיד: "אני מבין אותך, כל אחד בוחר במה שחסר לו." ------------------------------------------------------------------------ איש אחד הולך ברחוב וצועק: "חמישים אלף חמישים אלף." שואל אותו איש אחר: "מה חמישים אלף?" האיש ממשיך וצועק: "חמישים אלף חמישים אלף." שואל האיש: "מה חמישים אלף?" האיש ממשיך וצועק: "חמישים אלף חמישים אלף." שואל האיש: "מה חמישים אלף?, הפסדת בהימורים?" עונה האיש: "חמישים אלף איש באיצטדיון בלומפילד ורק עלי חירבנה הציפור." ----------------------------------------------------------------------- שאלה: מה היו מלותיו האחרונות של טרזן? תשובה: "מי מרח גריז על החבלללל ?!" ------------------------------------------------------------------------ אם וילד קניבלים הולכים ברחוב. פתאום הם רואים איש זבל. שואל הילד את האם: "מה זה?" עונה האם: "ג'אנק פוד." ----------------------------------------------------------------------- שאלה: למה לנייר טואלט יש שלוש שכבות? תשובה: כי היום כל חרא רוצה שני העתקים. ------------------------------------------------------------------ בלונדינית הגיעה לראיון עבודה. "אנחנו מחפשים מישהי עם יוזמה." ציין המראיין. קטעה אותו הבלונדינית ושאלה: "היום בערב, אצלי או אצלך?"

SupermanZW

Well-known member
אופטימיות

זה משהו לחשוב עליו כאשר אנשים שליליים עושים כמיטב יכולתם לחרבש לך את הכיף. אז, זכרי את הסיפור הזה בפעם הבאה כשמישהו מנסה. אשה יושבת אצל הספרית שלה ומסתפרת לקראת הטיול שלה עם החבר שלה לרומא. היא הזכירה את הטיול לספרית שהגיבה: "לרומא? למה שמישהו ירצה לנסוע לשם? זה צפוף מלוכלך ומלא איטלקים. את מטורפת אם את נוסעת לרומא. אז, איך את טסה לשם?" "אנחנו טסים בקונטיננטל" היתה התשובה. "קבלנו מחיר מצוין" "קונטיננטל?" נדהמת הספרית,"זו חברת תעופה נוראית. המטוסים שלהם ישנים והדיילות מכוערות והם תמיד מאחרים. אז, איפה אתם מתאכסנים ברומא?" "נהיה במקום קטן ואקסקלוסיבי המשקיף על הנהר טיבר ונקרא "טסטה" ". "אל תמשיכי. אני מכירה את המקום. כולם חושבים שזה הולך להיות מיוחד ואקסקלוסיבי אבל זה חור, המלון הגרוע ביותר בעיר. החדרים קטנים השירות חצוף והמחירים מוגזמים. אז, מה אתם מתכוונים לעשות כשתגיעו לשם?" "אנחנו נלך לראות את הותיקן ומקווים לראות את האפיפיור" "זה טוב" צוחקת הספרית "אתם ועוד מליון אנשים מנסים לראות אותו. הוא יהיה בגודל של נמלה. מה אני אגיד לך, בהצלחה בטיול הדפוק שלך, את תזדקקי לה". לאחר כחודש האישה שוב באה למספרה לתספורת. הספרית שואלת אותה על הטיול לרומא. "זה היה נפלא" מסבירה האישה. "לא רק שיצאנו בזמן באחד מהמטוסים החדשים של קונטיננטל אבל היה שם אובר-בוקינג ושדרגו אותנו למחלקה הראשונה. האוכל והיין היו מעולים ודייל חתיך שירת אותי כל הטיסה. המלון היה נהדר. הם רק סיימו שיפוץ של 5 מליון דולר והוא פנינה. המלון הטוב ביותר בעיר. גם הם היו מלאים ולכן התנצלו ונתנו לנו את הסוויטה של הבעלים, ללא תוספת מחיר!" "נו" ממלמלת הספרית " זה טוב אבל אני יודעת שלא הגעתם לראות את האפיפיור" "למען האמת, היה לנו מזל משום שכשסיירנו בותיקן, איש המשמר השוויצרי טפח לי על הכתף והסביר שהאפיפיור מעוניין לפגוש כמה מהמבקרים ואם אועיל בטובי להכנס לחדרו הפרטי ולהמתין, האפיפיור אישית יברך אותי. כמובן שחמש דקות אחרי זה, האפיפיור נכנס ולחץ את ידי. אני כרעתי ברך והוא אמר לי מספר מילים." "באמת? מה הוא אמר?" הוא אמר "מאיפה יש לך את התספורת הזוועתית הזו?"

v o d k a

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחח חחחחחחחח חחחחחח חחחח חח ח

s h u r i k

New member
מעתיקנית

אני עשיתי את זה פעם!!

Dynamo1929

New member
../images/Emo6.gif

ח חח חחח חחחח חחחחח חחחחחח חחחחחחח חחחחחחחח חחחחחחחחח חחחחחחחחחח חחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחח

v o d k a

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחח חחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה פונקציה צוחקת... |מושפעת מהמבחן במתמטיקה שיש לי ביום שישי|

LiLush PiKa

New member
חיחיחי ... ../images/Emo3.gif

בלונדינית אחת נכנסת למספרה עם ווקמן, ניגשת לספר ואומרת לו שהיא רוצה להסתפר ככה ככה וככה... (יענו זה לא חשוב חחח...) הספר אומר לבלונדה לשבת, היא ישבה... הוא רצה להתחיל בעבודה שלו, אבל האוזניות של הווקמן הפריעו לו, אז הוא אמר לה "גברת, תורידו בבקשה את האוזניות הן ממש מפריעות לי לספר" הבלונדה עונה לו : "לא, לא לא זה עניין של חיים ומוות" הספר מסתכל עלייה וממשיך לספר... ושוב האוזניות מפריעות לו, הספר שוב מבקש מהבלונדינית להוריד את האוזניות ושוב היא עונה לו "לא לא לא זה עניין של חיים ומוות" טוב... הספר המשיך בשלו וככה כמה פעמים עד שהספר ממש התעצבן והוריד לה את האוזניות! פתאום הוא קולט אותה מתמוטטת לו על הרצפה, הספר נבהל. ואז הוא ראה את האוזניות, הוא שם על האוזניים כדי לשמוע מה יש שם, אז הוא שמע: "לשאוף ולנשוף לשאוף ולנשוף..." חה חה חה חה לא מצחיק P: אני צוחקת גם ככה כמעט מכל דבר חחח מצב כפית גמור!

עוד בלונדינית..

בחורה בלונדינית נכנסת לחדר רופא ומתלוננת: "דוקטור... יש לי בעייה... אני חושבת שיש לי הצטברות של מים בשדיים..." שואל אותה הרופא: "מה גורם לך לחשוב כך?" עונה הבלונדה: "משום שבכל פעם שנוגעים לי בשדיים... נרטבים לי התחתונים..." זה מהשטויות ששולחים לי יום לאיימיל...

v o d k a

New member
מעולה!../images/Emo6.gif

אני חולה על בדיחות על בלונדיניות
זה הטעם לחיי

למעלה