בדיחות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

omrisupersayan

New member
בדיחות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

כל מי שיש לו בדיחה באמת מצחיקה שיכתוב אל תמלאו את הפורום בבדיחות קרש מזדיינות!!!!!!!!!!!

Brolly

New member
חחחחחחחח, לי יש אחת

יאמצ'ה מגיע לאנמה אנמה שואל אותו אם הוא עשה מעשה טוב בחיים שלו שייתן לו את הזכות לעלות לגן עדן יאמצ'ה חושב וחושב ובסוף אומר, "ראיתי את וג'יטה מציק לבולמה אז אמרתי לו להפסיק ונתתי לו בוקס בפנים" אנמה אמר, "בהחלט מעשה טוב, לפני כמה זמן עשית אותו?" יאמצ'ה ענה, "לפני בערך 5 דקות"

ashkeloni

New member
בדיחה מוכרת

אבל עדיין חמודה

Brolly

New member
הנה בדיחה שחבר של המציא...

משה הלך לצוד ביער, הוא ראה דוב וירה בו, בא לבדוק את הגופה והגופה לא שם, הדוב טפח לו על השכם ואמר "או שאני הורג אותך או שאתה נותן לי לזיין אותך בתחת" משה חשב רבות ואמר "נו מה? אני אמות? שיזיין אותי בתחת" הדוב זיין את משה בתחת ומשה הלך מהיער, ביום למחרת משה חוזר מעוצבן חמוש עם נשקים יותר רציניים, ראה את אותו הדוב, ירה, הלך לבדוק את הגופה, ושוב, הגופה לא שם, הדוב טפח לו על השכם ואמר "או שאני הורג אותך או שאתה נותן לי ולכל החברים שלי לזיין אותך בתחת" משה חשב רבות ואמר "נו מה? אני אמות? שיזיינו אותי בתחת", וככה הדוב וכל החברים שלו עלו כל אחד בתורו על התחת של משה, ומשה הלך מהיער ביום למחרת משה בא אדום, הכי מעוצבן שיש, מאובזר בנשקים הכי חזקים והכי חדשים, ראה שוב את אותו הדוב, ירה, בא לבדוק את הגופה, ושוב הגופה לא שם, הדוב טפח למשה על השכם ואמר "משה, אתה לא בא לפה לצוד אה?"

omrisupersayan

New member
חחחחחחחחחח..... אדיר

יש לי אחת: פיל בא לנאקה(נקבת הגמל) ואומר לה, למה השדיים שלך למעלה ולא למטה היא אומרת לו: מיו שמדבר לך יש זין בפנים עוד אחת: איך קוראים לכלב עם רגל אחת? טרומפלדוג עוד אחת (לחכמים): איך יודעים שחתול הוא זכר או נקבה? מושכים לו בזנב אם הוא צורח ... הוא זכר אם היא צורחת..... היא נקבה

Brolly

New member
חבר שלי אמר לי שהוא המציא את זה

ואני האמנתי לו כי לא הכרתי את זה לפני יכול להיות שיותר מאדם אחד חשב על לעשות בדיחה כזאת זה גם אפשרי.....

זה לא המקורי ובגלל זה זה לא מצחיק

המקורי: המלך אמה שואל את יאמצ'ה עם הוא עשה מעשה טוב בחייו אז הוא אמר: ראיתי את וג'יטה אונס את בולמה אז המרתי לו להפסיק אמה: מתי זה היה בדיוק יאמצ'ה: לפני 5 דקות לוקח זהמן להבין ומה שמצחיק זה שלפני 5 דקות וג'יטה הרג אותו

למעלה