בדיחות ......

בדיחות ......

שאלה: למה אישה פולניה צובטת את בעלה בביצים כשהוא גומר? תשובה: כדי שלא יהנה, אף פעם, עד הסוף שאלה: למה אישה פולניה קמה כל בוקר בשעה 5:30 ומכינה קפה לבעלה‎? תשובה: כדי שכאשר הוא יקום בשעה 8:00 הקפה יהיה קר שאלה : מה ההבדל בין פולניה ותולעת‎? תשובה: התולעת אוכלת אותך רק לאחר שאתה מת אישה פולניה טסה במטוס ולפתע צועקת: "יש פה רופא? יש פה רופא‎? תוך דקה מגיע רופא ושואל: "אני רופא, מה קרה‎" היא עונה בחיוך: "תכיר, זאת הבת שלי‎" שאלה: איך גורמים לפולניה לצעוק במיטה‎? תשובה: אחרי שגומרים, מנגבים בווילון שאלה: מה הדבר הכי ארוך והכי קשה שמקבלים כשמתחתנים עם פולנים? תשובה: שם משפחה שאלה: מה ההבדל בין אמא פולניה לכלב רוטווילר‎? תשובה: לבסוף, הכלב יעזוב את הילד שאלה: איך קוראים לנערה יפה בפולין‎? תשובה: תיירת שאלה: למה פולניה מעדיפה סקס כשהיא על ארבע‎? תשובה: כי בינתיים היא יכולה לנקות את הרצפה‎ פולני אחד מביא הביתה לאימו שלוש בחורות ואומר לה:‎" אמא, אחת מהבחורות האלו היא הכלה שלי לעתיד! נראה אם תנחשי מי זו‎." אמו הפולניה פותחת זוג עיניים מסתכלת על כל אחת ובוחנת אותן אחת אחת‎. אחר כמה זמן ניגש הבן ושואל": נו, את יודעת‎" אומרת האם: "כן, זו הבחורה האמצעית‎" אומר לה הבן: "כל הכבוד! איך ידעת‎" עונה האם: "מהרגע הראשון לא סבלתי אותה‎ " שאלה: איך קוראים לפולני שיושב על עץ‎? תשובה: מנהל הענף‎ איש אחד בא לחבר הפולני שלו ושואל אותו: " "שמעת על ההמצאה החדשה‎"? מתעניין הפולני: "איזו המצאה‎"? אז חברו מספר לו: "קוביית קרח עם חור‎" צוחק עליו הפולני ואומר: "מה בדיוק חדש כאן? אני נשוי לדבר כזה כבר שלושים שנה" שאלה: "מה ההבדל בין פולניה לטרוריסט‎"? תשובה: עם טרוריסט אפשר לנהל משא ומתן‎ שאלה: מה ההבדל בין סבתא פולניה לפיל‎? תשובה: עשרים קילוגרם ושמלה ורודה‎ פולניה מאיימת על בעלה שמתחבא מתחת למיטה: "צא משם מייד‎" הבעל הפחד אומר: " לא אצא‎" הפולנייה צועקת עליו": אמרתי לך לצאת‎" הבעל שוב אומר" : לא אצא‎." הפולנייה מתעצבנת וצועקת" : "בפעם האחרונה, צא משם‎!" הבעל לוקח נשימה לחזה ואומר: "אני כאן בעל הבית!אמרתי לא, אז לא‎!" שאלה: איך מקפיאים זרע‎" תשובה: שוכבים עם פולניה‎... שני אנשים מתים ומגיעים לועדת המיון בשמים‎. אומרים לראשון: "אתה אמור ללכת לגיהינום אבל בגלל שהיית נשוי לפולניה‎, לא ניתן לך לעבור גהינום פעמיים, לכן אתה הולך לגן עדן‎!" האיש השמח נכנס בשער גן העדן עם חיוך מאוזן לאוזן‎. עוברים לשני אומרים לו ": אתה הולך לגיהינום‎!" הוא מתלונן ומספר: " אני סבלתי יותר מהקודם, אחרי שהתגרשתי מאשתי הפולנייה, התחתנתי עם עוד פולניה! עכשיו אני רוצה ללכת לגן עדן‎." אומרים לו: "אנחנו מצטערים, אבל טיפשים לא הולכים לגן עדן‎..." שאלה: מה זה שש עשרה פולניות מחזיקות ידיים במעגל‎? תשובה: איגלו‎... שאלה: "איזה רחוב קרוי על שם פולניה‎"? תשובה: "קר לי בך‎ .... שאלה: "איך קוראים לפטמה של פולניה‎"? תשובה: קצה הקרחון‎... שאלה: למה לפולניה חזה אדום עוד לפני שהיא מניקה את התינוק‎? תשובה: כי היא חייבת להרתיח את חלב‎... אישה אחת רצה לתחנת המשטרה וצועקת: "נאנסתי על ידי פולני‎!!!" שואל אותו השוטר הפקיד: "איך את יודעת שהוא היה פולני‎?" מספרת לו האיש: " הייתי צריכה להסביר לו מה לעשות‎..." שאלה: למה לפולניה חזה מרובע‎? תשובה: "כיוון שהוא עדיין לא יצא מהאריזה‎..." שאלה: למה פולניה שמה קרח על החזה‎? תשובה: כדי שהחלב לא יתקלקל‎.. . פולניה אחת מנקה את הרצפות בבית בזמן שבעלה מגיע הביתה‎. מבלי לחושב פעמיים הבעל תפס אותה מאחורה, הרים את השמלה שלה והתחיל‎... הוא עשה לה את זה מצד אחד, מהצד השני, מהפוזה הזאת ומהפוזה האחרת ולקראת הסיום לפני הסיום הוא שאל אותה: " נו, גמרת כבר‎? השיבה לו הפולנייה: "לא, נשאר לי לנקות רק את החלונות‎..." שאלה: מה עושה פולנייה כשהיא עולה לאוטובוס מלא‎? תשובה: היא נעמדת ליד מישהו שיושב ואומרת ´נו טוב, אז אני אעמוד‎´..." שאלה: למה פולניה מכבה אורות באמצע הסקס‎? תשובה: כיוון שהיא לא יכולה לראות אחרים נהנים‎... שתי פולניות מדברות בינן לבין עצמן‎. האחת אומרת לשניה: "אמרתי לך כבר שאת נראית נפלא היום‎? עונה השנייה : " חבל שאני לא יכולה להשיב לך את אותו הדבר‎. שואלת הקודמת: "מה, את לא יודעת לשקר כמוני‎"

