בדיחות

FineSilverMan

New member
בדיחות

כל כך רציתי אופניים, אבל ידעתי שאלוהים לא פועל כך, אז גנבתי זוג וביקשתי מחילה.

|הקוד
One day a Boy asked his dad 'Daddy pls cn u xplain politics for me' The dad said 'okay son, it goes like this, i Am the bread winner so am capitalism, ur mum is the Government, u r the people, the house maid is the Masses & ur junior brother is the future, think bout dis' .Later dat Night the boy was awaken by the cry of his baby brother, he walked up to his bed and noticed that the child had soiled his napkin ,so the boy went to his parents room & saw his mum fast asleep but his dad was not present, he headed up to the maids room but met the door locked & on peeping thru the key hole he saw his dad ontop of the maid after knocking the door so many times & was ignored he went away back to his room & slept. The Next morning he went to his dad & said 'Dad i understand what politics means now' & the dad said 'okay explain it to me in your own words' & the boy said 'While capitalism (dad) is screwing the masses(house maid), the government(mum) is sleeping, the people(The boy) are ignored and the future(junior brother) is in DEEP SHIT'

ובתרגום חופשי:
יום אחד ילד שאל את אביו: "אבא, בבקשה הסבר לי מה היא פוליטיקה?"
האב אמר: "אוקי, זה משהו כזה: אני המפרנס, אז אני הקפיטליסט. אימך היא המנהלת -- הממשלה. אתה העם. עוזרת הבית היא ההמון העובד ואחיך התינוק הוא העתיד."
בלילה הילד קם מבכי התינוק. הוא בדק את מצבו ושם לב שיש להחליף את חיתולו. הוא הלך לחדר העוזרת אבל הדלת היתה נעולה וכאשר הציץ דרך חור המנעול, הוא ראה את אביו מעליה... הוא דפק בדלת אבל ללא תגובה. למחרת הוא פנה לאביו ואמר: "עכשיו אני מבין את הפוליטיקה -- בזמן שהקפיטליזם דופק את כוח העבודה, הממשלה ישנה, מהעם מתעלמים והעתיד שרוי בשיט עמוק."

ילד פונה לאביו ושואל אותו מה ההבדל בין פוטנציאל לריאלי. האב ממליץ שהילד ילך לשאול את אימו ואחותו האם הן יהיו מוכנות לשכב תמורת מיליון דולר כל אחת. הילד שואל אותן וחוזר לאביו -- שתיהן הסכימו. האב אומר: "פוטנציאלית, אנחנו יושבים על שני מיליון דולר. ריאלית, יש לנו שתי זונות בבית."

כמדומני וודי אלן סיפר את הבדיחה הבאה: "גברתי, האם תיהי מוכנה לשכב איתי תמורת מיליון דולר?", לאחר שהיא מביעה נכונות האדון ממשיך: "והאם תיהי מוכנה לשכב איתי תמורת 10,000 דולר?"
"האם אתה חושב שאני זונה?!"
"זה כבר קבענו בשאלה הראשונה, עכשיו אנחנו מתמקחים על המחיר".

למעלה