Mוניk

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ילדון כפרעעעעעעעעע אני בריצפיתתתתתתתתתתת חחאוחחחח זה היה טוב תבוא כל יום פו ילדון}{ מוניק

Mוניk

New member
לכל מן דבעי קולוקולוקולומרוקנים

איך קראו המרוקאים שפרשו מחברת התעופה "סוויסאיר" לחברה המתחרה שהקימו? - סוויסה.
מתי הזמן המתאים ביותר לאשת מרוקאי להיכנס להריון? - כשהבעל מחוץ לעיר.
למה קוראים למפלגת יוצאי מרוקו דווקא ש"ס? - כי המרוקאים לא מבדילים בין שין לסין.
איך סמל מרוקאי מקבל העלאה בדרגה בצבא? - אחרי שהוא רב.
מדוע המרוקאי הלך למדיום אחרי שרב אם אשתו היתומה? - כי הוא הבטיח לאשתו לדפוק את האמא שלה.
מה עושה מרוקאי כשהוא תופס את אשתו בוגדת בו? - הוא מחסל את ראש החבורה.
אצל הצרפתים אומרים " חפש את האשה" ואילו אצל המרוקאים אומרים: "חפש את הגבר מתחת למיטה של אשתך".
איך מרוקאי קורא לאשה שיודעת לבשל טוב? - כוסכוסית.
מדוע המרוקאים לא סובלים מבעיות דילמה? - כי הם נוהגים לחתוך עיניין.
איך קוראים למרוקאי? - מרוקאי סכין. - ואיך קוראים לשני מרוקאים? - חרב פיפיות.
מדוע המרוקאית שמתחתנות לא בתולות? - כי מרוקאי לוקח בחורה רק "על הסכין", קודם שקונה פותח לטעום...
מה אומר האבא של ילד מרוקאי שמביא הביתה את ציון המבחן בהיסטוריה שלו? - "תגיד למורה שלך שפעם הבא הוא בעצמו יהפוך להיסטוריה.
מה אומרת אמא של ילד מרוקאי שמביא הביתה את תעודת השליש? - "וואלה המורה האשכנזייה הזאת שום דבר ל-א מ-ס-פ-י-ק לה.
למה המלצר הביא למרוקאי נוסף לסכין גם מזלג? - הוא לא הבין את אשתו שביקשה סכין לאמזלג.
ולסיום איזה פולני טופ איך פולני יודע שאשתו גמרה? - היא מפסיקה לאונן...
אני לא גזעניתתתתת נישבעת לכם מוניק

וגניה היתה אומרת.....

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחח נקרעתי
הלווווווווווווו ילדווווווווווןןןןן

למעלה